Yine ben yine araba konusu 🥲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi günler arkadaşlar. Suan basım o kadar ağrıyor ki anlatamam. Bugün şehir içi araba dersi aldım bir saat. Tam anlamıyla vasat durumdaymışım. Bizim burda kurallara dikkat edilmiyor hiç. Sağ sol sinyal hiç yok. Tam ders bitecek eve geleceğim bir araç az daha vuruyordu kurs arabasına. İyice moralim bozuldu. İlk ders diye mi kendimi bu kadar kötü hissediyorum acaba? Hoca iyisin dedi ama şehir içinde biraz pratik olman lazım demişti.moralim o kadar bozuk ki. Pişman oldum resmen Araba aldığıma. Ders aldıkça daha iyi olur muyum? 🥺
Arkadaşım on ders aldı anca toparladı.
Yeni yeni 50 60 hız yapmaya başladı.pratik yaptıkça daha da güzel kullanacaksınız.

Yeni ehliyet almış biri olrak sıfırdan öğrendim bende emin ol sonraki günlerde kendine inanamayacaksin eksik gordgun yerlerde ek ders alırsın çok stres çok hata yaptırır

Ben stres yaptım. Yanlış yaptıkça iyice heyecanlandım. Sonraki günler daha iyi olur insallah
Bn ilk şehir içine çıktığımda o kdr korkuyordum ki anlatamam çok yanlışlar yaptım şerit değiştirirken bile stres yapiyrdum ama kullana kullana astım hala çok pratiğe ihtyacim var araba kullanmayı öğrenirsin ama iyi olmak için çok pratik istyr o kdr araban varmış ne güzelll biraz daha iyi olunca biner parkur gibi turlar yaparsın bunun için kendine güven cesaret ver öğrendiklerini unutma stres den uzak dur biz kadınlar istediğimiz her şeyi başarırız bir hemcinsimin araba kullandığını görmek bile beni cesaretlendiyor sende yapacaksın zamana bırak öğrenmeye bak kafama takılan her yeri direksiyon hocama sor her şeyi aklında şüphe birakma

Bn ilk şehir içine çıktığımda o kdr korkuyordum ki anlatamam çok yanlışlar yaptım şerit değiştirirken bile stres yapiyrdum ama kullana kullana astım hala çok pratiğe ihtyacim var araba kullanmayı öğrenirsin ama iyi olmak için çok pratik istyr o kdr araban varmış ne güzelll biraz daha iyi olunca biner parkur gibi turlar yaparsın bunun için kendine güven cesaret ver öğrendiklerini unutma stres den uzak dur biz kadınlar istediğimiz her şeyi başarırız bir hemcinsimin araba kullandığını görmek bile beni cesaretlendiyor sende yapacaksın zamana bırak öğrenmeye bak kafama takılan her yeri direksiyon hocama sor her şeyi aklında şüphe birakma
Evet pratiğe ihtiyacım var benim de. Zamanla olur insallah. Bugün çok kötü hissettim. Ben de çok hata yaptım. Ondan hep böyle olacak sanıyorum. Sonraki günler insallah bu hislerim geçer 😍

Evet pratiğe ihtiyacım var benim de. Zamanla olur insallah. Bugün çok kötü hissettim. Ben de çok hata yaptım. Ondan hep böyle olacak sanıyorum. Sonraki günler insallah bu hislerim geçer 😍
Sen ben diğer kadınlar. Hepimiz öyleyiz erkekler çok erken başlıyor sonra usta oluyorlar biz geç başlayıp hemen iyisi olmak istyrz zamanla çok iyi olacaksın👏👍

Ben ehliyetimi alalı 3 sene oluyor
1 bucuk sene hiç kullanamadım Manuel
Sonra otomatik aldik yavaş yavaş çıkmaya başladım her defasında biraz daha uzağa gittim
Simdi hala giremediğim yerler var ama daha rahatım kullanmadan öğrenmek imkansız ben mesela kendi hatalarımı fark ediyorum bir dahakine yapmamaya calisiyorum
Bu arada da geçen bir araba çarptı arkadan ama benim.sucumyoktu

Devamını yazmadan göndermişim yanlislikla
Eminim çok iyi kullanırsınız biraz pratikte sonra
Bir de bazı illerde kullanmak cidden zor
Bursa Sakarya gibi iller çok karışık geldi bana trafik konusunda

İyi günler arkadaşlar. Suan basım o kadar ağrıyor ki anlatamam. Bugün şehir içi araba dersi aldım bir saat. Tam anlamıyla vasat durumdaymışım. Bizim burda kurallara dikkat edilmiyor hiç. Sağ sol sinyal hiç yok. Tam ders bitecek eve geleceğim bir araç az daha vuruyordu kurs arabasına. İyice moralim bozuldu. İlk ders diye mi kendimi bu kadar kötü hissediyorum acaba? Hoca iyisin dedi ama şehir içinde biraz pratik olman lazım demişti.moralim o kadar bozuk ki. Pişman oldum resmen Araba aldığıma. Ders aldıkça daha iyi olur muyum? 🥺
İlk dersten umutsuzluğa kapılırsan başa çıkamazsın bu işle, yılmak yok, azimle devam

Ben ehliyetimi alalı 3 sene oluyor
1 bucuk sene hiç kullanamadım Manuel
Sonra otomatik aldik yavaş yavaş çıkmaya başladım her defasında biraz daha uzağa gittim
Simdi hala giremediğim yerler var ama daha rahatım kullanmadan öğrenmek imkansız ben mesela kendi hatalarımı fark ediyorum bir dahakine yapmamaya calisiyorum
Bu arada da geçen bir araba çarptı arkadan ama benim.sucumyoktu
Ben manuel kullanıyorum. Zamanla iyi olurum insallah

Devamını yazmadan göndermişim yanlislikla
Eminim çok iyi kullanırsınız biraz pratikte sonra
Bir de bazı illerde kullanmak cidden zor
Bursa Sakarya gibi iller çok karışık geldi bana trafik konusunda
İnanın burayı görseniz şaşarsınız. Hele şehiriçi otobüsleri sağdan yanaşıp duruyor. Yaya Mı var diye bakmaz direkt geçiyorlar.

Bende gecen hafta basladim ogrenmeye.o kadar heyecanliyim ki elim ayagim birbirine giriyor.manuel kullaniyorum ve cok zor geliyor bana ama basaracagim inaniyorum.

Onunde giden arabayla fren mesafesini koru. Sinyal vermeden donse ya da aniden dursa dahi o onundeki arabayla arandaki fren mesafesi bu tip durumlarda cok isine yarar. Onundeki arabanin aniden onune bir hayvan cikabilir, onu ezmemek icin fren de yapabilir. Bu nedenle aradaki fren mesafesi onemli. Cok panik olacak birsey yok. Aynalari kullanabiliyorsan, en sagdan en sola donmeye calismiyorsan, levhalara dikkat ediyorsan, onundeki araba ile mesafeni koruyorsan sorun yok. Ilk seferde kimse mukemmel degildir. Pratik yaptikca alisirsin. Bu arada hic kaza yapmayacagiz diye birsey yok. Araba kullanacaksan bu ihtimal hep var. Sen kusursuz kullansan da karsi taraf gelip sana carpabiliyor. Ben kirmizi isikta dururken arkamdaki arabanin carpmasiyla kaza yaptim, hem de iki kez kirmizi isikta beklerken bana carpildi.

Ben ehliyet aldım. Şehir içi ilk defa tabi. Aynı durumdayım. Bas ağrım yine başladı. Düşünmekten sanırım 😂
Ben heyecandan arabayi calistiramadim,sonra az kalsin duvara tosluyordum.bi ara tamam istemiyorum dedim sonra sacmalama be yapacaksin diye verdim gazı😀dikkatini ver heyecan yapma basaracaksin herkes nasil yapiyor

Onunde giden arabayla fren mesafesini koru. Sinyal vermeden donse ya da aniden dursa dahi o onundeki arabayla arandaki fren mesafesi bu tip durumlarda cok isine yarar. Onundeki arabanin aniden onune bir hayvan cikabilir, onu ezmemek icin fren de yapabilir. Bu nedenle aradaki fren mesafesi onemli. Cok panik olacak birsey yok. Aynalari kullanabiliyorsan, en sagdan en sola donmeye calismiyorsan, levhalara dikkat ediyorsan, onundeki araba ile mesafeni koruyorsan sorun yok. Ilk seferde kimse mukemmel degildir. Pratik yaptikca alisirsin. Bu arada hic kaza yapmayacagiz diye birsey yok. Araba kullanacaksan bu ihtimal hep var. Sen kusursuz kullansan da karsi taraf gelip sana carpabiliyor. Ben kirmizi isikta dururken arkamdaki arabanin carpmasiyla kaza yaptim, hem de iki kez kirmizi isikta beklerken bana carpildi.
Evet haklısınız. Burda da ne dikkat var ne de bşr şey. Ben yavaş sürmeye çalışıyorum. Kalkıslarım, vites geçişlerim, yokuşta kalkışım iyidir. Ama şehir içi panik yaptım biraz. Yolunda gitsen sahi gelip aracı sıkıştıran oluyor. Sürücü kursu yazmasına rağmen bir de. Hiç anlayış yok maalesef. Bakalım bir iki daha çıkarsam insallah iyi olacak. Korkumun üstüne gitmem lazım sanırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X