yine ben, yine bir dert..

eSmerimSin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.569
396
373
Diğer
Kizlar merhaba!

Direk konuya daliyorum, bakalim bana hak verecekmisiniz..

Ben yurt disinda yasiyorum ve evlendigim kisi macaristanli ismi mario, mario Sali günü ülkesine gitti annesi ihtiyaci olmadigi icin arabasini bize veriyor, arabayi almaya gitti...ben izin alamadigim icin gidemedim, persembe yani bugün dönecekti bu arada marionun memleketi bizim yasadigimiz yere 4- 4 bucuk saat uzaklikta.

Dün aksam telefonda konusurken, ben yarin gelemiyorum cünkü anneme araba son birkez daha lazimmis bir kac isi varmis halletmesi gereken Cuma gelirim .. bende tam ha tamam ozaman diyecekken seytan dürttü anneni verirmisin birde onunla konusayim dedim, annem yok disari cikti gelince ararim tekrar konusursunuz dedi gayet normal bir ses tonuyla.. tam telefonu kapatiyoruz bir kadin sesi… ne dedigini anlamadim ama duydum!! Kim o dedim annemin bir arkadasi, bir kac gundur burda kalmiyormus.. bende bunu niye daha önce söylemedin, Sali gününden beri konusuyoruz o kadar telefonda, kadinin sesini duymasam haberim olmayacak.. benimde gelince haberim oldu, cok ciddiye almadigim icin anlatma geregi duymadim dedi.. bunu dogru bulmadigimi, ben hayatimdaki en ufak detayli bile onunla paylastigimi ama onun bana birsey anlatmadigini ve cok bozuldugumu söyledim.. oda zoraki bir özür dileyip büyütülecek birsey görmedigini söyledi..

Tabi ben bir sinsilik yapip bunun üzerine annesini aradim, gercekten annesinde mi diye ve ne olup bitiyor orda diye.. gercekten de annesinin arkadasiymis o kadin..50 yaslarinda birisiymis esinden ayrildigi icin simdilik evsiz kalmis vs.

Simdi hem mario bana kizgin ona güvenmedigim icin, hemde ben ona kizginim bu olanlardan… ciddiye almayip böyle kestirip attigindan..

Sonradan tekrar görüstük telefonda.. Cuma görüsürüz ozaman dedim, ben hafta sonuda burda kalmak istiyorum gelmisken kalayim dedi, peki dedim.. ve dahada aramadim oda armadi..

Haksiz miyim? Ve simdi nasil devam edecek, nasil davranicam hic bir fikrim yok..

Son düzenleme:
benim esimde böyle yüzeysel bakar olaylara ben herseyi anlatırım o daha detaya inmez önemli gelmez ona detaylar bu huyuna sinir oluyorum :)demek ki erkeklerde var olan birsey bu :) ama sende haklısın bende cok kıskancım aynı olay benim basıma gelse bende annesini arardım tabi oda haklı güvensizlik oldugunu düsünmüs bence fazla uzatma güzelce anlat kıskandıgını onu cok sevdigini söyle bitsin gitsin :) canını sıkma :)

Sen kendine gore
Haklisin, ama oda kendine göre hakli..
benimde Nisanlim arkamdan annemi arasa
Benimde hosuma gitmez bu durum..

ama buyutulecek bi konuda degil
Bi sekilde gonlunu alirsin...
SIKMA canini arkadasim..

Kus bakma ama esin hakli.erkekler teferruata girmzler bu da onlarn yapisi ona guvnmedgni gostererek gerckten kirmissin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…