Yine ben yine eski sevgili?

Kız instagram yazmış engelli değildi oradan. Sevgilim nihayet cebap vermiş. Ama ne şekilde. Seviyorum değil onu sevebilirim, mantığımız uyuşuyor, sen geleceğimde yoksun artık yazma bana demiş. Kız yine üsteliyor ve sevgilim kalbimde yoksun seni sevmiyorum ben sana acıdığım için öyle davrandım karşımda ağlıyodun napsaydım bırak peşimi. Keşkeler çok kendi hayatına bak artık. Bunu kendin için yap demiş. Eğer bir daba da yazarsan gerekirse hesabımı dondururum numaramı değiştiririm hayatımdaki insana saygı duy sana ait bir kalp yok artık git yazmış. İşte durjm böyle. Sizce güvenilir mi?
Seni anliyorum inan zor bi durum biliyorum ama sadece karsinda ki kisiye cok baglanmamaya calis. Kizla alakali bi durum yok gibi suan fakat bundan belki 2 ay sonra ya denedim olmadi seni sevemedim diyebilir o yuzden duygularini stabil derecede tutmaya calis.

Hayatımdaki kızı da sevmiyorum diyebiliyor sevgiliniz.Siz bunu nasıl kabul edebiliyorsunuz onu anlamadım? Bence eski sevgilisine odaklanmaktan ziyade sevgilinizle olan ilişkinizi gözden geçirin.

Back