Yine ben yine eski sevgilim

Norm Ender Hastasi Melis

Norm Life Bebeğim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2018
187
90
13
29
Eski konum için link bırakıyorum https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/sevgilim-sogudugu-icin-bitirdi.1100210/ 29 Kasım'da bitti benim daha vakti var dememe rağmen onun yüzünden ailem 1 haftada öğrendi ilişkimizi.Neyse konumuz bu değil geri dönse affetmeyeceğimi iyi biliyorum ama sevgisi hala kalbimde bugün ilk defa cüzdanımdan fotolarını çıkardım uzunca baktım gözlerine.Yaş 23 asıl hedefim üniversitemin bir anca bitmesi iken benim uğraştığım şeylere bak.Ona kızgınım ve gururluyum ama hala da seviyorum acısını unutmak için deli gibi hayranı olduğum Norm Enderi dinliyorum, en sevdiğim film olan Hababam Sınıfı filmlerini izliyorum, ya da favori radyo programım olan Matraxı dinliyorum.Bunlar acımı bana geçici süreliğine umutturuyor sonra tekrar başa dönüyoruz.Fotoğraflarında gözlerine bakıp iç çekiyorum.Ablalarım ve benden küçük kardeşlerim bu acı geçer mi daha ne kadar sürecek bu acı? Lütfen beni yargılamayın sevdim kalbime söz geçiremedim uzun yıllar kimseyi sevmiyordum.

Gözleri hala o kadar güzel geliyor ki bana galiba zamana bırakmam lazım
Unutmak istiyorsunuz ama yaptiklariniz onu size hatırlatmaktan başka bir işe yaramaz ki.. derslerinize yoğunlaşmaya çalışın aksi halde onu unutmam lazım dedikce bilinçaltınıza gömüyorsunuz daha çok. Nasil bir bağ vardi aranızda onu bilemem ama geri-dönüş yapma ihtimalide olabilir madem eskisi gibi olur diye düşünüyorsunuz kesin bir dille reddetmeniz gerekecek buna hazır mısınız

Şimdi dönmez dönerse bile zaman geçince evet reddederim.

29 Kasım geçen hafta değil miydi,ne ara unutacaksınız ki zaten ? Normal bir durum yaşadıklarınız.Yırtın fotoğraflarını,çıkın başka insanlarla tanışın yeni arkadaşlar edinin.
Az önce son kez bakıp yırttım fotoğrafını.Adlarımızın yazılı olduğu gece lambası almıştı o hala gözümün önünde duruyor ya bir yere kaldıracağım ya da atacağım bu gidişle.

10 yıllık bir ilişkim oldu... üniversite dönemim üzüntüyle geçti... Okul bitti, işe girdim ilişkim devam ediyordu... karşımdaki kişi tarafından hep mutsuz edilmeme karşın asla vazgeçemeyeceğimi düşünürdüm... ne zaman ki baktım sağlığım elden gidiyor... kendime geldim ve vazgeçtim... şuan çok daha iyi hissediyorum en azımdan beni mutsuz eden biri yok hayatımda... yerinde olsam yol yakınken vazgeçerdim... kendinize bu haksızlığı yapmayın..:

Zaten benden soğuyan kişiden bende soğudum.Sadece unutmak istiyorum bunun için de zamana ihtiyacım var galiba.Çok teşekkür ederim hayırlı erkeklerle karşılaşmak umuduyla...

Zaten benden soğuyan kişiden bende soğudum.Sadece unutmak istiyorum bunun için de zamana ihtiyacım var galiba.Çok teşekkür ederim hayırlı erkeklerle karşılaşmak umuduyla...
Kesinlikle, zaman herşeyin ilacı... artık onun hayatında olmayacağını kabullenirseniz gerisi gelecektir... hakkınızda hayırlısı olsun .

Kesinlikle, zaman herşeyin ilacı... artık onun hayatında olmayacağını kabullenirseniz gerisi gelecektir... hakkınızda hayırlısı olsun .
Ben en çok işi aceleye getirip ailemin de durumun farkında olmasına neden olduğu için kızıyorum.Ben biraz daha vakti var diyordum.Bu hafta memlekete gideceğim üvey annem durumu anlayabilir ve soru yağmuruna tutabilir kızdığım tek nokta bu galiba.

Bir haftada unutmak mı? Var m böyle bir formül. Üzgünüm ama acınız aylarca hatta yıllarca bile sürebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…