• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine ben yine gönül alma

sahba35

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2018
156
213
18
30
Fikirlere ihtiyacım var. Erkek arkadaşımın kalbini kırdım ve bir şekilde kendimi affettirmem gerekiyor. İlgi alanlarını özetlemek gerekirse arabalar ve bilgisayarlar. Doğum gününde ekran kartı hediye edecek kadar aşırı ilgili:D e haliyle araba da alamam bir mektup mu yazsam? Size yapılsa hoşunuza gider miydi. Bu arada kendisi pantolon ütüsü isteyecek kadar naif karakterli çizgisini yapamıyormuş da :D

Fikirlere ihtiyacım var. Erkek arkadaşımın kalbini kırdım ve bir şekilde kendimi affettirmem gerekiyor. İlgi alanlarını özetlemek gerekirse arabalar ve bilgisayarlar. Doğum gününde ekran kartı hediye edecek kadar aşırı ilgili:KK70: e haliyle araba da alamam bir mektup mu yazsam? Size yapılsa hoşunuza gider miydi. Bu arada kendisi pantolon ütüsü isteyecek kadar naif karakterli çizgisini yapamıyormuş da :KK70:
Ne yaptığına bağlı bence,bana hata yapan birisinin bana hediye almasını değil bi daha yapmamasını tercih ederim ben. Arabamı da bilgisayarımı da kendim alırım zaten :işsiz:

Ne yaptığına bağlı bence,bana hata yapan birisinin bana hediye almasını değil bi daha yapmamasını tercih ederim ben. Arabamı da bilgisayarımı da kendim alırım zaten :işsiz:

Ya şöyle oldu bir yıldır gitmek istediğim mekan vardı o da orayı hiç sevmiyor biraz diskomsu bir yer bana dans için baskı yapma gidelim ama dedi gittik o oturdu korumam oldu ben de deli gibi dans ettim biraz abarttım ama önce bir iki kere kibarca düştüm sonra yanlışlıkla tğm masayı üzerindeki içkilerle birlikte döktüm mekandan çıktık düşe kalka yürüdüm baya sürekli ayağımın kaydığını hatırlıyorum tabi sarhoşluk topuklu falan sonra ağlamaya başlayıp beni burda bırak ben eve gidicem falan dedim sonra daha çok ağlayıp beni burda bırakma bu saatte nasıl gidicem dedim eve gelinceye kadar kustum. Tüm arkadaşlarım bir daha hayatta dansa falan gelmez seninle derken o sadece bak iyi ki masayı devirmişsin mekanda kussan daha kötüydü yolda durduk orda kustun temiz temiz gelecek ay bir daha gidelim falan dedi. Kızsa köpürse haklıydı ama şırı minnoş davrandı suçlu hissettim kendimi

ne mektubu ya :işsiz: ayrıca erkek olsam asla hoşlanmayacağım bi davranış sizinki.. aşırı alkolden kendini kaybetme:kusmuk:

ne bileyim bir daha böyle davranmazsan en iyi hediye olur sanırım

Ya şöyle oldu bir yıldır gitmek istediğim mekan vardı o da orayı hiç sevmiyor biraz diskomsu bir yer bana dans için baskı yapma gidelim ama dedi gittik o oturdu korumam oldu ben de deli gibi dans ettim biraz abarttım ama önce bir iki kere kibarca düştüm sonra yanlışlıkla tğm masayı üzerindeki içkilerle birlikte döktüm mekandan çıktık düşe kalka yürüdüm baya sürekli ayağımın kaydığını hatırlıyorum tabi sarhoşluk topuklu falan sonra ağlamaya başlayıp beni burda bırak ben eve gidicem falan dedim sonra daha çok ağlayıp beni burda bırakma bu saatte nasıl gidicem dedim eve gelinceye kadar kustum. Tüm arkadaşlarım bir daha hayatta dansa falan gelmez seninle derken o sadece bak iyi ki masayı devirmişsin mekanda kussan daha kötüydü yolda durduk orda kustun temiz temiz gelecek ay bir daha gidelim falan dedi. Kızsa köpürse haklıydı ama şırı minnoş davrandı suçlu hissettim kendimi
Aşırı minnoş davrandıysa nasıl kalbini kırmış oluyorsunuz?

Aşırı minnoş davrandıysa nasıl kalbini kırmış oluyorsunuz?
Ben onun yerinde olsaydım aşırı kızardım ama o öyle yapmadı bu tip şeylerde kızgınlığını kırıldığını belli etmez çok sorun yapmadı minnoş davrandı ama içine attığını da biliyorum bir nevi kusura bakma diyorum

bu arada siz şeymacun çifti olmuşsunuz ahahaha gözümde o canlandı sadece

Eğlence anlayışlarımız aşırı farklı şeymacun diyince ilk algılayamadım ama şeyma subaşıdan ben az değilsem bile o acun olmaz benim hobim dans etmek onun ki balık tutmak o kadar zıttız aslında

Hediye yerine güzel içten bi özür daha iyi ama illaki hediye diyorsanız isim yazılı araba anahtarlığı ga da çok güzel el yapımı metal sabalar var biblo tarzında omdan olabilir
Ya da arabası varsa şöför koltuğu için güzel bi kılıf gibi adı neyse konforlu bi oturma minderi falan filan işte

Eğlence anlayışlarımız aşırı farklı şeymacun diyince ilk algılayamadım ama şeyma subaşıdan ben az değilsem bile o acun olmaz benim hobim dans etmek onun ki balık tutmak o kadar zıttız aslında
hayır şeyma subaşı dans edip acun izliyor ya :D adam ayak uyduramıyor yani öyle bişey canlandı gözümde

Hediye yerine güzel içten bi özür daha iyi ama illaki hediye diyorsanız isim yazılı araba anahtarlığı ga da çok güzel el yapımı metal sabalar var biblo tarzında omdan olabilir
Ya da arabası varsa şöför koltuğu için güzel bi kılıf gibi adı neyse konforlu bi oturma minderi falan filan işte
Hiçbiri hakkında (anahtarlık hariç) en ufak bir fikrim yok ama bir araştıracağım bunları da sever bence özellikle minder tatlı bir hediye olur öylesine aldım rahat et gibisinden çok teşekkürler

Hiçbiri hakkında (anahtarlık hariç) en ufak bir fikrim yok ama bir araştıracağım bunları da sever bence özellikle minder tatlı bir hediye olur öylesine aldım rahat et gibisinden çok teşekkürler
Hattat Hüseyin diye nete hazın çok güzel kişiye özel hediyelikler var kaç kez alışveriş yaptım ürünleri gayet iyi tavsiye edebilirim

Back
X