Slm arkadaslar bu konuyla ilgili gecende konu acmistim.kizim besinci sinifa basladi.okulu degisti.komsumun kiziyla ayni siniftalar.4 e kadar samimi arkadasi vardi kizimin.neyse kizimin baska bir arkadasida ayni sinifa denk geldi.ama bubdan sonra komsum ve kizinin tavirlari basladi.komsumun kizi yaninda baska bir arkadasi varsa kizimi dislar ama yalnizlarsa kizimi kimseyle arkadaslik ettirmez.anneside herseyi elestirir.neyse okul basladiginda. Beri bunlarda gereksiz bir kusluk yapma basladi.kizda okulda kizima ve arkadasina surekli satasiyormus.kucucuk kiz elinden geleni yapiyor.annesinde tripler havada.kizim ister istemez uzuluyor.hergun okuldan uzgun geliuor.okuldda uzdugu icin.okadar pisman oldumki okul degistirmedigine.seytan diyor bas okulu degistir.kizimi uzgun gordukce kahroluyorum.takma kizim o yokmus gibi davran hayatinda heryerde boyleleri cikacak diyorum.bilmiyorum napmam gerekir.vakit gecmeden nakilmi yaptirsam baska okula.sinif degistiricem ama simdiki sinifinda kizimin eski sinifindan cok arkadasi var.annesiyle konussam annesi anlicak bir tip degil.tartismak istemiyorum.kizimi uzgun gordukce kahroluyorum.bana bi yol gosterirmisiniz GUNCELLREME
Arkadaslar haftasonu kizimi baya yatistirmistim.bu aksam banyosunu yaptirdim.kizim hadi cantani hazirla bakalim dedim.sonra kac defa dememe ragmen hazirlamadi.dalgin dalgin oturdu durdu.sonra titremeye istifra etmeye basladi.sanirim yogun bir stres yasiyor.aldim karsima kizim bak neden bukadar uzgun ve dalginsin.icinden gecenleri bana anlat sana cozum yolu bulucam dedim.annecim okulumu arkadaslarimi seviyorum ama okizlari dusundukce okula gitmek istemiyorjm dedi.zaten yarinda baska bi okuldan haber bekliyoruz.duyunca cok sevindi.belkide yebi arkadaslar yeni cevre iyi gelirmi dersiniz icinden cikamiyorum
Arkadaslar haftasonu kizimi baya yatistirmistim.bu aksam banyosunu yaptirdim.kizim hadi cantani hazirla bakalim dedim.sonra kac defa dememe ragmen hazirlamadi.dalgin dalgin oturdu durdu.sonra titremeye istifra etmeye basladi.sanirim yogun bir stres yasiyor.aldim karsima kizim bak neden bukadar uzgun ve dalginsin.icinden gecenleri bana anlat sana cozum yolu bulucam dedim.annecim okulumu arkadaslarimi seviyorum ama okizlari dusundukce okula gitmek istemiyorjm dedi.zaten yarinda baska bi okuldan haber bekliyoruz.duyunca cok sevindi.belkide yebi arkadaslar yeni cevre iyi gelirmi dersiniz icinden cikamiyorum
Son düzenleme: