Yine ben yine kv

white moon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
865
898
103
Günaydın canlar. Haftasonu kv nin yaptıklarını anlatayım. Çamaşırları yıkarken kv nin bir iki parça kıyafeti sepetten düşmüş. Yıkanmamış. Akşamında odasına geçiyor beni eşime şikayet ediyor. Daha önceki konularımı biliyorsunuz . Sonra hiç konuşmadık ben niye şikayet ediyorsun dedim. Cumartesi günü arkadaşlara oturmaya gitmiştik.tabi ona gidelim demedim. Acaba ondan mi yapıyordur bütün bunları .sabah da eşimle gelirken bu konudan tekrar tartıştık . Ya bir deyiş yerinde de yoğunluk filan. Hepsi üst üste geldi . Sinir sen Bı hastalığa filan kanlıcam diye korkuyorum

Bu kadın sizi sinir hastası etmeden bırakmaz ben size söyleyeyim. Ota çöpe naz niyaz, şikayet. Mecbur musunuz çekmeye?

Kadına niye ayrı ev tutmuyorsunuz? Tek başına da olsa yakın bi yerde tutabilirsiniz aynı ev korkunç bir şey şekil a'da görüldüğü gibi.

Birlik yaşamak nr zordur ben kv gelse 10 gun kalsa depresyona giriyorum. Seni düşünemiyorum.canından değerli mi eşine istemiyorum de ev üstüne ev olmaz .benimkv bazen diyor O gullarim bakacak bana bende seni sokağa atacak değiliz profesyonel bir bakici tutup baktiricaz merak etme derim o da susar ay kv konusunda çok sinirleniyorum böyle aynı evin içinde allah sabır versin

kayınvalidenin çamaşırlarını yıkamak zorunda değilsiniz.arkadaşlarınıza oturmaya giderken çağırmak zorunda, hiç değilsiniz.öncelikle bunları belirteyim.

ama bu sepetten düşmüş,görmedim olayı inandırıcı değil.yani nereye düşecek de çamaşırlar görmeyeceksiniz.nihayetinde,ya yatak odasında,ya da banyo da olur.e nasıl farkedilmez?

ben buradan inanmadım,kayınvalide hiç inanmamıştır.böyle bir bahane üreteceğinize,direkt,senin çamaşırlarını yıkamak istemiyorum deseydiniz,daha mantıklı olurdu.

bir de,"ayrı eve çıkın".

Bu kadın sizi sinir hastası etmeden bırakmaz ben size söyleyeyim. Ota çöpe naz niyaz, şikayet. Mecbur musunuz çekmeye?

Kadına niye ayrı ev tutmuyorsunuz? Tek başına da olsa yakın bi yerde tutabilirsiniz aynı ev korkunç bir şey şekil a'da görüldüğü gibi.
Eşim ayrı ev istemiyor. Daha önce de konuştuk. Aslında iki tane emekli maaşı alıyor. Esin'den ve kendi maaşı. Yanı bizim yakınımızda kirada bile tutsa rahat rahat geçinir. Ama ev işi yapmıyor ki bu defa da bana yemek yap diye söyler. Kızının oraya gidince de damat La geçinemiyoruz. Onar ediyor kendi evinde kalmamak icin. E o zaman oğlunun yanında kalıcaksam benim kuyumu kalmayacaksın. Eşime şikayetler filan. İnan eşimden de soğudum. Ayrılmayı bile düşünüyorum. Ama oğlum var çok düşkün ona. Daha 60 yasında yıllar geçer mi böyle bilmiyorum.

Eşim ayrı ev istemiyor. Daha önce de konuştuk. Aslında iki tane emekli maaşı alıyor. Esin'den ve kendi maaşı. Yanı bizim yakınımızda kirada bile tutsa rahat rahat geçinir. Ama ev işi yapmıyor ki bu defa da bana yemek yap diye söyler. Kızının oraya gidince de damat La geçinemiyoruz. Onar ediyor kendi evinde kalmamak icin. E o zaman oğlunun yanında kalıcaksam benim kuyumu kalmayacaksın. Eşime şikayetler filan. İnan eşimden de soğudum. Ayrılmayı bile düşünüyorum. Ama oğlum var çok düşkün ona. Daha 60 yasında yıllar geçer mi böyle bilmiyorum.

Zaman geçer de patırtı kütürtü ile geçer.
Başka bir ev şart.
Ayrıca madem 2 emekli maaşı var bal gibide geçinbilir.
Ayda 1 temizlikçide tutar sizde kızıda yardıma arada gidersiniz oldu bitti yani.

bi şekilde resti çekin ayrı eve çıksın. her kocası ölen kötü yola mı düşüyo sanki. elden ayaktan düşmediyse sizin eve yerleşip sıkıntı çıkmasına ne gerek var.

Bakıcı tutarız bakar olayına karşıyım sebin kocanın annesi bakmak zorunda değilsin ama oğlu bakmak zorunda... Ayrı ev mantıklı uzak olunca bu kadar sıkıntıdan sonra emin ol sen evinde otur ben 1 saat gelir yemeğini yaparım bile dersinz

Sen ciddi bir sekilde resti cekmezsen daha cooooook kv ve koca derdi cekersin. Kv de seni hasta eder seni gömer oglusuyla koyun koyuna yasar.

Bir cinnet gecirmene bir o evi darmadagin edip o gitmezse ben giderin deyip alip bavuli gitmene bakar.

kayınvalidenin çamaşırlarını yıkamak zorunda değilsiniz.arkadaşlarınıza oturmaya giderken çağırmak zorunda, hiç değilsiniz.öncelikle bunları belirteyim.

ama bu sepetten düşmüş,görmedim olayı inandırıcı değil.yani nereye düşecek de çamaşırlar görmeyeceksiniz.nihayetinde,ya yatak odasında,ya da banyo da olur.e nasıl farkedilmez?

ben buradan inanmadım,kayınvalide hiç inanmamıştır.böyle bir bahane üreteceğinize,direkt,senin çamaşırlarını yıkamak istemiyorum deseydiniz,daha mantıklı olurdu.

bir de,"ayrı eve çıkın".

ay öyle demeyin bende de sık sık oluyor o. sepetten düşüyor ya makinanın arkasına gidiyor ya banyoda bulunan bir nesnenin. o gün kafam yerindeyse etraflıca bakıyorum. yoksa başka zamana kalıyor

Olduysa oldu sanki camasir makinesi kontorle calisiyor. Atsin kendininkini calistirsin o kadar onemliyse

sepetten düşme olayı nasıl oluyor
38 yasındayım hiç sepetten çamaşır düşürüp de yıkamamazlık etmedim :)

kv çamaşırlarını yıkamak zorunda değilsin
gezmeye giderken de çağırmak zorunda değilsin ama sepetten düşme olayına pek inanmadım :)

Bakıcı tutarız bakar olayına karşıyım sebin kocanın annesi bakmak zorunda değilsin ama oğlu bakmak zorunda... Ayrı ev mantıklı uzak olunca bu kadar sıkıntıdan sonra emin ol sen evinde otur ben 1 saat gelir yemeğini yaparım bile dersinz

Soze gelince oğlu bakmak zorunda oluyor ama kaç tane adam evde oturup anasina bakip, camasiriydi yemegiydi ugraşiyor? Ben hic gormedim. Anasiyla uğrasan kadin oluyor hep. Neden uğraşsin 2 emeklisi olan kadinla? Gayette ayri evde durabilir. Ustelik kizida varmis kadinin. Kizi varken geline bakmak düşmez bile. Kimse istemiyorsa bakici tutulur.

Soze gelince oğlu bakmak zorunda oluyor ama kaç tane adam evde oturup anasina bakip, camasiriydi yemegiydi ugraşiyor? Ben hic gormedim. Anasiyla uğrasan kadin oluyor hep. Neden uğraşsin 2 emeklisi olan kadinla? Gayette ayri evde durabilir. Ustelik kizida varmis kadinin. Kizi varken geline bakmak düşmez bile. Kimse istemiyorsa bakici tutulur.
Ayrı ev açılıp oğlu bakabilir yatalak kadın değil sonuçta rabbim hayırlı evlat versin 2 kızım var el bebek büyütüyorum zor şartlarda büyüt okut gelin istemiyor diye bakıcı tutulsun allah tan oğlum yok

Ayrı ev açılıp oğlu bakabilir yatalak kadın değil sonuçta rabbim hayırlı evlat versin 2 kızım var el bebek büyütüyorum zor şartlarda büyüt okut gelin istemiyor diye bakıcı tutulsun allah tan oğlum yok

Oglu nasil baksin? Bu adam calismiyor mu? Yatalak degilse zaten bakiciya da gerek yoktur ama konu sahibinin kvsi ev isi yapmiyormus. Butun gun kim bakacak ona?

Adam her akşam işten gelip anasina gidip temizlik, yemek mi yapacak ya da isten gelip orada mi vakit gecirecek? Ne ara eve gelip dinlenecek, esiyle vakit gecirecek. Bakicidan niye bu kadar gocunuyorsunuz ki.

Cocugum yok ama olsaydi asla kendimi yük etmek istemezdim. Anne olduysaniz cocuklarinizi buyutmek zorundasiniz. Cocuklar dunyaya kendi keyfi istekleriyle gelmiyor. Siz bakip buyutmek icin kendi irade ve isteginizle doguruyorsunuz. Bu durumda bakip buyutmeniz bir lutuf degil olmasi gereken birşey.

Tabiki evlat anasini babasini atsin demiyorum ama herseyede "buyuttum, baktim" diye yaklasmamak lazim.

oğlunu bahane etme. İstemiyem gercekten bu tarz yaşamak istemiyen ya baştan bunu kabul etmedi yada cekip gider. Hep aynı konular

Oglu nasil baksin? Bu adam calismiyor mu? Yatalak degilse zaten bakiciya da gerek yoktur ama konu sahibinin kvsi ev isi yapmiyormus. Butun gun kim bakacak ona?

Adam her akşam işten gelip anasina gidip temizlik, yemek mi yapacak ya da isten gelip orada mi vakit gecirecek? Ne ara eve gelip dinlenecek, esiyle vakit gecirecek. Bakicidan niye bu kadar gocunuyorsunuz ki.

Cocugum yok ama olsaydi asla kendimi yük etmek istemezdim. Anne olduysaniz cocuklarinizi buyutmek zorundasiniz. Cocuklar dunyaya kendi keyfi istekleriyle gelmiyor. Siz bakip buyutmek icin kendi irade ve isteginizle doguruyorsunuz. Bu durumda bakip buyutmeniz bir lutuf degil olmasi gereken birşey.

Tabiki evlat anasini babasini atsin demiyorum ama herseyede "buyuttum, baktim" diye yaklasmamak lazim.
Bahsetmek istediğim durumla sizin anladığınız farklı ama bi anne anlayabilir bu durumu rabbin size de hayrlısındam istiyorsanız eğer bi evlat nasip etsin

Neden her kocası ölen kaynana birden bakıma muhtaç kaliyor anlayamıyorum.
Evet evlatlar olarak bakılır ama mümkünse o çeneye de sahip oluversin biraz kendi oğlu nazini çekebilir ama başkasının kızı onun nazini çekmek zorunda değil..
Mantık farklı işliyor oğlumun evidir.Gelin de hepimize hizmet edecek..yok öyle bir dünya

Kv çok çekmiş gibisiniz kendi kv gücü yetmeyen başkasının kv atağa geçiyor evlat ataya bakmakla yükümlü kendi iradesiyle dünya ya gelmedi ben istedim diye olmaz bu işler kv duasıdır hep ehline muhtaç olayım diye insanları gördükçe ne kadar güzel dua diyoru :(

Bahsetmek istediğim durumla sizin anladığınız farklı ama bi anne anlayabilir bu durumu rabbin size de hayrlısındam istiyorsanız eğer bi evlat nasip etsin

Istemiyorum tesekkur ederim. Bu dusuncenin anne olmayla bir ilgisi yok. Benim annem hep elden ayaktan dusmeden öleyim der. Kimseye kendini baktirmak istemez. Calisiyor zaten annem. Calisamazsa emeklisi olacak. Annemle aramizdaki iliski gayet iyidir ustelik. Her kadin "beenn dogurdum, bana bakacaksiniz" kafasini yaşamiyor. Anne degilim ama olsaydim anneligimi karsiliksiz yapardim.

Back
X