• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine ben yine kv

Istemiyorum tesekkur ederim. Bu dusuncenin anne olmayla bir ilgisi yok. Benim annem hep elden ayaktan dusmeden öleyim der. Kimseye kendini baktirmak istemez. Calisiyor zaten annem. Calisamazsa emeklisi olacak. Annemle aramizdaki iliski gayet iyidir ustelik. Her kadin "beenn dogurdum, bana bakacaksiniz" kafasini yaşamiyor. Anne degilim ama olsaydim anneligimi karsiliksiz yapardim.
Demek istediğim doğrdum bakacaksın değil ama evladımızın bize bakmak istemeyip bakıcı tutması çok kötü gerçekten tabiş ki rabbm elden ayaktan düşürmesin ilk isteğimiz bu insan olarak hiç bi anne karşılık bekleyerek annelik yapmaz emin olun

Kv çok çekmiş gibisiniz kendi kv gücü yetmeyen başkasının kv atağa geçiyor evlat ataya bakmakla yükümlü kendi iradesiyle dünya ya gelmedi ben istedim diye olmaz bu işler kv duasıdır hep ehline muhtaç olayım diye insanları gördükçe ne kadar güzel dua diyoru :KK43:

Kvmi sevmem problemler yasadik lakin gucumun yetmemesi gibi bir durum olmadi. Kendi yapamadigim, yapamayacagim seyleri yazmiyorum. Evlat yukumluyse evladin baksin. Gelini sen buyutmedin ya.

Kvmi sevmem problemler yasadik lakin gucumun yetmemesi gibi bir durum olmadi. Kendi yapamadigim, yapamayacagim seyleri yazmiyorum. Evlat yukumluyse evladin baksin. Gelini sen buyutmedin ya.
Bn ilk mesajda ne yazdım gelin mi baksın dedm ki:)

Neden aynı evdesiniz? Geçici bir süre mi değil mi?

Arkadaşlarınıza giderken onu niye çağırasınız ki? Kuşak farkı, ortam farkı denen bir şey var sonuçta. Böyle bir zorunluluğunuz yok.

Kv 'nin oğlu kiminle yaşıyor o evde? Gelin başka evden mi gelip gidiyor? :KK48:

Hastayım şu bdv'deki 'oğlumun evi' diye at koşturmak isteyen kadınlara..
Kv evimde at koşturmuyor malesef evimiz ayrı bzim misafir gibi gelip gider :) rica ediyorum mesajlarımı okuyun önce ayrı ev oğlu baksın dedm;)

Kv evimde at koşturmuyor malesef evimiz ayrı bzim misafir gibi gelip gider :) rica ediyorum mesajlarımı okuyun önce ayrı ev oğlu baksın dedm:KK66:

Bence kendi yorumlarınızla çelişiyorsunuz. Hem doğurdum, büyüttüm, okuttum, emek verdim bakacak deyip hem de ayrı ev olmalı diyorsunuz. Ben sizi anlayamadım. Neyse..

Bence kendi yorumlarınızla çelişiyorsunuz. Hem doğurdum, büyüttüm, okuttum, emek verdim bakacak deyip hem de ayrı ev olmalı diyorsunuz. Ben sizi anlayamadım. Neyse..
İlk mesaj 1.sayfada oğlunuz size bakıcı tutsun o zamn ona yük olmayın;)

Ayri evde olsun ama gelip oğlu baksin istiyor, bakici degil. Bitter sever Bitter sever Biraz duygusal yaklasiyor olaya ama ayri evde oglunun ilgilenmesi zor malesef. Benim eşim yogun calisiyor mesela kvyi haftada bir bile ziyarete gitmiyoruz ustelik 15 dakika mesafede. Insan eve gelip dinlenmek istiyor.

Ayri evde olsun ama gelip oğlu baksin istiyor, bakici degil. Bitter sever Bitter sever Biraz duygusal yaklasiyor olaya ama ayri evde oglunun ilgilenmesi zor malesef. Benim eşim yogun calisiyor mesela kvyi haftada bir bile ziyarete gitmiyoruz ustelik 15 dakika mesafede. Insan eve gelip dinlenmek istiyor.
Herkesin kendi düşüncesi...

İlk mesaj 1.sayfada oğlunuz size bakıcı tutsun o zamn ona yük olmayın:KK66:

Tabi ki. Allah kimseyi kimseye yük etmesin.
İnşallah Allah elden ayaktan düşürmez de ne oğluma, ne gelinime ne de bakıcıya muhtaç olmayayım. Ama ben oğlumu dünyaya getirirken bana ileride bakacak diye büyütmüyorum. Onun da bir hayatı olacak. Kendi hayat kavgasını verecek. Evlenecek bir yuvası olacak sırf onlara yaşlıyım diye ekstra sorumluluk yüklemek asla istemem..
Bakıcı adı üstünde. Birine göz kulak olan öz bakım işlerini yapan demek. Sizde neden bu kadar kötü şeyler çağrıştırıyor anlamıyorum.

Siz Türkiye'de misiniz bilmiyorum da bu ülkede oğlunun yanında denip de gelinin başına patlamayan bakım işi yoktur.

Evin çamaşır, yemek, bulaşık işlerini oğul değil gelin organize eder. En yardımcı erkek bile yardımcı sıfatıyla kalır benim eşim gibi.. Bilmem anlatabildim mi?

Aynen. Hayatın ne getireceği hiç belli olmaz da bizim ülkemizde işler bireysel yürümüyor malesef. Bana "oğlumun yanındayım oğlum bakıyor" diyen kadınlara "bir de geline sormak lazım" diyesim geliyor :)

Aynen. Hayatın ne getireceği hiç belli olmaz da bizim ülkemizde işler bireysel yürümüyor malesef. Bana "oğlumun yanındayım oğlum bakıyor" diyen kadınlara "bir de geline sormak lazım" diyesim geliyor :)

Ben kvyle problem yasamamis olsam dahi ayni eve girmezdim. Ayri evde ve yakinimda olursa bir kap yemek veririm elbet ama butun bakim sorumlulugunu alamam, eşimde alamaz. Bakim icin maddi destek veririz ama hayatimi kayinvalideye kitleyemem. Bizimde hayatimiz var. Evde bir kedimiz var bazen biyerlere seyahat etmek istedigimizde bile onu dusunmek zorundayiz, insan yükü hiç çekilmez.

Back
X