Yine ben.Yine saçma sapan olaylar

Daha önce benzer bir konuşma sonrası barıştınız mi? Öyle bir şey olduysa tekrarını yaşamak istememiş olabilir. Haklısınız bir vedalaşma gerekir.
Evet daha önce kırdım kendisini yine 13 gün konuşmadık ben mesaj attım.Hatalıydım.

bende sizin gibi biraz sert biriyimdir ve benim de ilişkimde çeşitli problemler oluyor. ama yine de emin olduğum bir şey varsa o da kaybetmek istemeyen bir erkeğin gurur falan dinlemediği gerçeği. yazmak istemiyorsanız yazmayın. sürekli mesaj atan taraf olmak da doğru değil çünkü. biraz gözlemleyin bakalım o ne yapacak :KK39:
Bu konuda size katılıyorum kaybetmek istemeyen nolursa olsun bir şekilde yazıyor.Daha beniö durumlarıma dahi bakmayan belki numaramı bile silmiş birine yazmak istemiyorum.Alacağım cevap beni korkutuyor açıkçası üzülmek istemiyorum daha fazla.

İçimi okudunuz.Söz konusu kendim olunca objektif bakamıyorum.Gerçekçi bakamıyorum.Her şey yaşadığımız givi devam edecek diye bişey yok ama kabullenmesi zaman alıyor.Çok seviyorum gururumu da incitmek istemiyorum adım atmak da istemiyorum ama çok yoruldum inanın.Çok hassas biriyim.Bu hassasmışım çok yordu belki de beni.Bu uzun ve güzel yazınız için çok teşekkür ederim.Sevdiğim insanla arkadaş kalıp arada konuşabilecek bir yapım yok.Ya tamam yada yok kafasında biriyim.Bu süreçte napayım bilmiyorum.Durum attım kaç kere ama tenezzül edip tek durumuma dahi bakmadı.Sildi belki de çoktan yoluna bakmaya karar verdi kabullenmeyen benim.Napayım sizce?Atkadaş gibi konuşamam seviyorum canım yanıyor.Yazmak istemiyorum ama içim gidiyor.Arkadaş konusunda çok haklısın ancak insan gösterdiği fedakarlığın birazını görmek istiyor evleri müsait bildiğim için sormuştum zaten.Ki kendiler sıradan arkadaşlarım değil çok yakın arkadaşlarım hıııı Tabiki düzenleri bozulsun istemeyebilirler ben bu konuda kesinlikle kırılmadım kırıldığım şey istememesini gayet açık bşr üslupla hissettirmesi.Gğzelce kuzum şöyle şöyle dese anlarım ama direk şu yurt var bu yurt var tabiri benim için hoş olmadı
bu arada şunu da yeni farkettim. çocuğun sizden önce iş bulma problemi olmuş ve bu polislik olayı yeni yeni olmuş ya... ilişkimiz de de son 1 senesi kötü dediniz. bence sevgiliniz nasıl olsa polis olacağım ve o olmasa bile birini çok rahat bulurum içgüdüsüyle değişmiş olabilir. mesaj atmayın bence ve bekleyin.. öyle değilse bile öyle olmadığını size göstermeli

bu arada şunu da yeni farkettim. çocuğun sizden önce iş bulma problemi olmuş ve bu polislik olayı yeni yeni olmuş ya... ilişkimiz de de son 1 senesi kötü dediniz. bence sevgiliniz nasıl olsa polis olacağım ve o olmasa bile birini çok rahat bulurum içgüdüsüyle değişmiş olabilir. mesaj atmayın bence ve bekleyin.. öyle değilse bile öyle olmadığını size göstermeli
Umarım öyle değildir.Benim aklımdan hiçbir zaman böyle şeyler geçmedi çünkü.Evet polislik olunca ki mutluluğumu size anlatamam.Tamam bütün sıkıntımız bitecek inşAllah istemeye gelecekler dedim hoooop her şey daha kötüleşti ayrılığa geldik.Siz sevdiğiniz birinin durumlarına bakmaz mısınız merak etmez misiniz ?O iradeyi ben gösteremem mesela

Bunun tekrarlanmasını istememiş olabilir o zaman.
Olabilir.Ama çok sevdim sert biri olmama rağmen,duygularımı çok yansıtmamama rağmen bunu anlamıştır.Bile isteye onu kurmak istemem bazen dilimizi tutmak gerekşyor hele sinirliyken

Sahsi fikrim: Su küsme olaylar belli bir noktadan sonra psikolojik şiddettir. Ve eklemek isterim: Bu kadar uzun bir ilişkide iletişim şekli bu ise bundan fazla güzel şeyler doğmaz. "bunun sonucuna katlanacaksın" diyen adam da iyi niyetli değildir. Sahsen böyle bir ilişkiyi sürdürmem. Benimde eskiden küsme huyum vardı. Ama bu 13 günü asla bulmazdi. Şunu da ekleyim: bu basit bir küsme değil, kinlenmek de. Iyyy evlerden uzak

Sahsi fikrim: Su küsme olaylar belli bir noktadan sonra psikolojik şiddettir. Ve eklemek isterim: Bu kadar uzun bir ilişkide iletişim şekli bu ise bundan fazla güzel şeyler doğmaz. "bunun sonucuna katlanacaksın" diyen adam da iyi niyetli değildir. Sahsen böyle bir ilişkiyi sürdürmem. Benimde eskiden küsme huyum vardı. Ama bu 13 günü asla bulmazdi. Şunu da ekleyim: bu basit bir küsme değil, kinlenmek de. Iyyy evlerden uzak
Çocukluk resmen.13 gün ne demek.Bende hiç kinli değilimdir kızsam bile en fazla 2 günde unuturum ancak o yazmayınca bende yazmıyorum.Önceden yazardı bana mutlaka.13 gün sevdiğiniz insandan haber alamıyorsunuz belki öldü bilmiyorsunuz sırf saçma sapan kininiz sen görürsünlerniz yüzünden.Çok kızıyorum bazen çok

Ah bu teknoloji cagi ve iletisimsizlik:işsiz: bizim zamanimizda durum filan yoktu negzel catir catir konusurduk telefonlasirdik kisa kisa notlar yazar araciyla gonderirdik:işsiz:

Umarım öyle değildir.Benim aklımdan hiçbir zaman böyle şeyler geçmedi çünkü.Evet polislik olunca ki mutluluğumu size anlatamam.Tamam bütün sıkıntımız bitecek inşAllah istemeye gelecekler dedim hoooop her şey daha kötüleşti ayrılığa geldik.Siz sevdiğiniz birinin durumlarına bakmaz mısınız merak etmez misiniz ?O iradeyi ben gösteremem mesela
benden size nacizane bir tavsiye: hiçbir zaman bir erkeğe yüzde yüz güvenmeyin. arkadaş çevrem çok geniş ve bu sayede o kadar çok ilişkiye tanık oldum ki... neler neler gördüm. insanoğlu çiğ süt emmiş derler. hiçbir zaman gerçekten ne düşündüğünü bilemezsin. kötü düşünse gelip sana söylemeyeceği için. sen en iyisi her zaman aklının bir köşesinde "yine de belli olmaz" payı bulundur. ben bunu yapıyorum ve hiç te pişman olmadım.
durumlarına bakmak konusunda kendine engel olamıyorsan bakabilirsin tabi. ama mesaj atma. çünkü hep sen mesaj atmışsın ve artık onun gerçekten ne düşündüğünü, onu gerçekten tanımak için artık seyirci koltuğuna geçmenin vakti gelmedi mi sence de :cool:

Ah bu teknoloji cagi ve iletisimsizlik:işsiz: bizim zamanimizda durum filan yoktu negzel catir catir konusurduk telefonlasirdik kisa kisa notlar yazar araciyla gonderirdik:işsiz:
Keşke sizin zamanlarınızda doğmuş olsaydım.En güzel sevgiler o zamandı bizim zamanımız gibi kolay çöpe atılan sevgiler yoktu

benden size nacizane bir tavsiye: hiçbir zaman bir erkeğe yüzde yüz güvenmeyin. arkadaş çevrem çok geniş ve bu sayede o kadar çok ilişkiye tanık oldum ki... neler neler gördüm. insanoğlu çiğ süt emmiş derler. hiçbir zaman gerçekten ne düşündüğünü bilemezsin. kötü düşünse gelip sana söylemeyeceği için. sen en iyisi her zaman aklının bir köşesinde "yine de belli olmaz" payı bulundur. ben bunu yapıyorum ve hiç te pişman olmadım.
durumlarına bakmak konusunda kendine engel olamıyorsan bakabilirsin tabi. ama mesaj atma. çünkü hep sen mesaj atmışsın ve artık onun gerçekten ne düşündüğünü, onu gerçekten tanımak için artık seyirci koltuğuna geçmenin vakti gelmedi mi sence de :cool:
Geldi de geçiyor bence de.Öyle insanoğlu her şeyi yapabilir.O potansiyele sahip.Biraz gözüm kapalı güvenmişim sanırım.Dediğiniz gibi en kötü ihtimali düşünmek lazım ki kötü ihtimaller gerçekleşince üzülmeyeyim

Önceki konuyu okumadım.ama bu yazdıklarınızdan bile şunu çıkarabilirim ki , sevmiyor bu adam. Neden kendinizi sürekli sizin sevginizi öz saygınızı sabrınızı yıllarınızı somurecek bir adama adayacaksınız? Klişe bir söz ama seven bunları yapmazdı hakli bile olsa.

Böyle yaparsan bir daha ben olmam hayatında yeter artık dedim son konuşmada bana yazdığı mesaj “Sana eyvallah derim başka da bişey demem ne kadar ayıp ettiğini kendin anla” hııı bide bayramda mesaj attı ailenle ömrünün sonuna kadar güzel bayramlar geçirirsin umarım diye.

Önceki konuyu okumadım.ama bu yazdıklarınızdan bile şunu çıkarabilirim ki , sevmiyor bu adam. Neden kendinizi sürekli sizin sevginizi öz saygınızı sabrınızı yıllarınızı somurecek bir adama adayacaksınız? Klişe bir söz ama seven bunları yapmazdı hakli bile olsa.
Sevgisine çok aşırı güvendim ondan bu kadar canım acıyor belki de.Ben sevmekten vazgeçsem bile o sever diyordum hep

Böyle yaparsan bir daha ben olmam hayatında yeter artık dedim son konuşmada bana yazdığı mesaj “Sana eyvallah derim başka da bişey demem ne kadar ayıp ettiğini kendin anla” hııı bide bayramda mesaj attı ailenle ömrünün sonuna kadar güzel bayramlar geçirirsin umarım diye.
Sevgisine çok aşırı güvendim ondan bu kadar canım acıyor belki de.Ben sevmekten vazgeçsem bile o sever diyordum hep
kimseye kendinden daha fazla güvenme işte... ona karşı da çok resmi ol. trip atma mesela. atıyorum bayramını kutlamış kısa ve resmi ol "teşekkürler seninde" gibisinden. bence gurur yapıyo. pes etme yazar sana. ama yazdığında da karşısında çok olgun, resmi, dik duran bir kadın olsun lütfen..
kendini ezdirme. saygısız olacaksa yol ver gitsin. dediğim gibi saygısız birinden çok daha iyisini bulabilirsin. bizim avukat doktor tanıdıklarımız var ve herkes haklı olarak imrenerek bakıyo o kişilere.. eğitimli idealist insanlar her zaman ilgi çeker unutma. o çocuğun özgüvenini düşürüp sana manipülasyon yapmasına izin verme. kendinden emin ol. onu sadece duygularınla değil mantığınla da analiz etmeyi öğren.

kimseye kendinden daha fazla güvenme işte... ona karşı da çok resmi ol. trip atma mesela. atıyorum bayramını kutlamış kısa ve resmi ol "teşekkürler seninde" gibisinden. bence gurur yapıyo. pes etme yazar sana. ama yazdığında da karşısında çok olgun, resmi, dik duran bir kadın olsun lütfen..
kendini ezdirme. saygısız olacaksa yol ver gitsin. dediğim gibi saygısız birinden çok daha iyisini bulabilirsin. bizim avukat doktor tanıdıklarımız var ve herkes haklı olarak imrenerek bakıyo o kişilere.. eğitimli idealist insanlar her zaman ilgi çeker unutma. o çocuğun özgüvenini düşürüp sana manipülasyon yapmasına izin verme. kendinden emin ol. onu sadece duygularınla değil mantığınla da analiz etmeyi öğren.
Bana yazdığı mesaja resmî cevap verdim zaten.Sağol aynılarını senin içinde temenni ediyorum dedim.Misal geçenlerde büyük bir tartışmamız oldu.Bu seferki gibi küçük değildi.1 gün sonra yalvardı bana ben de istemiyorum artık deyince ağlamaya başladı.Söz verdi bir daha seni üzmeyeceğim diye o zaman da uyardım bak böyle şeyler olursa bizden geriye bişey kalmaz yakışmıyor böyle çocuksu şeyler diye.İnanın mesleği önemseyen biri olmadım.Daha geçenlerde 2 avukat istemeye gelecekti istemedim düşünmüyorum dedim.Sevgi çoo önemliydi ama böyle yapan birinin sevgisini de maalesef sorguluyorum artık.Kesinlikle dik durmak,eğilmemek o kadar önemli ki.Bazen küçük şeyleri gözümüzde büyütüyoruz

Yine mi sen der gibisiniz hanımlar.Belki ilişkimin çok kötü olduğunu düşüneceksiniz ama tek konu açtığım alan ilişkim ve güzel bir ilişkim vardı birkaç saygısızlığı saymazsak.İçinizden laf sayabilirsiniz ama dua etmeniz beni daha mutlu eder.6 yıllık birlikteliğim var.Biliyorsunuz hukuk mezunuyum hakimlik sınavına girdim ve kazandım mülakatları bekliyorum.Lütfen konumla ileride bu mesleği senin gibiler mi yapacak demeyin beni değil ilişkimi biliyorsunuz.Bugün 13. Gün oldu erkek arkadaşımla konuşmamamızın üzerine.Diğer defalar veda mesajı yazıyordum ayrılırsak veda etmiş olalım diye ancak bu defa iyi geceler mesajlarıyla 13 gündür konuşmuyoruz.Neden bana göre çok basit attığım bir mesajı yanlış anladı ve parladı.Bunun sonucuna katlanacaksın fedi ve yazmıyor bende yazmadım.Gurursuz yada güçsüz biri olduğumu düşünmüyorum ama sevgi denilen şey bazen elimi kolumu bağlıyor.Seven 13 gün dayanabilir mi?Belki ayrıldık haberim yok.Bu arada durumlarıma kesinlikle bakmıyor kendisi o bir durum atınca -ki 13 gün boyunda sadece bir adet attı-hemen atlayıp bakıyorum ama o bakmıyor.Numaramı sildiğini düşünüyordum ancak geçen attığı durumu gördüm.Canım açıyor kızlar.Yıllardır beklediğim olmuştu polisliği kazandı kendisi.Tam isteme,nişan derken böyle bir olay yaşadık.Bu kez bitti galiba.Ama çok farklıyım ilk defa bu kadar üzgün ve güçsüz hissediyorum kendimi.Seven böyle yapmaz diye teselli ediyorum.Tavsiyelerinize,güzel dille uyarılarınıza çok ihtiyacım var.Napayım sizce?Bittiğini kabullenip yoluma bakmak istiyorum ama olmuyor.Hayatımda ilk defa bu kadar ağladım sanırım.Canımdan bişey kopuyor sanki.Bu dert değil diyeceksiniz biliyorum ama herkes farklı yaşıyor bişeyleri işte..En sevdiğim şey deniz ve kaç gündür deniz kenarına gidiyorum ancak bişey anlamıyorum.İçimdr çok çok büyük bir boşluk ve acı var.Onu kaybetmek istemiyorum ancak mesaj atmak istemiyorum 2-3 ay öncede tartışmıştık 13 gün konuşmamıştık ben mesaj atmıştım yine ancak şuan beni terslerle kaldıramam..
Valla sana tripli sevgilisi olan ve 3 yıl uzaktan görüşerek şuan 2 senelik evli biri olarak tavsiye vereyim (Devrik cümle oldu ama neyse) ipleri en basından eline verirsen öyle gider biraz tavrınj koy ortaya yazmıyo mu yazma aramıyo mu arama her seferinde senden bekliyo yoksa alıştırmıcaksın en güzeli zor olduğunu biliyorum kendine bi uğraş bulmaya çalış kafanı dağıt emin ol önemsiyorsa sana bi şekilde yazıcaktır

Valla sana tripli sevgilisi olan ve 3 yıl uzaktan görüşerek şuan 2 senelik evli biri olarak tavsiye vereyim (Devrik cümle oldu ama neyse) ipleri en basından eline verirsen öyle gider biraz tavrınj koy ortaya yazmıyo mu yazma aramıyo mu arama her seferinde senden bekliyo yoksa alıştırmıcaksın en güzeli zor olduğunu biliyorum kendine bi uğraş bulmaya çalış kafanı dağıt emin ol önemsiyorsa sana bi şekilde yazıcaktır
İnanın sürekli ben yazmadım oda bende çabaladık hep.Ama bu defa sanki bitmiş givi hissediyorum daha da acısı veda bile etmedik.6 yıla çoo şey sığdırdık veda etmemek ne demek,merak etmemek durumlara bakmayacak kadar umursamamak ne demek

Belki yanlış anlamadı ben ağır konuştum bilmiyorum.Bana sorsanız kendi açımdan ağır değildi ancak o an ki sinirle söylenmiş bir cümleydi.Özel durumum yakındı,hayat teşkalesi bazı sağlık sorunları derken aşırı asabileştim son 1-2 aydır.Beni anlamıyor kimse sanki öyle bir ruh halindeydim.Seni çok sevdiğim için yanındayım.Çok farklıyız biz.Sevmesem durmazdım.Ama sevdiğim için kalbime engel olamıyorum dedim kendisine

Biraz gurur ve önyargı romanı gibi olmuş. Seninle birliktelik mantıksız, ama kalbime söz geçiremiyorum işte demişsiniz. İradem dışında demeye gelmiş resmen.

Biri bana böyle dese, ahanda kapı, tutunaa aşk olsun derim ve asla aramam.

Back
X