• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine ben yine sorun yurtdısındaki nişanlım

O konu yu astık aslınfa ogün aradı beni konunun üzerine bencillik ettim affet git tabiki dedi. Dün gittim ben . Oda cıktı tabiki .Geve beni aradı face e arkadaslarmla foro atabilir miyim diye ( asla normalde sormaz) neden sordun nasıl foto ki dedim? Resmi yolladı bana 2 kozla birlikte foto. Engelledim heryerden bende

Özgürce yaşamak çok tatlı gelmiş.
Ne sinir bozucu biri..
Bundan sonra çok mutlu olmanı dilerim..

Benim basimdada vardı bitane bunları ne diye cekiyosak onlara herşey mubah bize yasak boşver gelme anamm rahatlık batiyo boylelerine

Ayrıldım bu kaçıncı ayrılık hemde bu sefer çok ciddiyim Oda farkına vardı ciddi oluşumun zarardan Başka birşey değiller .kısmetse zaten olur sevmekte biryere kadar .
Aynı durumlarımız hemen hemen , sizin bekadar oldu ayrılalı?

Aynı durumlarımız hemen hemen , sizin bekadar oldu ayrılalı?

Tam 7 gün sonra 6 yılımız dolacak bak düşün . 15 gündür ayrıyız, hiç konuşmuyoruz engelledim heryerden . Üzülmuyomuyum çok üzülüyorum kişiliğim değişiyor bazen bilinç altında düşünmekten sinir stres sahibi olduk valla

O konu yu astık aslınfa ogün aradı beni konunun üzerine bencillik ettim affet git tabiki dedi. Dün gittim ben . Oda cıktı tabiki .Geve beni aradı face e arkadaslarmla foro atabilir miyim diye ( asla normalde sormaz) neden sordun nasıl foto ki dedim? Resmi yolladı bana 2 kozla birlikte foto. Engelledim heryerden bende
İyi yapmışsın.

Tam 7 gün sonra 6 yılımız dolacak bak düşün . 15 gündür ayrıyız, hiç konuşmuyoruz engelledim heryerden . Üzülmuyomuyum çok üzülüyorum kişiliğim değişiyor bazen bilinç altında düşünmekten sinir stres sahibi olduk valla
Bosver bir ömür üzülceğimize surda bikaç ay üzülürüz. Hayırlısı olur ikimiz üçinde inşallah

Hiç arayıp sormadi mi ? İpinden kurtulmuş boğa misali saçmalıyor akli başına gelir ama sen dönme.

Bana mi dedin M Mutlak Butlan etiketlemedigin için anlayamadım kusura bakma lütfen arada mesaj atıyo saçma sapan yani toplasan 5 tane felan atmıştır .ben içimdekileri çok dökmek istiyorum yazıp yazıp siliyorum tekrar konuşmayalım diye konu konuyu açmasın diye göndermiyorum.

Hiç arayıp sormadi mi ? İpinden kurtulmuş boğa misali saçmalıyor akli başına gelir ama sen dönme.
Bilmiyorum heryerden engelli belki atıyordur belkide engelli olduğunu bile farketmedi henüz. Ulaşma sansı yok suan. Biliyorum dank edicekte cok geç. Bende bitmiş artık zaman geçtikce pişmanlık olcağını sanıylrdum ama tam tersi iyi ki yapmısım diyorum.

Offf yani koskoca kadinsin sanki kimlerle oturup kalkamayacagini, kimden zarar gelip kimden gelmeyecegini bilemeyeceksin. Bu dupeduz guvensizlik. Hani derler ya sana guveniyorum cevreye guvenmiyorum diye. Kocaman bir yalan. Evlendikten sonra kimbilir neleri cikacakti.

Hayirlisi buymus belki de. Kendisi de sosyal hayati olmayan birini bulsun.

Offf yani koskoca kadinsin sanki kimlerle oturup kalkamayacagini, kimden zarar gelip kimden gelmeyecegini bilemeyeceksin. Bu dupeduz guvensizlik. Hani derler ya sana guveniyorum cevreye guvenmiyorum diye. Kocaman bir yalan. Evlendikten sonra kimbilir neleri cikacakti.

Aynen oyle. Gecen her dakikada dusundulce cok doğru karar vermişim diyorum .

eğer doğru kararsa bitirdikten sonra bir rahatlama gelmiş olması lazım.

bazı ilişkiler insanı o kadar çok yoruyor bunaltıyor ki, bitince o sorunlarının hepsinin yok olması insana alamadığı nefesi aldırıyor.

eğer öyle olduysa tebrik ederim seni.. gerçekten kendin için doğru olanı yaptın.

foto atabilir miyim diyip kızlarla fotosunu atması da çok çirkince bir misilleme olmuş. engellemen daha iyi ayrıca. böylece ay attı atmadı merakın olmaz. tebrik ediyorum seni.

derin bir nefes al :)

eğer doğru kararsa bitirdikten sonra bir rahatlama gelmiş olması lazım.

bazı ilişkiler insanı o kadar çok yoruyor bunaltıyor ki, bitince o sorunlarının hepsinin yok olması insana alamadığı nefesi aldırıyor.

eğer öyle olduysa tebrik ederim seni.. gerçekten kendin için doğru olanı yaptın.

foto atabilir miyim diyip kızlarla fotosunu atması da çok çirkince bir misilleme olmuş. engellemen daha iyi ayrıca. böylece ay attı atmadı merakın olmaz. tebrik ediyorum seni.

derin bir nefes al :)
Gercekten hislerim tam dediğiniz gibi 26 yasındayım hayatıma gireb ilk erkekte o değil ayrılıklar asklar ondan oncesinde de cok gördüm ama ilk defa boyle bi ayrılık yasıyorum dediğiniz gibi eahatlık geldi bana nefes aldığımı hissediyorım.

bu açıdan bakınca adamda koskoca adam kimle oturup kalkacağını kimden zarar gelip gelmeyeceğini vs vs vs bilir ..
konu sahibinin ayrılma kararını almasına sebep olan olay için yazdım bunu..

konu sahibesi aranızda başka problemler varsa bilemiycem..

bu açıdan bakınca adamda koskoca adam kimle oturup kalkacağını kimden zarar gelip gelmeyeceğini vs vs vs bilir ..
konu sahibinin ayrılma kararını almasına sebep olan olay için yazdım bunu..

konu sahibesi aranızda başka problemler varsa bilemiycem..
Bar var eski daha onceki yorunlarına istinaden yazılmıs mesajdı o , bide resimi görseniz oturup kalkmak baska o resim cok baskaydı. Karar birikim sonucu aslında sırf bu resim olsa cozulrdü yine.

Back
X