• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine ben yine sorun yurtdısındaki nişanlım

Cakmamarliyn

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
1.657
2.451
358
Kızlar hepinizi cok baydığımı farkındayım ama son kararımı vereceğim artık bugün olan olaya yorumlarınuza gore. Bliyorsunuz nişanlım yurtdısında 2 aydır cok sıkıntılı geciyor benim için.

Şimdi olay soyle oldu . Bizim şirketin taşeron işlerini yapan bi adam bizi yarın için restorana davet etti. Sehirden 100 km uzaklıkta adamın yasadığı yer o hergün gider gelir. Yarın bixi sirketten sofore aldırıp bıraktıracak. Biz sirkette 2 kadınız diğerinin işi var gelemeyeceğini soyledi. Biz 3 erkek erkeklerden birinin eşi ben ve davet eden adamın eşi olacağız. Bu arada bizim sirketteki eşiyle gelcek olan adam son anda ekebilir konusmasından onu sezdik ekerse bizim sirketten 2 erkek bi ben adam ve eşi olacağız.
Ben bunu normalce anlattım nişanlıma olay oldu kızlar git bereye istersen dedi suan telefonlarıma cıkmıyor. Hata mı bu yanlıs bişey mi ben anlamadım?

Bu arada erkek arkadaslarımla cıkmak bedir onu zaten unuttun kız arkadaslarımın da hiç birini beğenmez. E ben evde mi oturaym diyorum bi arkadasım var bnm onla cık diyor. O kızda nasıl desem hani bilirsiniz oyle tipkeri cok iyi bi insan ama 26 yasınfa değilde 66 yasında gibi giyim kusam konusma hersey bide biraz fazla iyi niyetli saf mı derler biraz öyle. Eğlenemiyorun onunla.
Ben fırsat bu fırsat o teli acmıyorlen burada bu işi bitireim diyorum. Nedersiniz?

Güncelleme:
Bitti.. bugün kv yle bulustuk yüzüğü iade etmek için tekrar dene demek isterdim ama yüzüm yok artık , cok haklısın dedi yüzüğü almadı biraz daha dursun sende biz daha görüşürüz seninle dedi cüzdanıma koydum duruyor. Bikaç teselli cümlesi nasip, kısmet benzeri bikaç kelime daha ve kapanış
Karsıdan ses seda hiç yok bugün snaplerine baktım silmeden once son kez gayet mutlu görünüyordu.
Bana gelince hissizim, buz gibiyim . Kalbimde bi ağrı var ama nedensiz gibi özlem üzüntü değil gibi bilemiyorum.
İçimdeki ses bi gün biyerde yeniden karsılasacağız diyor. Benim ailem durumu henüz bilmiyor.
Suan tek istediğim su yatağıma yatıp günlerce tavanı izlemek hiç kıpırdamadan. Sandığım gibi dayanılmaz üzüntüm de olmadı hiç karsı tarafın eğleniyor olması bile acıtmadı beni. Nasip. sevmeye engel değil mesafeler demişler, Ne büyük yalanmıs! Bu hikayede burda bitti..

Son düzenleme:
ben olsam bitirirdim. iş yemeğine laf etmeye hakkı yok. benim de sevgilim şu an iş yemeğinde mesela hiç haz etmediğim bir yavşak iş arkadaşıyla ama sineye çekiyorum çünkü iş ve düzgün davrandığına eminim güveniyorum.

sorun burada, sanırım o orda arkadaşının evine kızlı erkekli gidiyordu, geldiğini bile haber vermiyordu, bunu normal görürken siz gayet kasıcı bir iş yemeğine gideceksiniz diye olay çıkaran erkek bence kendi yaptıklarından dolayı siz bir şey karıştırırsınız diye düşünüyordur.

sanırım ben erkeğim yaparım kafasında bir adam, yoksa bu kadar ikili davranmazdı, madem sizi bu kadar kıskanıyor o da o zaman gezmek için evlerine gitmesin insanların en azından zorunlu bir ortam yok. hem de böyle ben erkeğim yaparım kafasındaysa çok uğraşırsınız çekilmez bence.

Siz zaten adamdan soğumuş gibisiniz.
Daha önce sizin için sorun olmayan şeyler sorun halini almaya başladı, önceden dert etmediğiniz konularda tartışma çıkarmaya başladınız. Demek ki artık bir şeyler bitmiş içinizde.
Tartışma çıkarma derken, suçlama anlamında yazmadım, birisinden soğuyunca her şey batar ya insana onun gibi olmuş.

Niye izin alıyorsunuz ki, kimle isterseniz cikabilmelisiniz ki yanlış hatirlamiyorsam kendisi sabahlara kadar kızlı erkekli eğlencelerde. Çifte standart ilişkilerde hiç katlanamadigim bir şey. Siz bilirsiniz

Uzaklık olunca boyle kiskancliklar olabiliyor. aslında çok normal bir de çalışan insansin hayatında böyle durumlar olacak ama bu iş aranızda sıkıntı yaratmış artık inatlassan sorun olacak.gizli yapmak da pek iyi olmaz bunu iptal et artık ama bu gibi olaylarda polemik yaratma artık.cok bahsetme uzakta zaten ayrıntılarıyla aciklamasaydin giderdin biterdi.

Fırsat bu fırsat bitireyim mi diye düşünüyorsanız zaten bitmiştir o iş bence. Kafanızda çoktan bitmiş gibi hissettim ben okurken.
Madem birşey hissetmiyorsunuz ya da soğudunuz, tabi ki kafanızda verdiğiniz kararı uygulamaya da dökün...

Git. Guvenmiyorsa ne isi var yurtdisinda. Niyetin kotü olsa, o yemegimi beklersin, zaten yaninda degil diyerek ne istesen yapardin.

ben olsam bitirirdim. iş yemeğine laf etmeye hakkı yok. benim de sevgilim şu an iş yemeğinde mesela hiç haz etmediğim bir yavşak iş arkadaşıyla ama sineye çekiyorum çünkü iş ve düzgün davrandığına eminim güveniyorum.

sorun burada, sanırım o orda arkadaşının evine kızlı erkekli gidiyordu, geldiğini bile haber vermiyordu, bunu normal görürken siz gayet kasıcı bir iş yemeğine gideceksiniz diye olay çıkaran erkek bence kendi yaptıklarından dolayı siz bir şey karıştırırsınız diye düşünüyordur.

sanırım ben erkeğim yaparım kafasında bir adam, yoksa bu kadar ikili davranmazdı, madem sizi bu kadar kıskanıyor o da o zaman gezmek için evlerine gitmesin insanların en azından zorunlu bir ortam yok. hem de böyle ben erkeğim yaparım kafasındaysa çok uğraşırsınız çekilmez bence.
Zorunlu ve kasıco işyemeği değil aslında bildiğiniz eğlenmeye gidiyoruz gitmesemde olurdu yani. Ama dediğiniz doğru ben erkeğim kafası bu cumleyi kullanmasada hisleti bu yonde. Burda olsaydı oda gelirdi benle ama burda değil diye de evde mi oturayım?

Siz su nisanlisi yurt disinda barlarda sabahlara kadar kizli erkekli eglenen uye miydiniz?
Karıştırıyor da olabilirim tabi.
O kisiyseniz nasil karisabiliyor size? Kendi nasil o derece rahat davranabiliyor ya da?

Siz zaten adamdan soğumuş gibisiniz.
Daha önce sizin için sorun olmayan şeyler sorun halini almaya başladı, önceden dert etmediğiniz konularda tartışma çıkarmaya başladınız. Demek ki artık bir şeyler bitmiş içinizde.
Tartışma çıkarma derken, suçlama anlamında yazmadım, birisinden soğuyunca her şey batar ya insana onun gibi olmuş.
Soğumadan değil ama . O benzeti seyleri yaparken ben neden yapamıyorum diye büyütüyorun. Yoksa istemiosan gitmem diyebilirdim. Gitmek içinde ölmüyorum yani.

Siz su nisanlisi yurt disinda barlarda sabahlara kadar kizli erkekli eglenen uye miydiniz?
Karıştırıyor da olabilirim tabi.
O kisiyseniz nasil karisabiliyor size? Kendi nasil o derece rahat davranabiliyor ya da?
Ta kendisiyim. Beni buladar sinirden catlatanda o yoksa bu yemeğe gitmesemde olur ben.

Zorunlu ve kasıco işyemeği değil aslında bildiğiniz eğlenmeye gidiyoruz gitmesemde olurdu yani. Ama dediğiniz doğru ben erkeğim kafası bu cumleyi kullanmasada hisleti bu yonde. Burda olsaydı oda gelirdi benle ama burda değil diye de evde mi oturayım?

tabi ki hayır. zaten eski konunuzda da siz burda saksı gibi oturmayın gezin eğlenin demiştim. çünkü gerçek fikri ancak böyle ortaya çıkabilirdi ki bence çıktı da.

iş arkadaşlarınızı tanıyor mu?

Back
X