YİNE BEN YİNE YARDIMM LÜTFEENN

Yarenimm7914

kara biberimm=)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mart 2018
873
1.182
113
31
Merhaba arkadaşlar daha oncede bir silik cizgi maduriyetim olmustu ama böyle degil en son 14 kasım adet oldum son 1 senedir 28-29-30-31 gun araliklarla oluyorum yine piskolojik belirtilerim var yine dayanamayip test yaptim dun vve silik ikinci cizgim var gayet belli oluyor ama testi yaptiktan en az 1 saat sonra buladar belirdi basta zor gorunuyordu kan testinden cok korkuyom en azindan doktor karsisinda uzulmeyeyim evde adet olunca uzulurum diye dusunuyom sizce biraz kendimi kandirip bebisi sevmelimiyim

Eklentiler

• IMG_20181211_165553.webp
    IMG_20181211_165553.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 137
  • IMG_20181211_112455.webp
    IMG_20181211_112455.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 179
  • IMG_20181211_112433.webp
    IMG_20181211_112433.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 146
Baya belirgin bi çizgi inşallah bebiştir kan testi yaptırın derim. :anneadayı:

Şimdi ben paylaştım canim sonuç nedir diye ama bakınca benimki negatif cunku seninki net yani pozitif

İnşallah senin sonucunda benim sonucumda pozitiftir daha once baya silikti bu beni cok heyecanlandirdi kan tahlili degil ustune baska test bile yapmaya korkuyom ya cikmazsa diye buna baktikca mutlu oluyom az sevineyim bari diyom buarada adet olucak olucak gibi agrilarimda basladi cok korkuyom Allahım istiyen herkeze nasip etsin insallah en kısa zamanda

Merhaba arkadaşlar daha oncede bir silik cizgi maduriyetim olmustu ama böyle degil en son 14 kasım adet oldum son 1 senedir 28-29-30-31 gun araliklarla oluyorum yine piskolojik belirtilerim var yine dayanamayip test yaptim dun vve silik ikinci cizgim var gayet belli oluyor ama testi yaptiktan en az 1 saat sonra buladar belirdi basta zor gorunuyordu kan testinden cok korkuyom en azindan doktor karsisinda uzulmeyeyim evde adet olunca uzulurum diye dusunuyom sizce biraz kendimi kandirip bebisi sevmelimiyim
Canm allahın izniyle hamilesindir inşallah testlerin öyle duruyor :) yarın ilk idrarla tekrarla bence sonra kan verirsin. ❤

Hayırlı olsun canım :) ilk 5 dakika içinde görünmesi önemli sonuçta ne kadar silik olduğu önemli değil :KK200: istersen başka markalarla da dene ya da kan testi ver canım. Sağlık ocağında kan verirsen doktordan önce kendin öğrenirsin internetten

İnş hamilesindir canım ama bu marka teste pek güvenmiyorlar başka bir testle tekrarla inş gebesindir :)

Sabah yaptim bi test daha ama cok ucuzdu kalmamis kalitelilerinden 2.5 liraya aldim negatif cikti sancilarimda var muhtemelen adet ulucam

İnşallah çok dua ediyorum çok Allahım banada bütün istiyenlerede en kısa zamanda nasip etsin inşallah:dua:

Normalde sağlık ocagında test yapmıyolar bizim burada dun tanıdık vardı bugun icin sabah 9 da gel kan testi yapalım demisti bu sabah saglık ocagında olucaktı sansıma testi gorunce korktum gitmeye gidemedim yine nirmal devlettede devlettede yapmıyolar özel hastanede birtane birtane bildigim var oda kotu anım oldugundan onunden gecemigorum o hastahanenin arastiricam baska hastahane az daha bekliyeyimde

Merhaba arkadaslar kan testi yaptirdim malesef negatif cikti <5.00 sonucum ama soyle biseyde var daha once 2 farkli hastanede daha olcturdugumde birinde 1,6 digerinde 1.2 cikmisti kafam cok karisti biraz daha bekleyecegim adet olmazsam randevu ayarlayacagim

Merhaba yakın zamanda bi hamileliğim oldu düşük yaptım ama o hamileliğimi bu şekilde silik çizgi ile öğrenmiştim üstelik 1 saat sonra çıktı silik çizgi. Ayrıca devlet hastaneleri kan testi yapıyor acile gidip karnım ağrıyor hamilelikten şüpheleniyorum derseniz hemen yapıyolar 4 aydır hamilelik düşünüyorum düşükte olunca sürekli test yapıyorum ama devlet hastanelerinde (Acilde) . Bilginiz olsun

Back
X