- 2 Mart 2018
- 873
- 1.182
- 113
- 31
- Konu Sahibi Yarenimm7914
-
Canm allahın izniyle hamilesindir inşallah testlerin öyle duruyor :) yarın ilk idrarla tekrarla bence sonra kan verirsin. ❤Merhaba arkadaşlar daha oncede bir silik cizgi maduriyetim olmustu ama böyle degil en son 14 kasım adet oldum son 1 senedir 28-29-30-31 gun araliklarla oluyorum yine piskolojik belirtilerim var yine dayanamayip test yaptim dun vve silik ikinci cizgim var gayet belli oluyor ama testi yaptiktan en az 1 saat sonra buladar belirdi basta zor gorunuyordu kan testinden cok korkuyom en azindan doktor karsisinda uzulmeyeyim evde adet olunca uzulurum diye dusunuyom sizce biraz kendimi kandirip bebisi sevmelimiyim
Hayırlı olsun canım :) ilk 5 dakika içinde görünmesi önemli sonuçta ne kadar silik olduğu önemli değilMerhaba arkadaşlar daha oncede bir silik cizgi maduriyetim olmustu ama böyle degil en son 14 kasım adet oldum son 1 senedir 28-29-30-31 gun araliklarla oluyorum yine piskolojik belirtilerim var yine dayanamayip test yaptim dun vve silik ikinci cizgim var gayet belli oluyor ama testi yaptiktan en az 1 saat sonra buladar belirdi basta zor gorunuyordu kan testinden cok korkuyom en azindan doktor karsisinda uzulmeyeyim evde adet olunca uzulurum diye dusunuyom sizce biraz kendimi kandirip bebisi sevmelimiyim
İnş hamilesindir canım ama bu marka teste pek güvenmiyorlar başka bir testle tekrarla inş gebesindir :)Merhaba arkadaşlar daha oncede bir silik cizgi maduriyetim olmustu ama böyle degil en son 14 kasım adet oldum son 1 senedir 28-29-30-31 gun araliklarla oluyorum yine piskolojik belirtilerim var yine dayanamayip test yaptim dun vve silik ikinci cizgim var gayet belli oluyor ama testi yaptiktan en az 1 saat sonra buladar belirdi basta zor gorunuyordu kan testinden cok korkuyom en azindan doktor karsisinda uzulmeyeyim evde adet olunca uzulurum diye dusunuyom sizce biraz kendimi kandirip bebisi sevmelimiyim
bence sabahki testte hata vardır. dünkü gayaet net çünkü.Sabah yaptim bi test daha ama cok ucuzdu kalmamis kalitelilerinden 2.5 liraya aldim negatif cikti sancilarimda var muhtemelen adet ulucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?