- 1 Eylül 2014
- 26.114
- 30.482
- 798
- 35
Davranışları çocuk gibi hiç olgun değil hareketleri31 yasinda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Davranışları çocuk gibi hiç olgun değil hareketleri31 yasinda
Önceki konularına da yazmıştım.
şimdi tekrar yazayım.
Eşini sevdiğin için kondurmak istemiyorsun, düzeltmek için istekli ve azimlisin.
Ama senin kocan düzelmez arkadaşım !
Bir kaç gün iyi olur, sonra yine aynı tas aynı hamam.
sorun 1 iken 3 olacak 5 olacak 15 olacak.
evliliğin yıllandıkça sorunlar silsilesi olacak ve yıpranacaksın.
Yanı kısacası BU MODEL ERKEKLER DEĞİŞMİYOR ! ! !
Ve bu koca kişisi senin gibi bir hatun kişiyi asla haketmiyor.
Davranışları çocuk gibi hiç olgun değil hareketleri
Benimde aklıma o geldi kalpler falan da varmış bide.
Mesajları da sildiğine göre içerik sakıncalı görmemeniz gereken şeyler. Beraber seyahate gittiklerinde de ne kadar laubali olabildiklerini tahmin edebiliriz bu konuşmalardan. Yazıklar olsun siz onun için çabaladıkça böyle yapıyosa kendinize yazık etmeyin derim
Sen adamı düzelteceğim siye uğraşırken yılların geçecek. Hem de acıya acıya.
Yazık değil mi?
Her hayal gerçekleşecek diye bir şey yok.
Hayat seni bambaşka yola götürür, daha güzel hayaller kurarsın.
Ailen yine seninle gurur duyar, emin olabilirsin.
Benim kardeşim olsan, boyun eğmek yerine, kendi gelecegini seçmenle övünürdüm.
Alkol alma alışkanlığı değişmez. Ara verir, yeniden başlar.
Sen bu arada mutlu mesut hamile kalırsın, hayatın cehenneme döner.
Aynı seyleri evde bir de çocukla yaşarsın.
Sen hayallerini bu adamla gerçekleştiremezsin.
Birazcık ağzına bal çalınıp tekrar tekrar hayal kırıklığına kalbin nasıl dayansın?
Esinizin "bu hareketi yaparsam bana zarar gelir,hakkımda böyle düşünülür" freni ne yazık ki çalışmıyor.Gundeminiz nasilda çabuk değişti farkettiginizi mi??Geçen hafta eşine fedakarlık yapan alkol konusunda bağımlılığı olan bir adamı sırtında taşıyan bir kadındıniz bu gun ise esini gereksiz yere kıskanan kadinsiniz,esiniz de kadınların peşinden koştuğu bir adam.Bu kısır döngü boyle devam edecek ne yazık ki.Esiniz geçen hafta karıma birşey yapamazlar diye öfkeden içiyor,evi yikip doluyordu?Şimdi milletle fingirdesiyor? Siz eşinizi sırtlamaya devam ettiğiniz sürece sanki sizin hayırsız evladiniz,atsan atamazsin sırtında taşırsin modunda yaşayacaktır.Universite de arkadaşımızın sevgilisi bu haldeydi,kiz resmen adama bakti.En sonunda düzgün bir işte buldular.Hersey düzene girince adam geldi bana aşkını ilan etti.Arkadasimin onu "anlamadığını" soyledi.Belki eşiniz de elin kızına bunu söylüyordur??
Valla iyi demişsin benim eşim ole şeyler yapmadığı halde diyorum suan kendini yetersiz hissediyo ne yapsamda yaransam Die uğraşıyor bu devirde çok zor bir evlilik yürütmek evlenince kendilerine muhtaç gibi hissedip sevgili dönemine göre 90 derece dönüyorlar bide kadın ahlaklı merhametliyse daha azitiyorlar hep o terketme korkusunu vereceksin ki erkeğe adam olacak olmuyosada bitecek bu hayatı bir kere yaşıyoruz onlar üzerine kurmaya gerek yok herkes değeri kadar değer gorurEsime de aynen oylr dedim. Senle evlenmek birinin basinin yanmasi demekmis o sanssizda benmisim dedim.
Asıl böyle bir evliliğe devam ederseniz ailenizi hayal kırıklığına uğratırsınız. Şans falan vermeyin bu adama bi daha. Çocuk var mı ?
Belli ki eşiniz flörtöz olmayı,egosunun okşanmasını seviyor. Lütfen beni yanlış anlamayın ama eşiniz karşısındaki insana değer veren biri olsaydı çoktan alkolü bırakmış kızlarla da arasına mesafe koymuş olurdu. Hayat üzülmek için çok kısa. Oturup bu konuları en ince ayrıntısına kadar konuşun baktınız eşinizin bu evlilik için hiçbir çabası yok o zaman en iyisi boşanma kararı almak. Neyse ki ortada bir çocuk yok o zaman daha yıpratıcı bir süreç olurdu.
Keşke evlenmeden önce görseydinKesinlikle dogru tespit.
Eski konularını biliyorum ama eşin değişmez emeğine yazık 9 ayda çok şey yaşadın hep bir mücadele içindesin ama karşılığı Yok eşin bir yerden mutlaka patlak veriyor. Sebebi de senin onu önemsemen her yaptığına düzelsin umudu işe yaklaştıkça adam kendini bulunmaz hint kumaşı sandı
Valla iyi demişsin benim eşim ole şeyler yapmadığı halde diyorum suan kendini yetersiz hissediyo ne yapsamda yaransam Die uğraşıyor bu devirde çok zor bir evlilik yürütmek evlenince kendilerine muhtaç gibi hissedip sevgili dönemine göre 90 derece dönüyorlar bide kadın ahlaklı merhametliyse daha azitiyorlar hep o terketme korkusunu vereceksin ki erkeğe adam olacak olmuyosada bitecek bu hayatı bir kere yaşıyoruz onlar üzerine kurmaya gerek yok herkes değeri kadar değer gorur
Seni kirmak uzmek icin soylemiyorum ama aynen esin gibi bir is arkadasim oldu zamaninda.Kadinlarla gereksiz flortoz laubali konusmalar. Ben tersleyerek rahat ettim.Adamin mizaci oydu.Napsan degismez.Kadinlara asilmaya meyilli.Esi sanirim pek orali degildi adam gordugum sure zarfinda pek bi rahatti, hic degismedi.
Keşke evlenmeden önce görseydin
Aynen cnm hayırlısı olsun hakkında hiç dert edip kendini hasta etme işin var gücün var çocuğunda yok kimse için değmez çok üzüldüm dua edeceğim senin icinValla whatsapptan yazdim ben ayriliga hazirim. Sana kimseyle konusma etme alkol alma demiyorum ama ben hayatindayken yapamazsin. Kendime saygisizlik yaptirmam. Bu flort konusmalarini da kaldiramam. Benim esimin kimseyle civik civik konusmalari olamaz dedim. Bilmiyorum kafam cok karisik hayirlisi olsun Insallah.
O kadar o kadar ve o kadar haklisiniz ki. Esinizde kabahatin buyugu ama insan kabullenemiyor bir kadin olarak kadinlarin bize haksizlik etmesini. Esimin isyerinden bir kiz arkadasi vardi. Vakti zamaninda benim yanimda esime asılıyordu. O geldi aklima. Karisi var bak adam evli daha derdi ne bu insanlarin anlayamiyorum. Benim isyerimde oda arkadasim da evli bir adam. Yaslarimiz da yakin. Is disinda en ufak bir iletisimim bile olamaz. Ne gerek var. Ya esi yanlis anlarsa. Ben boyle birseye ihtiyac duymuyorum ki herseyden once. Neden yapiyim ki bunu. Bunu yapan kadinlari anlayabilmem mumkun degil.Hayir benim esim 1. Dereceden suclu ama kizlarda hic demiyorlar mi bu adam evli. Kalp gondermek nedir. Geceleri ben uyurken mesajlasmak nedir.
Aynen cnm hayırlısı olsun hakkında hiç dert edip kendini hasta etme işin var gücün var çocuğunda yok kimse için değmez çok üzüldüm dua edeceğim senin icin
Artık Dünya'da doğru insan yok gibiKeske. Su yasima kadar hic keskem olmamisti. Ilk keskem evliligim cok uzucu.