Slm arkadaşlar yine ben malesef.sizide kendi derdimle sıkıyorum ama.onceki gün konu acmistim su ev hediyesi perde.taksitlerini babam iki aydır odemiyor demiştim.gerci heray odemiyorda.bir iki haftadır sıkıstırıyorum.adam aradı fln diyorum.cunku adamın muhattabi benim.odeme kartida benim elimde.simdiye kadar denklestirdigim kadarını ödedim ama şuan hiç durumum yok.neyse akşam annemlere gitmiştim babam barut gibiydi zaten gittiğimde.biraz geçti 250 TL para getirdi ve kafama firlatti al paranı dedi.annemde o senden sadaka istemiyo dedi.hediye aldın sen onu böyle yapilirmi dedi bende evde masanın üzerine koydum almadim.cok ama çok kırıldım hediyenin fln önemi kalmadı.bunu bir şekilde halletmem lazım.okadar uzgunumki bapicam bilmiyorum.simdiye kadar hep onlara destek oldum çok somurduler beni eşim paraya ihtiyaçları olduğunda hep yardım etti.ve bu insanlar iki maaşlı ama hep yoktur.iki oğlunun borçlarını kapattılar hep birine tarla sattılar tamamını verdiler birinede kredi çektiler.bana hicbisey yok vede stres topları oldum gittim.neyse anneme istemiyorum bu parayı da hediyeyi de dedim.eniyisi kocama söyleyip kapatmak dedim.diger ikisine yaptınız şuan ben çok caresizim ve siz bana bunu yapıyorsunuz olsun bakalım dedim.vayy efendim kıyamet koptu.sabah beri kafam ayilmiyo.sizce bunu eşime anlatmalı miyim yada hicbisey demeden gidip kunyemi bozdurup odemelimiyim.cok ayıp birşey degilmi bu simdi.bastan hata bende oldu.esimin ailesi maddi manevi destek çok oldu.ezilmeyim diye kabul ettim.bastanda dedim ama.bak alıyorsunuz ama benim sonra ödeme durumum yok hediyeyse ödeyeceksiniz alın dedim tamam odecez dediler.ahhh okadar pismabimki anlatamam.hicmi bı anne baba kızını düşünmez el oğluna karşı mahcup olmasib demez