Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep onları iyi gosterecem diye benden gitti hep.diyoeumya dogumlarimda hep altınları kendim aldım ellerine verdim taktılar.hep sikintidalar sıkıntıları bitmedi gitti.hep oğullarının borçlarını kapattılar.hatta ilk hamileligimde ozaman altınların duruyordu.abimi tefeciler sikistirmislar bana geldiler babam ve abim beş tane bilezigimi aldılar aglata aglata eşimden gizli haftaya oducez dediler.kac haftalar geçti babama soyleyince hamile halimle beni kaç kere evden kovdu.zar zor bir iki sene sonra abimden aldım.ama o sürede okadar sinirlerim yıprandı anlatamamEşinize, "aşkım biliyorum şu an ev borcumuz var, üstüne gelmek de istemiyorum ama sen benim yol arkadaşımsın derdimi içimde tutamıyorum. Eğer sen de kabul edersen, perde borcunu künyemi bozdurup ödeyelim. Nedenini ne sen sor ne ben söyleyeyim anla işte." gibi bir konuşma yaparak şansınızı deneyin derim. Ailenizi" kötü" yapmamak için eşinizden gizlemeyin. Ailenizin ne olduğunu o da biliyordur muhtemelen.
Şimdi telefonda anlattım.tam ağlıyordum aradığında sesin niye bozuk fln dedi anlattım böle böle diye.tamam almamakla iyi etmişsin dedi ben gelince hallederim dediİki yönü var anlatırsanız eşiniz doğal olarak tepkili olacak babanıza, belki bir daha hiç görüşmek istemeyecek. İkinci yönü ise habersiz satsanız bir şekilde anlayınca aranız kötü olacak. Aileniz ile ilgili düşüncelerinizde haklısınız, babanız resmen evlat ayırıyor. Ben olsam anlatırdım, belki biraz daha yumuşatarak ama anlatırdım. Annemler ödeyemiyor baya sıkılmışlar mecbur kaldım sana anlatmaya ne yapabiliriz gibisinden
Zırnık koklatmayın artık. Bırakın Eşiniz anlayışlı maşallah. Bir daha kapınızı aşındırırlarsa da eşinizin borcuna gitti deyin. Aile diye herşeylerine göz yumuyoruz ancak bunları bize el yapsa ortalığı kaldırırdık. Boşverin, eşinizle birlikte olun. Yarın bir gün olur da kalkmaya çalışırsa "derdimi açtım derman ol diye, tekrar beni kanat diye değil" deyin akıllıysa anlar bir daha yapmaz.Hep onları iyi gosterecem diye benden gitti hep.diyoeumya dogumlarimda hep altınları kendim aldım ellerine verdim taktılar.hep sikintidalar sıkıntıları bitmedi gitti.hep oğullarının borçlarını kapattılar.hatta ilk hamileligimde ozaman altınların duruyordu.abimi tefeciler sikistirmislar bana geldiler babam ve abim beş tane bilezigimi aldılar aglata aglata eşimden gizli haftaya oducez dediler.kac haftalar geçti babama soyleyince hamile halimle beni kaç kere evden kovdu.zar zor bir iki sene sonra abimden aldım.ama o sürede okadar sinirlerim yıprandı anlatamam
Eşini takdir ettim iyikide anlatmışsın detayları sonrasında konuşursunuzŞimdi telefonda anlattım.tam ağlıyordum aradığında sesin niye bozuk fln dedi anlattım böle böle diye.tamam almamakla iyi etmişsin dedi ben gelince hallederim dedi
Götürün tüm perdeleri kapının önüne koyun. Pazardan alırsınız yenisini.Şimdi telefonda anlattım.tam ağlıyordum aradığında sesin niye bozuk fln dedi anlattım böle böle diye.tamam almamakla iyi etmişsin dedi ben gelince hallederim dedi
Şimdi telefonda anlattım.tam ağlıyordum aradığında sesin niye bozuk fln dedi anlattım böle böle diye.tamam almamakla iyi etmişsin dedi ben gelince hallederim dedi
Eşiniz her gün künyenize mi bakıyor ? Satın sonrasında durumu toparlayınca yeniden alırsınız .Eşime karşı utanıyorum.kayboldu desem inanirmi simdi
Demin söyledim eşime telefonda iyi etmişsin almamisin ben gelince halletcem üzülme dediKadının elınde ekmek parası yok, esıne soylese bı ton laf ısıtecek
Insallah kunyen o kadar para edecek bıseydırPerdelerı batsın
Yok önceden şimdi değil.ozamanda alırken zar zor geri aldım.kac defa kovaladilar beni evden.bilmiyorum şimdi iyi ettimmi etmedimmi soylemekleAnlatarak en dogrusunu yapmissiniz. Imkaniniz oldugunda ödedikleri kısmıda verirsiniz ellerine, perdeyi biz aldık muhabbeti yapamazlar birdaha. Mesafenizi de koyun eşiniz anlayişli biri belliki, eşiniz zar zor ev borcu öderken siz gizli sakli altin, bilezik mi verdiniz ailenize
Şimdi banada çok kizacaklar söylediğim içinSevindim çözülmesine![]()
Cok sevındım, umarım esın gelene kadar bılenmezŞimdi banada çok kizacaklar söylediğim için
Yok bakmiyorda bu künyeleri eğer olurda ev taksitini odeyemezsek onları kullanmak için ayirdikEşiniz her gün künyenize mi bakıyor ? Satın sonrasında durumu toparlayınca yeniden alırsınız .
Şimdi banada çok kizacaklar söylediğim için
Evet arkamda durmazlar hayatta.ilerde meydana çıkarsa eşime daha küçük düşerim diye söylemek zorunda kaldım.bugunde ses çıkmadı bilmiyorum gidip verirler mi perseciye ama hiç sanmıyorum.kart bende ama Allah'tan birinin yanında desin ben aldım diyeEşine söyle hediye die aldılar geri odemediler de belli ki ailen senin arkanda durmayacak neden kunyeni esinden habersiz bozdurup güvenini sarsacaksin ki... zaten bu saatten sonra ailene karsi mesafeli olursun eşin de ailen hic bisey yapmadi dese ne olur demese ne olur ..ailen hem evlat ayrimi yapiyor hem de seni eşine ve ailesine karsi zor duruma düşürüyor sen hala ailen ezilmesin die ugrasiyorsun..
Hem eşim bilmesin hem borç onlardan istenmesin istiyorlar hiç bu kız napar diye düşünen yokTahmin edebiliyorum. Söylemeyin gerekirse anlattığınızı