• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine ben

Allah senin yüzüne bakmış. Daha ilk tanismada babana küfür eden adam evlenince sana neler yapmazdı. Sakın barışma isteğini kabul etme
Babama etti küfürleri tabi farketmez kime ettiği.. bana da tekrardan görüşme teklifini babamın yumuşaması lazım başka türlü işimiz zor sen sinirli o sinirli böyle olmaz, yumuşarsa ancak dediğim için, bana senden iğreniyorum diyecek kadar alçaldı

Merhaba. Sevgilinizin babası baştan onay vermediği ama kızı istediği için gönülsüz olduğu evlilik için tanışma günü buluşulduğunda damat ve ailesiyle hiç konuşmasa istemediğini belli etse ama kızın diğer tüm ailesi gelenleri çok iyi ağırlayıp uğurlasa kız arkadaşınızı terk eder miydiniz babası için ( en baştan babanın. Gel gitli dengesiz bir insan olduğu tek tek anlatıldı karşı tarafa)
Konu geçmişini bilmiyorum ama her baba kızını verirken zorlanır ama rızası yoksa bunu karşı tarafa belli etmiş konu ne olursa olsun bence bir erkek için babanızın kalbini kırmayın

Size daha önce açtığınız konuda insanlar sayfalarca yazdı... onca insanın düşünceleriyle tatmin olmayacaksanız neden tekrar aynı şeyi soruyorsunuz ki

Size daha önce açtığınız konuda insanlar sayfalarca yazdı... onca insanın düşünceleriyle tatmin olmayacaksanız neden tekrar aynı şeyi soruyorsunuz ki
Hanımefendi siz bu durumun tatmin olmamakla ilgili olduğunu düşünebilirsiniz ama değil iyi değilim insanlarla konuşmak istiyorum

Merhaba. Sevgilinizin babası baştan onay vermediği ama kızı istediği için gönülsüz olduğu evlilik için tanışma günü buluşulduğunda damat ve ailesiyle hiç konuşmasa istemediğini belli etse ama kızın diğer tüm ailesi gelenleri çok iyi ağırlayıp uğurlasa kız arkadaşınızı terk eder miydiniz babası için ( en baştan babanın. Gel gitli dengesiz bir insan olduğu tek tek anlatıldı karşı tarafa)
Konuyu baban haksız çıksın diye öyle bir anlatmışsın ki, Allah’tan eski konular duruyor silinmiyor. O manyakla evlenmeye çok mu meraklısın?

Konuyu baban haksız çıksın diye öyle bir anlatmışsın ki, Allah’tan eski konular duruyor silinmiyor. O manyakla evlenmeye çok mu meraklısın?
Ailede baba hariç herkesin kafalar uçmuş, adam iyi kazanıyor diye herhal.

Terk edildim malesef sonra babam suratını ekşittiği için babama küfürler etti bana telefonda bu konuşmadan sonra bende soğudum tekrardan görüşme isteğini kabul etmedim
Bence babanız insan sarrafı, en baştan anlamış. Üzülmeyin daha ileri gidip nişan nikah olsaydı daha çok üzülürdünüz.

Mesleği var diye yani bu tantana? Babanızı haksız çıkarmak için konuyu küçültüp küçültüp kuşa çevirerek açmaya değecek mi bari?
Kendimi biraz açık ifade edeyim halim vaktim yerinde sorun bu vb şeyler değil.. mezhep farklılığından dolayı zaten gergin başladı her şey ben de bu duruma çok karşıyım bu zaman da halen daha bu düşüncelerin olması çok garip geliyor babamla bu yüzden zıtlaştık..gerçekten ama gerçekten son aylara kadar çok sevdim ve sevildim birden herşey çok kısa bir zamanda bu hale geldi.. babam şuan haklı bulunabilir yaptığıyla beni kurtarmış olabilir..ama evimize gelen benim misafirlerime insan gibi davranmadı bacağını uzattı yüzünü ekşitti onlar halen daha otururken amcama dönüp kalkın gidelim dedi babam böyle bir insan sizlerden beklediğim yorum bu baba durumu terk edilmeme sebep olabilicek bir şey miydi

Kendimi biraz açık ifade edeyim halim vaktim yerinde sorun bu vb şeyler değil.. mezhep farklılığından dolayı zaten gergin başladı her şey ben de bu duruma çok karşıyım bu zaman da halen daha bu düşüncelerin olması çok garip geliyor babamla bu yüzden zıtlaştık..gerçekten ama gerçekten son aylara kadar çok sevdim ve sevildim birden herşey çok kısa bir zamanda bu hale geldi.. babam şuan haklı bulunabilir yaptığıyla beni kurtarmış olabilir..ama evimize gelen benim misafirlerime insan gibi davranmadı bacağını uzattı yüzünü ekşitti onlar halen daha otururken amcama dönüp kalkın gidelim dedi babam böyle bir insan sizlerden beklediğim yorum bu baba durumu terk edilmeme sebep olabilicek bir şey miydi
Adam öncesinde de çok parlak değilmiş, içtiğin antidepresanı bile yüzüne vurmuş, psikolojik şiddet uygulamış. Senin en ufak sıkıntını dahi çekesi yok, istiyor ki kılçıksız gel önüne böyle löp löp anlasana. Sevmiyor.

Back
X