- Konu Sahibi ruveydanur
aslında kendi içimde bitirdim herşeyi hergün bu evden gitme hayali ile yaşıorum eşimin beni hiçe sayması bu evliliği umursamamsı ailesinin çocuğu bize verin baskıları bıktırdı artık beni ya ben çocuğumu niye size veriyim eşimde ilgisiz ilgisiz alın siz bakın demesi artık çocuğumuda alıp gitmek istiyorum ama kapıdan adımımı atsam gidecek bi kapım yok ailem kendin ettin kendin buldun katlan zihniyeti ne yapıcam ne edicem bilmiyorum çocuğum daha çok küçük kimselere veremem üstelik bana çok düşkün ....
dedim eşime boşanalım adamın umurunda bile defol git nereye gidersen diye kaynanmda arkasında merka etme oğlum yanına taşınırım birlikte yaşaruım nasıl olsa mahkeme çocuğu sana verir ya bi anne çocuğunun yuvası yıkılsın istermi bu nasıl bi kadındır
anlıyacağınız herşey bitti sadece çaresizlikten katlandığım bu hayattan nasıl kurtulucam dualarınıza ve desteğinize ihtiyacım var
dedim eşime boşanalım adamın umurunda bile defol git nereye gidersen diye kaynanmda arkasında merka etme oğlum yanına taşınırım birlikte yaşaruım nasıl olsa mahkeme çocuğu sana verir ya bi anne çocuğunun yuvası yıkılsın istermi bu nasıl bi kadındır
anlıyacağınız herşey bitti sadece çaresizlikten katlandığım bu hayattan nasıl kurtulucam dualarınıza ve desteğinize ihtiyacım var