Yine ben

zaten doğduğundan beri tek derdi çocuğu almak nedendir bilmiyorum

kaynanalar ogullarinin cocuklarini kendi evladi gibi goruyor nedense, vardir boyle abuk sabuk dusunceleri...

cocugunu asla kimseye verme tabii ki canim, ilerde hem sen cok pisman olursun hem de cocugun buyuyunce karsina cikip hesap sorar sana...
annesiz buyumek zor...
babaanne anne gibi olamaz ne de olsa...

bence bosanma konusunda tek yardimcin ailen canim, yoksa tek basina ne yapacaksin ki...
is yok guc yok...
ahh ahh cok zor cok...
Allah yardim etsin :delphin:

kaynanalar ogullarinin cocuklarini kendi evladi gibi goruyor nedense, vardir boyle abuk sabuk dusunceleri...

cocugunu asla kimseye verme tabii ki canim, ilerde hem sen cok pisman olursun hem de cocugun buyuyunce karsina cikip hesap sorar sana...
annesiz buyumek zor...
babaanne anne gibi olamaz ne de olsa...

bence bosanma konusunda tek yardimcin ailen canim, yoksa tek basina ne yapacaksin ki...
is yok guc yok...
ahh ahh cok zor cok...
Allah yardim etsin :delphin:

arkadaşa harfiyen katılıyorum
Ailenle konuş anlat herşeyi
umarım anlarlar
Allah yardımcın olsun

Bence aılenle konus barısma ımkanınız varsa elınden gelenı yapi,cocuk buyuyunce daha cok farkedecek etrafında olanları,sana yapılanları,babasının senı kaale almayısını.Olmadı kadın sıgınma evıne gıdebılıyorsan gıt iş bulmaya bak.

aileme gidemem benim ailem kızım mutsuz ona destek olalım diyenlerden değiller malesef kır dizini otur evinde diyolar ailem biliyo herşeyi ama bişi yapamıyolar onlara boşanmak diye bişi yoktur kocan ne yaparsa yapsın kocandır yok öyle çekip gitmek öyle diyo annem onlardan yana umutsuzum
birde kaynanam sanırım çocuğuma annelik yapmak istiyo kayınpederim oğluma karısı için babanne değil anne dedirtiyo ne kadar kızsamda bişi yapamıyoruım

aileme gidemem benim ailem kızım mutsuz ona destek olalım diyenlerden değiller malesef kır dizini otur evinde diyolar ailem biliyo herşeyi ama bişi yapamıyolar onlara boşanmak diye bişi yoktur kocan ne yaparsa yapsın kocandır yok öyle çekip gitmek öyle diyo annem onlardan yana umutsuzum
birde kaynanam sanırım çocuğuma annelik yapmak istiyo kayınpederim oğluma karısı için babanne değil anne dedirtiyo ne kadar kızsamda bişi yapamıyoruım

Allah'ım ne kadar saçma bişey bu yaa
annesi varken niçin babannesine anne desin
Allah akıl fikir versin bunlara
canım işin çok zor ailene de bişey diyemiyorum öyle görmüş öyle devam ettiriyolar işte
Allah yardımcın olsun kenara 3-5 kuruş atmayı deneyemez misin
ne bilim alışveriş paralarından falan
vermiyo demiştin ama
biriktirirsen başlangıç için iyi olurdu

Durumuna gerçekten çok üzüldüm :çok üzgünüm:
Ailenin zihniyeti (kır dizini otur evinde,boşanma yok)çok kötü :kızgın:
Bu durumda sahip çıkacak kimse yok...:(
Kaynananın yapmak istediğini hiç anlamadım anne ile çocuk birbirinden ayrılırmı :delphin:
İşin çok zor canım ama umudunu yitirme..
diğer arkadaşlarımın yazdığı gibi sığınma evine yada iş kura belki bir iş bulur ondan sonrada eşinden ayrılırsın.Çocuğunu sakın bırakma mahkeme zaten sana verir..
allah yardımcın olsun

yaşadıklarına çok üzüldüm. eşim dn görevlisi demişsin. Allah korkusu varsa bazı değerleri tekrar hatırlat ona. belki işe yarar. ailenede durumu bu yolla anlatmaya çalış. sadece düzelesiye kadar ayrı durmayı istediğini söyle. kimse yuvasını kolay kolay yıkmaz zaten. kadın sığınma evleri iyi fikir belki ama tamamen işleride çıkmaza sürükleyebilir. Allah yardımcı olsun.

yada dişimi birazdaha sıkıp oğlumun büyümesinimi beklesem ne bilim sanki ayrılırsam tek başıma yapamam gibime geliyo adım atmaya cesaretim yok o özgüvenimi kaybettim ne yazıkki

Ay canım.. Çok zor bir durummuş.
Çalışsan falan öyle bir imkanın yok mu?
Zaten boşanırsa eşin nafaka vermek zorunda.

fisfisfis
yada dişimi birazdaha sıkıp oğlumun büyümesinimi beklesem ne bilim sanki ayrılırsam tek başıma yapamam gibime geliyo adım atmaya cesaretim yok o özgüvenimi kaybettim ne yazıkki

böyle derseniz hiç gelmez o gün.
belki ayrılsanız çok sıkıntı çekersiniz ama en azından insan gibi yaşarsınız.. boşanıp nafaka alabilirsiniz ayrıca. el işi falan yapın evde, ya da başka işler.. onları satıp sürekli kenara para koyabilirsiniz.
istedikten sonra her şeyi başarırsınız..

allah yardımcın olsun canım
ne cins insanlar var böyle ne yapmaya çalışıyolar ki bunlar:jeyyar:
bencede sığınma evine git kendine iş bulmaya çalış.boşanma durumunda eşinden nafakada alırsın güçlü ol yeter ki canım
işin zor ama böyle yaşamakta zor
ailene de söyleyecek laf bulamadım insan bu durumda nasıl evladına sahip çıkmaz:kızgın:

Back
X