yine ben..

sbzkara

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
482
9
318
35
arkadaşlar eşimgil 3 katlı bina yaapacak ve evlenecek kaynım kayınvalidem ben oturacakmısız ben istemiyorum eşimi ikna edemiyorum. hazır ev biz başka türlü ev alamayız diyor sizce ne yapmalıyım ev sahibi olup oturmalımıyım yoksa ne olursa olsun kkirayamı çıkmalıyım

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar eşimgil 3 katlı bina yaapacak ve evlenecek kaynım kayınvalidem ben oturacakmısız ben istemiyorum eşimi ikna edemiyorum. hazır ev biz başka türlü ev alamayız diyor sizce ne yapmalıyım ev sahibi olup oturmalımıyım yoksa ne olursa olsun kkirayamı çıkmalıyım

bence aynı ap. yada evde kesinlikle oturmayın

3 senelik evliyim altlı üstlü oturuyorum kendi hayatım olmadı 3 senedir. artık yoruldum istemiyorum diyorum. eşim : ne zararlar var sana diyor bedavadan ev işte yoksa asla ev sahibi olamayız diyor çok zor durumdayım dua inş.

3 senelik evliyim altlı üstlü oturuyorum kendi hayatım olmadı 3 senedir. artık yoruldum istemiyorum diyorum. eşim : ne zararlar var sana diyor bedavadan ev işte yoksa asla ev sahibi olamayız diyor çok zor durumdayım dua inş.

kendinde farkındasın biliormussun madem neyap et ikna et arkadaşım gerçi ben edemedim ama

bizimkilerin de öyle hayalleri vardı tabi para bizden çıkacaktı ilk etapta

tabi eşimle bir kere büyük bi kavga ettik sonrasında oda baktı istemiyorum kendim ev aldım
ve onların hayallerini yıktım ama kendi hayalimi gerçektleştirdim şimdi kredi ödüyoruz sıkıntı çekiyoruz ama mutluyu huzurluyum
Rabbime binlerce kez teşekkür ediyorum.
Ben aile apartmanına karşıyım ama başka ev alacak gücünüz yoksa da yapacak bişi yok kirada oturmak da zor bu zamanda

Bence sakin kabul etmeyin. Paranizi oraya bagladiktan sonra artik baska eve de cikamazsiniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şu anda da altlı üstlü oturuyormuşsunuz bir zararları var mı yani bir anlaşmazlığınız uyuşmazlığınız size karışırlar mı yani ortak para çıkacaksa ve size maliyeti az oluyorsa neden düşünmüyorsun zaten kapınız bacanız da ayrı olacak bilmiyorum da yani. Benim teyzemin gelini de üst katında oturuyor teyzemin evi teyzemler yaptı bütün çocuklarına onlarda bir dairesinde kalıyorlar ama bir sorun yaşamıyorlar gelin kapartıyor kapısını tabi torun var sürekli aşağı iniyor onlar yukarı çıkıyor ama güzel vakit geçiriyorlar hatta yaza küçük oğlu da evlenecek teyzemin onlarda o apartmanda oturacak neden kira versinler. Tabii siz bilirsiniz. İstemiyorsanız eşinizi ikna edeceksiniz elle tutulur anlaşmazlıklarınız varsa onları öne süreceksiniz.

bizim düğünde tkılanlardan başka bir birikimimiz yok.eşim babasının yanında çalışıyor. aslına bakarsanız sviyorum sevmesine ama kendi hayatımı otutturamıyorum. eşime ısrarla ben oturmam diyorum ama oda ailesine söyleyemiyor geçen büyük kaynım konuyu açtı bende açık açık söyledim istemediğimi anlaşamayacagımı oda alırkiraya verirsiniz oturmazsınız diyor ama küçük biyerde oturuyorum. ve böyle birşeye ne kayınvalidem izin verir ne eşim gerçekten çok zor durumdayım evde alamayacagımı biliyorum. yazın inşaatlarda çalışıyor kışın evde nasıl brikim yapacagımızı bilmiyorum galiba kabul etmekten başka çarem kalmıyor.

bizim düğünde tkılanlardan başka bir birikimimiz yok.eşim babasının yanında çalışıyor. aslına bakarsanız sviyorum sevmesine ama kendi hayatımı otutturamıyorum. eşime ısrarla ben oturmam diyorum ama oda ailesine söyleyemiyor geçen büyük kaynım konuyu açtı bende açık açık söyledim istemediğimi anlaşamayacagımı oda alırkiraya verirsiniz oturmazsınız diyor ama küçük biyerde oturuyorum. ve böyle birşeye ne kayınvalidem izin verir ne eşim gerçekten çok zor durumdayım evde alamayacagımı biliyorum. yazın inşaatlarda çalışıyor kışın evde nasıl brikim yapacagımızı bilmiyorum galiba kabul etmekten başka çarem kalmıyor.

bencede başka çaren yok canım. bize de başlangıçta yeni ev almak için çok dolaştılar ama bi yer beğenemediler. en sonunda kooperatife girdiler. bir daire eltimlere bir de bize. bende yakın oturmayı istemiyordum ama kimseye diyemedim. içim içimi yedi. baktım ki herkes bildiğini okuyor akışına bıraktım. galiba yapacak bişey yok

Yarin obur gun esin ilna olur kiraya cikarsin parasiz kalirsiniz bunlar yuzune carpilir bilesin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

orayı kiraya verip başka bir yere çıkabilirsin.

Aile binası diye sattırmazlar sanırım
Kiraya ver, başka yerde otur. Birbirini karşılar hem

Yapacağın en mantıklı şey bu
İç içe olmaktan kurtulamazsın yoksa

Nasil insanlar? Seviyor musun kv ni? Ona gore düşün canim kira zor bu zaman da. Ama birlikte oturma olayida tehlikeli.

KK application kullanılarak GM Discovery cihazından gönderilmiştir.

k.v seviyorum anlaşıyorumda. kendi düzenim yok benim ona canım sıkılıyor . büyü k kaynımda burayı kiraya verir sizde kiraya çıkarsınız diyor. ama böyle bir durum söz konusu bile olamaz. ar kadaşın dediği gibi kiraya çıkarım bu seferde geçinemeyiz her fırsatta yüzüme vurulur sanki bütün yollar kapalı gibi. hayırlısını istemekten baska çarem yk hayırlı geceler kızlar.burada geç cevap verdim kızım hastaydı giremedim ksrbakmayn

birde en büyük sorunumuz kayınvalidem beni kıskanır hep onunla vakit geçireyim ister . hatta bunu anlayanlar pek ugramaz bana. buna canım çok sıkılıyor işte

ne olursa olsun kesinlikle kiraya çık evin olup sürekli kaynana elti sorunu yaşayacağına kirada otur kafan rahat olsun

Canim kaynanan nadil biri eltin nasil biri ona gore otur yada oturma diyebiliriz sana. Ben kaynanamla ayni binada oturuyorum hatta tam aile apartmani esimin iki amcasida ayni binada bana hic zararlari yok aksine faydasi var ozellikle kaynanamin. Ben calisiyorum yemegi yapar evimi havalandirir het konuda yardimci bana Rabbim nazardan korusun seninkide boyle olursa oturmanda sakinca yok 7 kat yAbanciyla ayni binada oturmakdan iyi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X