Yine ben..

Kendini kontrol edemiyor bir şey hemen olacak beraber olacaksada hemen olacak ayrılacaksalarda hemen ayrılacak.Duygular uçlarda

Bir de işin kötü yanı, körle yatan şaşı kalkar hesabı eşi de aynı şekilde sanki. Bir ayrılsakta görüşmeye devam edeceğiz değil mi diyor, bir gelip olumlu konuşuyor sonra gidip ters bir şeyler söylüyor vs. Bence profesyonel yardım gerekli ikisine de.

Merhaba. Köye gittik geldik. İyiydi Güzel vakit geçirdik. Kayınvalidemle kayinpederimi çok severim sağolsun onlar da beni severler. Daha bir kere kırılmışlıgım yoktur onlara. Gider gitmez annem sanki üzgün olduğumu anlamiscasina normalden daha sıkı daha icten sarıldı bana. O an gözyaşım hazırda bekliyo ya zaten akıverdi hemen. Noldu iyi misin dedi bende iyiyim anne diyip toparladım. Çıkarken de kulağıma eğilip konuşmak ister misin dedi. Şimdi değil anne sonra konuşuruz dedim.
Yemekten sonra eşim gel bahçeye çıkalım dedi. Oğlumuz dedesi ve babannesiyle yarım saat icerdeyken biz çayımızı alıp dışarıda oturduk normal muhabbet ettik. Ya biz birbirimizle konuşmayı çok seviyoruz o_O şakalaştık bi sürü falan güzeldi. Geldik çocuğu uyuttuk. O salonda ben mutfaktayız şimdi.

Yani çoğunuz sevmiyo artık demişsiniz ve adamın ne düşündüğüne ne hissettiğine bile sen karar veriyorsun demişsiniz ya. Tamam ben de öyle düşünüyorum ama ben bu adamı 10 yıldır tanıyorum. Bu adam daha 2 ay önce beni bebek gibi pışpışlayarak uyutuyordu. Güzel sözler dilinden hiç eksik olmazdı. Ruh halimi anlamak için gözümün içine bakardı. E şu anki hareketlerinde de bakışlarında da zaman zaman öyle kızgınlık hissediliyo kı anlatamam. Yanimizda olsaniz anlarsınız. Doğal olarak ben de kızgınlık olduğunu umut etmeye çalışıyorum. Bilmiyorum belki de sizler haklısınızdır .
Şimdi burda yarın gece olur mu bilmem. Zaten beni sevmeyen insanla yıllarca aynı evde yaşayacak değilim. Eğer evden gitmezse ona yılışmayı, ondan ilgi beklemeyi falan düşünmüyorum.

Bu arada yarın bi terapiste başlayacağım. Yani hiç olmazsa yarın randevu alacağım.

Süper hadi bakalım.böyle ılımlı ve sakin devam.
İnsanlar napsın sen öyle bi anlatıyosun ki adamı okuyunca aaa sevmiyor diyorlar.bizi inandırmana gerek yok önce sen beyninde inan

İste buna cok sevindim. Terapist gercekten ikiniz icin de guzel bir adim olacak. En azindan evliliginizi kurtarmak icin attiginiz en somut adim olacak. Umuyorum ki her sey cok guzel olur ve birbirini kalpten seven SİZ ayrilmak zorunda kalmazsiniz. Hayatta her seyin bir donum noktasi vardir. Oldurmeyen sey guclendirir diye bir tabir var cokta severim bu sozu. Umarim Bu gunler, siz duzelip degiserek, mutlu bir evlilik icin sil bastan basladiktan sonra yakalayacaginiz guzel gunlerde hatirlayacaginiz bir ani olur.

Terapiste gidecek olmana sevindim.Ne olur bu fikirden vazgeçme ve biran önce başla.Kendin için yapacağın en güzel şey.Eşinede bahsettin mi?

Son düzenleme:
Kayıvalidende iyi birine benziyor.Durumdan haberdar değil galiba.

Eşinin sana önceki davranışlarını anlattıkça bırakmayın birbirinizi demek geliyor içimden.

Süper hadi bakalım.böyle ılımlı ve sakin devam.
İnsanlar napsın sen öyle bi anlatıyosun ki adamı okuyunca aaa sevmiyor diyorlar.bizi inandırmana gerek yok önce sen beyninde inan
Ben sevdiğine de inanamiyorum sevmedigine de.. özellikle şu cinsel lık mevzusu bugün çok kafama takıldı. Seni seviyorsam o zaman neden koklamak öpmek sevismek istemiyorum cümlesi. Kaldı ki bu olayı kendi kendine giderdiğini de ifade etti açıkça tereddütsüz

Ben sevdiğine de inanamiyorum sevmedigine de.. özellikle şu cinsel lık mevzusu bugün çok kafama takıldı. Seni seviyorsam o zaman neden koklamak öpmek sevismek istemiyorum cümlesi. Kaldı ki bu olayı kendi kendine giderdiğini de ifade etti açıkça tereddütsüz
Canım seni sevdiğini bal gibi de biliyorsun ama adamı deli ettin.yaklaşmaya korkuyor ne zaman ne yapacağın belli olmuyor. O yüzden cinsel olarak yaklaşmıyor duyguları soğudu ama sen merak etme sen de o ışığı görse adam ısınır.sen yeter ki sakin ol

Ben sevmediğini düşünmüyorum fazla kırgın fazla bıkmış belli
Şimdi sen üstelediğin içinde kovalanmak hoşuna gidiyor
Zaman geçtikçe düzelir diye düşünüyorum biz kadınlar da bitti deriz çok kırılır çok mesafe koyar sonra barışırız
Eşinde gelirse terapiye bence herşey daha kolay düzelir
Ona kendin için önemli olduğunu mutlaka hissettir

Sab
Ben sevmediğini düşünmüyorum fazla kırgın fazla bıkmış belli
Şimdi sen üstelediğin içinde kovalanmak hoşuna gidiyor
Zaman geçtikçe düzelir diye düşünüyorum biz kadınlar da bitti deriz çok kırılır çok mesafe koyar sonra barışırız
Eşinde gelirse terapiye bence herşey daha kolay düzelir
Ona kendin için önemli olduğunu mutlaka hissettir
Şu anda ayrı ayrı bireysel gitsek daha iyi olur. Ama o gitmek ister mi bilmem. Gerçi 5 . 6 ay önce o ısrarla gidelim demişti ben yarım bırakmıştım. Bu sabah aslında söyler gibi yaptım ona aynı kişiye ayrı ayrı gidelim diye. Onaylar gibi yapmıştı.

İsteksiz olduğuna göre gerçekten çok kızmış senden soğumuş belkide intikam alıyor diye düşünmüştüm..

Başka türlü ne olacaktı ki seninle olmadığına göre ya başkasını bulacaktı ya bu yöntemi iyiki bunu demiş .

Bence sen oncelikle kendin icin bu adimi at birak o ne yaparsa yapsin kendi bilecegi is.

Ayrica baska sehirden is teklifi yazmissin. Tebdili mekanda ferahlik vardir derler. Birlikte giderseniz Bir anlamda aileler yaninizda olmadiginda belki birbirinize daha sıkı tutunursunuz. Ama tabi burada cocugu da dusunmek gerek. Sizi anneni bakiyordu yanilmiyorsam oglunuza. bana gore dunyanin en iyi bakicisina annemi degismem!
Cok dusunulmesi gereken radikal bir karar.

yapmama şansı yok. erkekler yapısı gereği sürekli bir üretim içinde. eğer bu üretilenler dışarı çıkmazsa ağrı yapar. Yapmamak da ısrar ederse rüyalanır, o da sıkıntılı bir durum. ne zaman olacağı belli değil, çamaşırı batar, kalkıp duş al vs.

İsteksiz olduğuna göre gerçekten çok kızmış senden soğumuş belkide intikam alıyor diye düşünmüştüm..

Başka türlü ne olacaktı ki seninle olmadığına göre ya başkasını bulacaktı ya bu yöntemi iyiki bunu demiş .
Ne bileyim belki depresyondadır o iş aklına bile gelmiyodur diye düşündüm heralde. Birden yoo ... yapıyorum deyince irkildim kalakaldım valla..

Bence sen oncelikle kendin icin bu adimi at birak o ne yaparsa yapsin kendi bilecegi is.

Ayrica baska sehirden is teklifi yazmissin. Tebdili mekanda ferahlik vardir derler. Birlikte giderseniz Bir anlamda aileler yaninizda olmadiginda belki birbirinize daha sıkı tutunursunuz. Ama tabi burada cocugu da dusunmek gerek. Sizi anneni bakiyordu yanilmiyorsam oglunuza. bana gore dunyanin en iyi bakicisina annemi degismem!
Cok dusunulmesi gereken radikal bir karar.
Ben gitmeyeceğim vazgeçtim. Boşansak da gitmeyeceğim . Şu anda buna hiç cesaretim yok.

Back
X