Yine ben..

Ogluma annem bakıyor evet onun da ananesi dedesiyle keyfi yerinde. Tek başıma olsam çıkar giderim ama çocuk olunca bilmediğim şehir yeni bi ortam yeni insanlar oğluma kim bakacak vs.. çok zor.. Kaldı ki beni şu anki iş yerimde rahatsız eden bi durum da yok. Ben sadece anılardan kaçarım diye istemiştim
. Ama beynimi ve kalbimi yanımda taşıyacağım nasıl olsa.

Sab

Şu anda ayrı ayrı bireysel gitsek daha iyi olur. Ama o gitmek ister mi bilmem. Gerçi 5 . 6 ay önce o ısrarla gidelim demişti ben yarım bırakmıştım. Bu sabah aslında söyler gibi yaptım ona aynı kişiye ayrı ayrı gidelim diye. Onaylar gibi yapmıştı.

Genelde erkekler gitmek istemez o ısrar ediyormuş.
Bu sefer yarım bırakma bari

Terapist cok mantikli bir karar olmus senin icin. Esini zorlama onun gitmesi simdilik onemli degil bence. Esini de bir sure kendi haline birak sen icinden geleni duygularini soylemissin artik. Bence sen ustune gittigin icin kendini geri cekmeye calisiyor. Sen rahat birakinca aramayinca hersey kendiliginden cozulur. Ins barisirsiniz

Ay bütün eski konulari okuyamadim sabrim yetmedi, sadece mesajlasmalari ve temel bir kac postunuzu okudum. Siz ne tür bir insansiniz? Pardon ama adama yeminlen acidim. Icim eridi kocanizin haline. Bir rahat birakin adami yahu! Adam aci cekerken siz anlamamissiniz, simdi ben aci cekiyorum diye basinin etini yiyorsunuz. Ne kadar düzgün bir esiniz var hayran kaldim. Boyle bir adami tasimak icin kendinizi duzeltmeye bakin. Emin olun o zaman tüm dertleriniz bitecek. Sessizce, sabirla, sevgilyle, en onemlisi olgunlukla bekleyin. Bu yaptiklarinizi ragmen hala duruyorsa bu adam ya sizi gercekten sevmis ya da bir peygamber! Hala neyi zorluyorsunuz?

Heralde eski konularını bilmeyen kalmamıştır. Cuma günü başka bi şehirdeki kurumdan bana iş teklifi geldi. Yani bu konunun öncesi vardı ama o gün aradılar. Pazartesiye kadar bsna müsade edin düşüneyim dedim. Dün eşimi aradım ve durumu paylaştım. Biz nasıl olsa sınavdan sonra ayrılma kararı aldık ben baska bi şehirde yeni bi hayata başlamak istiyorum dedim. Sok oldu saçmalama dedi. Ben de gelirim dedi. Yani boşandıktan sonra. Ben 10 yıldır bu şehirdeki yasanmisliklardan kaçıcam zaten olmaz dedim. Ben oğlumu görmeden yapamam dedi. Sen bilirsin o zaman gelirsen gelirsin o seni ilgilendirir dedim. İstersen çocuk burda senle kalsın dedim. Sırf ne diycek diye. Olmaz annesiz bırakamazsın onu falan dedi. Ben düşüncem bu pzt haber vericem lütfen bana destek ol ve sınavdan sonrasını da beklemiyelim diyip kalkıp gittim. Bu konuşmaları yaparken gözleri hep doldu eşimin.
Dün gece geldi eve çocukla ilgilendi çocuk uyuyunca gel çay içelim dedim. Çay falan içtik. Ve gitti.

Ben gerçekten gitmeyi düşünüyorum o şehre. Bu fırsatı bi daha yakalamam zor. Ama belki kurtarabiliriz iyi olabiliriz diye de çok üzülüyorum. 2 gündür düşünüp duruyorum aileme de daha bişey demedim. Bu sabah onu aradım kahvaltı yapalim dışarda diye önce mırın kırın etti sonra geldi. 3 saat konuştuk. Ona yeniden deneyelim terapiste gidelim dedim. Sana inancım yok dedi. 10 yıldır sen uğraştın artık biraz da ben uğraşayım elimden geleni yaparım dedim. Dön eve çocuğumuzla birlikte yaşayalım dedim. Sen beni seviyo musun gerçekten dedi. Evet dedim. Ama seven insan senin yaptıklarını yapmaz dedi. Surekli gözleri doldu bi ara ağladı. Ama ben seni sevmiyorum seni sevmeyen bi insanla nasıl yaşarsın dedi. Sevmedigine inanmıyorum sadece çoook kırgın ve kızgınsın ben bunun geçici olduğunu düşünüyorum. Düzeltmek için elimden geleni yapıcam dedim. Peki seni seviyorsam neden sana dokunmak istemiyorum neden sevismek koklamak istemiyorum ben dedi. Geçici olduğunu düşünüyorum dedim yine . Ben 2 ay oldu nerdeyse. O yüzden merak ettim ve peki normalde de cinsel bi isteğin yok mu dedim. Yoo ... yapıyorum dedi. Yani kendini tatmin ettiginı söyledi. Acayip canım yandı bunu duyunca. Sonra daha bi sürü şey konuştuk. Normal muhabbetler falan. Sonra kalktık onun işleri vardı. İşlerin bitince gel çocuğu alıp dışarı çıkalım annenlere gidelim ne zamandır torunlarını görmüyorlar ve çok özlediklerini söyleyip duruyorlar dedim. Kayınvalidem bi rahatsızlık geçirdiği için çıkamıyo şu sıralar dışarı. Tamam olur ama söz vermiyorum dedi ve ayrıldık.
Telefonun başında çaresiz bekliyorum diye bi şarkı var ya simdi onu söyLu yorum kendi kendime :KK43:
mrb eşinizle aranızda ki sorunlar neler önemli olan o ve sizce kim haklı gerçekten suçlu siz misiniz? cinsellik evliliğin temeli ve onda sorun varsa düzelebilir mi bilmem ama eger seviyorsa sakın pes etme sevgi her şeyi çözer tecrübeyle sabit :) bir süre ayrı kalmak her şeyi çözer eşinizde duygularından emin olur ve başka bir kadın olma ihtimali var mıdır ? malum kafa karışıklığı fln ama eger sevmediği konusunda ısrar ederse hiç uğraşma seni sevmeyen bir adamla bir ömür geçmez bence allah hakkında hayırlısını versin çok zor bir durum.

Merhaba. Köye gittik geldik. İyiydi Güzel vakit geçirdik. Kayınvalidemle kayinpederimi çok severim sağolsun onlar da beni severler. Daha bir kere kırılmışlıgım yoktur onlara. Gider gitmez annem sanki üzgün olduğumu anlamiscasina normalden daha sıkı daha icten sarıldı bana. O an gözyaşım hazırda bekliyo ya zaten akıverdi hemen. Noldu iyi misin dedi bende iyiyim anne diyip toparladım. Çıkarken de kulağıma eğilip konuşmak ister misin dedi. Şimdi değil anne sonra konuşuruz dedim.
Yemekten sonra eşim gel bahçeye çıkalım dedi. Oğlumuz dedesi ve babannesiyle yarım saat icerdeyken biz çayımızı alıp dışarıda oturduk normal muhabbet ettik. Ya biz birbirimizle konuşmayı çok seviyoruz o_O şakalaştık bi sürü falan güzeldi. Geldik çocuğu uyuttuk. O salonda ben mutfaktayız şimdi.

Yani çoğunuz sevmiyo artık demişsiniz ve adamın ne düşündüğüne ne hissettiğine bile sen karar veriyorsun demişsiniz ya. Tamam ben de öyle düşünüyorum ama ben bu adamı 10 yıldır tanıyorum. Bu adam daha 2 ay önce beni bebek gibi pışpışlayarak uyutuyordu. Güzel sözler dilinden hiç eksik olmazdı. Ruh halimi anlamak için gözümün içine bakardı. E şu anki hareketlerinde de bakışlarında da zaman zaman öyle kızgınlık hissediliyo kı anlatamam. Yanimizda olsaniz anlarsınız. Doğal olarak ben de kızgınlık olduğunu umut etmeye çalışıyorum. Bilmiyorum belki de sizler haklısınızdır .
Şimdi burda yarın gece olur mu bilmem. Zaten beni sevmeyen insanla yıllarca aynı evde yaşayacak değilim. Eğer evden gitmezse ona yılışmayı, ondan ilgi beklemeyi falan düşünmüyorum.

Bu arada yarın bi terapiste başlayacağım. Yani hiç olmazsa yarın randevu alacağım.

Ben buradaki arkadaşların aksine, bu adamın seni deli gibi sevdiğini düşünüyorum .. Adamın sana gücü yok sadece çok yorulmuş, umudu tükenmiş .
Sevmeyen bir adam oğlu ile aktivitelerine eşini de bu kadar dahil etmez .
Eşinin şuan kafası çok karışık ..
Bir yanı umut yok diyor bir yanı da senden vazgeçemiyor ..
Sana düşen beklemek .. Artık geri dön vs diye dil dökme ..
Şuan sana düşen bir terapistte gitmek ve onu anladığını tavır ve hareketlerinle göstermek ..
Gerisi eşine kalmış ..
Ama bir daha seni sevmiyorum derse, lütfen ona sevilmeyen bir kadının yapabileceği hiçbirşey olmadığını söyle ..

Sayfalarca yazdığın bu konuyla ilgili birçok kişi ve ben terapiste gitmen konusunda sana uyarıda bulunduk....Tez canlılığın,duygu karmaşan ve agresif tutumun, bunlara iyi gelecek dedik ve nihayet karar verdin....Sağlam bir ruh hali seni doğruya götürecek,sonuç ne olursa olsun!

1. paragrafı okudumda
sırf blörften olusuyorsunuz gercekten . Adama yaka sılktırmıssınız uslanmadınız.
Aglıyorsunuz yaptıklarınız keçi gibi inadınızdan amacınız bellı olmuyor.
Bu adam seni zart dıye boşarsa eger hıc aglanma aynen ılk paragraftakı gibi dik dur olur mu

Yaşadığım şehirde hakkında pek çok olumlu yorum bulunan bir Psikolog dan randevu aldım ama 10 gün sonraya verdi çok doluymuş. Bense hemen bugün gitmek istiyordum.
Benim kafam şu anda gerçekten çok karışık. Ruh halim sürekli degisiyo. Bi kendimi dünyanın en güçlü insanı hissediyorum. Sonra birden bana söylediği seni seviyorsam neden dokunmak istemiyorum vs.. lafları geliyo. Hooop dibe çöküyorum.

Yaşadığım şehirde hakkında pek çok olumlu yorum bulunan bir Psikolog dan randevu aldım ama 10 gün sonraya verdi çok doluymuş. Bense hemen bugün gitmek istiyordum.
Benim kafam şu anda gerçekten çok karışık. Ruh halim sürekli degisiyo. Bi kendimi dünyanın en güçlü insanı hissediyorum. Sonra birden bana söylediği seni seviyorsam neden dokunmak istemiyorum vs.. lafları geliyo. Hooop dibe çöküyorum.
10 gün nadasa bırak duygularını!

10 gün nadasa bırak duygularını!
Tek istegim bu ah bi yapabilsem. Bu konuyu tamamen unutup sadece başka şeylere odaklanmak istiyorum. Ama nasıl nasıl bilmiyorum. Eşimin her hareketinden bi anlam çıkarmaktan o kadar yoruldum ki anlatamam. İş güç sınav hepsini terkeyledim. Aklımda tek şey var. Eşim. Beni seviyo mu sevmiyo mu. Oğlumla bile yeterince ilgilenemiyorum. İş durumu olmasa çıkıp gidicem tek başıma bi yerlere.. ben bile kendimden sıkıldım artık.

Eğer kendini açıp güvenebileceğin terapist o ise .. Bekleyeceksin, belki 10 içerisinde bir iptal olur ve daha önceye alınır randevun .
Bak çok acelecisin, biraz biraz su aksın yolunu bulsun .. Bu 10 gün sana kendi kendini yönetmek için bir fırsat .
Sen hala aynı iken barışsanız bile aynı noktaya geri dönmeniz çok yüksek olasılık .
Size kalıcı olabilecek çözümler gerekli ..
Karşında kendinden çok fazla almadan vermiş sabrı tükenmiş bir adam var .
Artık sevmenin herşeye çözüm olmadığını, mutlu olmaya yetmediğini bilecek yaşlardasınız .
O yüzden önce kendin için birşeyler yap. Önce hatalısın, nerelerde hataların bunları düşün randevu tarihine kadar .
Bol bol yürüyüş yap .. Telefonundan uzak dur .. Dinginleşmeye çalış .

Tek istegim bu ah bi yapabilsem. Bu konuyu tamamen unutup sadece başka şeylere odaklanmak istiyorum. Ama nasıl nasıl bilmiyorum. Eşimin her hareketinden bi anlam çıkarmaktan o kadar yoruldum ki anlatamam. İş güç sınav hepsini terkeyledim. Aklımda tek şey var. Eşim. Beni seviyo mu sevmiyo mu. Oğlumla bile yeterince ilgilenemiyorum. İş durumu olmasa çıkıp gidicem tek başıma bi yerlere.. ben bile kendimden sıkıldım artık.
Farkındamısın bilmem ama sabrını sınıyor mevla!Bu da bir imtihan dua et,çık gez biraz,hiç yapmadığın,özlemini duyduğun şeyler yap!ama düşünme ve inan irade denen bir şey var iradeli ol,vesveseleri kenara bırak!

Eğer kendini açıp güvenebileceğin terapist o ise .. Bekleyeceksin, belki 10 içerisinde bir iptal olur ve daha önceye alınır randevun .
Bak çok acelecisin, biraz biraz su aksın yolunu bulsun .. Bu 10 gün sana kendi kendini yönetmek için bir fırsat .
Sen hala aynı iken barışsanız bile aynı noktaya geri dönmeniz çok yüksek olasılık .
Size kalıcı olabilecek çözümler gerekli ..
Karşında kendinden çok fazla almadan vermiş sabrı tükenmiş bir adam var .
Artık sevmenin herşeye çözüm olmadığını, mutlu olmaya yetmediğini bilecek yaşlardasınız .
O yüzden önce kendin için birşeyler yap. Önce hatalısın, nerelerde hataların bunları düşün randevu tarihine kadar .
Bol bol yürüyüş yap .. Telefonundan uzak dur .. Dinginleşmeye çalış .
Dün gece evde kaldı. Bu gece napacak bilmiyorum. Hep evde mi kalacak yoksa gelmeyecek mi bilmiyorum. Hos aynı evde kalmak iyi mi kötü mü onu da bilmiyorum. Sanki aynı evde kalmazsak beni unutacak gibi geliyo.
Doktoru tekrar arayıp bi iptal olursa bana öncelik vermesini rica edeceğim.

Bence bir tik daha az iyi olup hemen randevu alacagin bir psikolog da olabilir. Senin icin on gun cok uzun bir gun icinde bile milyonlarca farkli sey dusunebiliyorken on gun icinde ..... Bilemiyorum bu psikologdaki randevun dursa sen guvenebilecegin bir baskasina baslasan begenmez iyi bulmazsan yine bu psikolog ile devam ederdin. Ama on gun kayip olmasa iyi olur gibi...

Farkındamısın bilmem ama sabrını sınıyor mevla!Bu da bir imtihan dua et,çık gez biraz,hiç yapmadığın,özlemini duyduğun şeyler yap!ama düşünme ve inan irade denen bir şey var iradeli ol,vesveseleri kenara bırak!
Evet sanırım bi imtihandan geçiyorum. Katlanırım yine katlanırım ama şu pek çok kez söylediği seni sevmiyorum artik istemiyorum lafları yok mu... aklıma geldikçe boşuna ugrasıyosun diyorum kendi kendime :KK43:

Evet sanırım bi imtihandan geçiyorum. Katlanırım yine katlanırım ama şu pek çok kez söylediği seni sevmiyorum artik istemiyorum lafları yok mu... aklıma geldikçe boşuna ugrasıyosun diyorum kendi kendime :KK43:
eeee oda bir şekilde intikam alıyor belki,şu an ne hisstetiğini kestiremiyor belki ama şu gerçek ki ilgin hoşuna gidiyor,geri çekildiğinde ise panikliyor!

Ha 10 gun once ha simdi, dunyanin en iyi uzmani olsa ilk seastan size mucize sunamaz. Beklemeyin biriyle görüşmeyi. Kendinizi iyilestirmeye baslayin hemen. Olumlu düşünün, kendinize hedefler koyun. Örneğin 5 gün esime mesaj atmayacagim deyin, ufak ufak arttirin bu hedefleri. Bunu yapabilirsiniz. Her mesaj atma durtunuzde ya buraya ya bir yakininiza yazin rahatlayin. Kendi kendinizi sakinlestirmeyi ogrenmeniz lazim. Yoksa bu isin kralı gelse size yardimci olamaz.

Bence bir tik daha az iyi olup hemen randevu alacagin bir psikolog da olabilir. Senin icin on gun cok uzun bir gun icinde bile milyonlarca farkli sey dusunebiliyorken on gun icinde ..... Bilemiyorum bu psikologdaki randevun dursa sen guvenebilecegin bir baskasina baslasan begenmez iyi bulmazsan yine bu psikolog ile devam ederdin. Ama on gun kayip olmasa iyi olur gibi...
Aradım tekrar doktoru durumun aciliyetini söyledim. Anladım ilk fırsatta sizi arayacağım mesaj alındı dedi

Back
X