Yine ben..

Dün gece evde kaldı. Bu gece napacak bilmiyorum. Hep evde mi kalacak yoksa gelmeyecek mi bilmiyorum. Hos aynı evde kalmak iyi mi kötü mü onu da bilmiyorum. Sanki aynı evde kalmazsak beni unutacak gibi geliyo.
Doktoru tekrar arayıp bi iptal olursa bana öncelik vermesini rica edeceğim.

Yapacak birşey yok .. Bazı şeyler şu süreçte plansız gelişecek, kontrolün dışında çok fazla durum yaşayacaksın . Ama şunu unutma sabırlı olabilirsen, son söyleyeceğini ilk söylememeyi başarabilirsen, kanımca atlatacaksın .
Belki eşin sana bu noktalara gelip bu tepkileri vermese sen hiç olaylara bu çerveden bakamayacaktın .
Eşinin seni sevdiğini, senden kalıcı bir ışık gördüğünde daha da yumuyaşacağını düşünüyorum ben
Ama dediğim gibi bu ışık asla senin sözle ifadelerin değil, farkında olmadan olaylar karşısındaki tutumun ile olacak ..

Yaa Allah yardımcın olsun. Üzülüyorum ..

aksam peki bi yakinlasma olmadi mi.
ondan gelen bi haraket .
Ya canım inan bizi sohbet ederken falan görsen şaşırırsın. Dün bi ara hatta o da dedi. Ya biz mi boşancaz gibi gülüşürken. Akşam kayınvalidelerde bahçede yarım saat başbaşa oturduk o zaman eliyle sürekli alnıma ah StrongHard ahh diyip şakasına vurdu. Ah senin şu kafan der gibi..

Ama yakınlaşmanın y si bile yok adamda. Zaten aklından bile geçirme dedi dün..

Bir aile danismanina yalniz gidebilirsiniz. Sanirim evlilik uzmani ya da bir aile danusmani daha etkili olabilir evlilikteki hatalarinizi gormeniz icin. Psikologa da gidersiniz. Ikisini bir arada devam edersiniz. Ancak sunu unutmayin kimsenin elinde sihirli degnek yok. Hersey sizin elinizde. Bir de lutfenkorkmayin. Korktugumuz seylerle sinanirmisiz hep. Bu evlilik bitecek diye korkmayin. Biterse yapacak birsey yok ne yapalim gozuyle bakin. Cunku bitecek diye korkup hata yapmamaya calistikca insan daha cok hata yapiyor.

EverMore EverMore Tüm konularınızı okudum. İnsanların ne söylediğini,ne düşündüğünü de okudum hepsini okumasam da baya bir yorum da okudum. Benim tecrübelerim de yaşımda senden oldukça küçük ablacım. O yüzden belki kale bile almazsın ama yazmak istediğim için yazıyorum. Hayatında ciddi anlamda adam gibi adam olan bir erkeğe sahipsin. Kah kıymetini bilememişsin kah üzmüşsün kah sevmişsin vs. vs. Ama sen hiç bekleyememişsin ki,beklemek istememişsin. Karşında senin yaralarını saran ve senin yaralarını sararken belki de kendinde bir sürü yara açan bir adam var. Zamanla zamanla senin de hareketlerinle dile getirmiş. Ben yazanların aksine asla seni sevmediğini düşünmüyorum. Bal gibi de seviyor bu adam seni. Ben yanaşırsam ben öpersem EverMore EverMore yine aynı hatalarını tekrarlar mı,yine aynı sorunları yaşar mıyız? Bunları düşünmekten yanaşmıyor belli ki sana ve haklı da. Hatalarını onun sayesinde değil senin farketmeni istiyor belki bunu bile anlamak istemiyorsun. Milyonlarca insan sevgiye açken,sende böyle sevgiyi bulmuşken sence sabretmek en mantıklı olan değil mi? Değmez mi o güzel günlere? Lütfen biraz olsun kendin için,eşin için,oğlun için sabretmeyi öğren. Beklemeyi bil. Allah üçünüz içinde hayırlısı neyse onu versin inşallah. Umarım çok mutlu olur,ayrılmazsınız ve hayırlısı da bu olur sizin için.

bosanma davasini acmak istemen bile esinin niyetini ogrenmen icin cunku son care olarak bi o kaldi saniyosun.heralde is ciddiye binince geri adim atar gibi.ama acma davayi aslinda biraz mesafe koysan .ama oylede olmuyor ya daha cok uzaklasirsak birbirimizden diye dusunuyosun.ama oylede boylede kaybedecek biseyin yok.zaten her konustugunda daha cok kiriliyosun.azcik uzaklas iznin varsa guzel biyere tatile git oglunla oda gelmek isterse izin verme.hem o hem sen bu arada duygularinizdan iyce emin olursunuz.su an adamin kendini geri cekmesi bile seni yanlis yonlendiriyor olabilir.belki yarin donse eskisi gibi olsa su ettigi laflar yuzunden soguyacaksin ondan.iyi dusun daha fazla kendinden odun verme.

Yapacak birşey yok .. Bazı şeyler şu süreçte plansız gelişecek, kontrolün dışında çok fazla durum yaşayacaksın . Ama şunu unutma sabırlı olabilirsen, son söyleyeceğini ilk söylememeyi başarabilirsen, kanımca atlatacaksın .
Belki eşin sana bu noktalara gelip bu tepkileri vermese sen hiç olaylara bu çerveden bakamayacaktın .
Eşinin seni sevdiğini, senden kalıcı bir ışık gördüğünde daha da yumuyaşacağını düşünüyorum ben
Ama dediğim gibi bu ışık asla senin sözle ifadelerin değil, farkında olmadan olaylar karşısındaki tutumun ile olacak ..

Kesinlikle dogru tespit... dokuz düşün bir konuş ve dikkatli davran bencede bi ara bnmde esimle sorunlarim oldu bnm hatalarim vardi oda duzelecegine inanmadi ama kendi icimde cok savas verdim once kendi hatalarini bul dusun kabul et ve degistirmeye calis allah hakkinda hayirlisini versin

Heralde eski konularını bilmeyen kalmamıştır. Cuma günü başka bi şehirdeki kurumdan bana iş teklifi geldi. Yani bu konunun öncesi vardı ama o gün aradılar. Pazartesiye kadar bsna müsade edin düşüneyim dedim. Dün eşimi aradım ve durumu paylaştım. Biz nasıl olsa sınavdan sonra ayrılma kararı aldık ben baska bi şehirde yeni bi hayata başlamak istiyorum dedim. Sok oldu saçmalama dedi. Ben de gelirim dedi. Yani boşandıktan sonra. Ben 10 yıldır bu şehirdeki yasanmisliklardan kaçıcam zaten olmaz dedim. Ben oğlumu görmeden yapamam dedi. Sen bilirsin o zaman gelirsen gelirsin o seni ilgilendirir dedim. İstersen çocuk burda senle kalsın dedim. Sırf ne diycek diye. Olmaz annesiz bırakamazsın onu falan dedi. Ben düşüncem bu pzt haber vericem lütfen bana destek ol ve sınavdan sonrasını da beklemiyelim diyip kalkıp gittim. Bu konuşmaları yaparken gözleri hep doldu eşimin.
Dün gece geldi eve çocukla ilgilendi çocuk uyuyunca gel çay içelim dedim. Çay falan içtik. Ve gitti.

Ben gerçekten gitmeyi düşünüyorum o şehre. Bu fırsatı bi daha yakalamam zor. Ama belki kurtarabiliriz iyi olabiliriz diye de çok üzülüyorum. 2 gündür düşünüp duruyorum aileme de daha bişey demedim. Bu sabah onu aradım kahvaltı yapalim dışarda diye önce mırın kırın etti sonra geldi. 3 saat konuştuk. Ona yeniden deneyelim terapiste gidelim dedim. Sana inancım yok dedi. 10 yıldır sen uğraştın artık biraz da ben uğraşayım elimden geleni yaparım dedim. Dön eve çocuğumuzla birlikte yaşayalım dedim. Sen beni seviyo musun gerçekten dedi. Evet dedim. Ama seven insan senin yaptıklarını yapmaz dedi. Surekli gözleri doldu bi ara ağladı. Ama ben seni sevmiyorum seni sevmeyen bi insanla nasıl yaşarsın dedi. Sevmedigine inanmıyorum sadece çoook kırgın ve kızgınsın ben bunun geçici olduğunu düşünüyorum. Düzeltmek için elimden geleni yapıcam dedim. Peki seni seviyorsam neden sana dokunmak istemiyorum neden sevismek koklamak istemiyorum ben dedi. Geçici olduğunu düşünüyorum dedim yine . Ben 2 ay oldu nerdeyse. O yüzden merak ettim ve peki normalde de cinsel bi isteğin yok mu dedim. Yoo ... yapıyorum dedi. Yani kendini tatmin ettiginı söyledi. Acayip canım yandı bunu duyunca. Sonra daha bi sürü şey konuştuk. Normal muhabbetler falan. Sonra kalktık onun işleri vardı. İşlerin bitince gel çocuğu alıp dışarı çıkalım annenlere gidelim ne zamandır torunlarını görmüyorlar ve çok özlediklerini söyleyip duruyorlar dedim. Kayınvalidem bi rahatsızlık geçirdiği için çıkamıyo şu sıralar dışarı. Tamam olur ama söz vermiyorum dedi ve ayrıldık.
Telefonun başında çaresiz bekliyorum diye bi şarkı var ya simdi onu söyLu yorum kendi kendime :KK43:
en
valla bence git seven adam zaten gelir yanına

eşin seviyor seni sadece çok sert şekilde kırdın
ve bu olayı ilk defa yapmadın
nasıl gönlünü alacağını bilmiyorsun
eşin için ne yapabilirsin düşün
en çok sevdiği en çok senleyken neden mutlu olduğu
sen ne yaptığında gözleri parlıyor eşinin
misal eşime saçımı taratmam ruhumu okşuyor

Bu adamın gerçekten benimle vakit geçirmek istemediğini bilsem anlayacağım ama değil. Saatlerce konuşabiliyoruz. Dün akşam şakalaştık falan hatta. Boşanmak üzere olup da bunu yapan kaç çift vardır bilmiyorum. Beni sadece bi arkadaş olarak seviyo belki de bilmiyorum hiçbişey bilmiyorum artık. Ben azıcık mantıklı, uslu , dik, güçlü durursam karşısında daha iyi oluyo. Ama bu süreçte ne zaman yılışsam ya da duygusallaşsam kaçıyo. Gerçekten cok sıkıldım bunaldım artık. Çocuk olmasa alıp başımı gidicem buralardan. Telefonu da atıcam bi çöpe.

bence eşiniz boşanma konusunu açmadan sizde açmayın böylelikle unutulur
sizinde yalnız kalmaya ihtiyacınız var
tatil yapın tek başınıza yada annenizle

bence eşiniz boşanma konusunu açmadan sizde açmayın böylelikle unutulur
sizinde yalnız kalmaya ihtiyacınız var
tatil yapın tek başınıza yada annenizle
Aslında düşünüyorum tek başıma bi yerlere mi gitsem diye önümüzdeki hafta için. Ama oğlum var..

hatta burda bir ark. konu açmıştı kızcağız yurt dışındaydı eşide sürekli seyahat ediyordu
sürekli eşiyle tartışıyordu çok üstüne düşüyordu yapma diyorduk yapıyordu arama sorma yazma
hepsini yapıyordu sürekli eşine sarıyordu ailelere anlatalım boşanalım
boşanma işleme nasıl oluyor diye soruyordu eşine oda ters tepiyordu
eşi geldiğinde sıkıntı bir kaç günlüğüne çözmüşlerdi
onlarla sizi kıyasladığımızda daha sakin düşünüyorsunuz
bence eşiniz üzerindeki yükü biraz almanızı istiyor
ben şunu da yanlış bulmuştum sizle kalmak istemediğinde otelde kalmasında
o zaman uzaklaşıyor insan aynı evde olsun ayrı yatak olsun

Back
X