Yine ben..

Ben aldatilan, hakarete ugrayan, asagilanan kadinlarin cellatlariyla evli kalmasina uzuluyorum. Siz begeniyorsaniz siz bilirsiniz.

Konu sahibi artik istekli gorunmeyin devam ettirmeye. Adam biraz nefes alsin.
Bu sizin görüşünüz o da onun görüşü.saygı duymak zorundasınız ve zorundayız.fikir soranlara fikir veriyoruz sonuçta herkes özgür yapmak istediğinde. Hakim edasıyla yargılayamayız

Ama bu bir gosterge degil ki. Sevdigi halde bosanan da var, sevmedigi halde bosanmayi geciktiren de. Bir de konu sahibi sinav sonrasina kadar acmamasini soylemisti, okumadiniz mi?

Ne olursunuz şu sıra moral bozucu şeyler söylemeyin.
İkiside güzel adımlar atıyorlar köstek değil destek olmak lazım.
Life zaten en ufacık şeyden etkilenen bir yapıya sahip .
Moralman etkilenmesin.

Kadın psikoloğa gitmeye başladı eşi evde kalmaya başladı yavaş yavaş olur bazı şeyler .
Kalp kırıklığı bu hemen geçmez.Zamana ve sabıra ihtiyaçları var.

Her şeyi ispatlar da aşkım lı mesajları nasıl ispatladı?
Askim yazan karsi tarafti,esimin attigi oyle bi mesaj yoktu...onuda neden yazildigini ispatladi niye aradigini kadinin kim ne olduğunu da,yani soyle soyliyim kadin kesinlikle esimin sevgilisi olacak biri degil bundan emin oldum okadarini soyliyim.daha fazla bu konuda yorum yapmak istemiyorum.
Konu sahibi kusura bakmayın

Konu sahibine yazayim o halde.

Konu sahibi bu forum, apacik bir sekilde esini sevmedigi halde evde kalan adamlarla dolu. Hayat da boyle adamlarla dolu. Bunlari gormemek imkansiz o nedenle sizin de gordugunuze eminim.

Duzen bozmamak icin evden ayrilmayanlar, aldattigi halde rahat rahat evde kalanlar, masraf olmasin diye evde kalanlar vs. Bu kisim tartismali degil yani.

Ki esiniz evden ayrilmisti da uzun bir sure. Ne yapmak istediginizi siz bilirsiniz ama gercek hayatta yakinlarinizin size soyleyemeyeceklerini buradan ogrenmenizi tavsiye ediyorum.

Zira seviyo yaaa, saril adama yazmak da soylemek de cok kolay. Gercek hayatta da bunlari duyacaginiza eminim.

Ama dusunun, sevildiginize emin degilseniz o davayi siz acin.

Konu sahibi bu forum, apacik bir sekilde esini sevmedigi halde evde kalan adamlarla dolu. Hayat da boyle adamlarla dolu. Bunlari gormemek imkansiz o nedenle sizin de gordugunuze eminim.

Duzen bozmamak icin evden ayrilmayanlar, aldattigi halde rahat rahat evde kalanlar, masraf olmasin diye evde kalanlar vs. Bu kisim tartismali degil yani.

Ki esiniz evden ayrilmisti da uzun bir sure. Ne yapmak istediginizi siz bilirsiniz ama gercek hayatta yakinlarinizin size soyleyemeyeceklerini buradan ogrenmenizi tavsiye ediyorum.

Zira seviyo yaaa, saril adama yazmak da soylemek de cok kolay. Gercek hayatta da bunlari duyacaginiza eminim.

Ne davası açıyor çocuğu var,gül gibi kocası var adam melek gibi.incitilmiş life tarafından 10 yıldır. Gaza getirme burda milleti

Her şeyi ispatlar da aşkım lı mesajları nasıl ispatladı?

Adam seni sevmiyorum istemiyorum demiş, aldatmış bir tüy dikmediği kalmış ve affedilmiş. Ben olsam adamın yerinde ben de aldatırdım, böyle bir kadına saygı duymak zor çünkü.

Bu ülkede devam eden evliliklerin %70i kadınların boşanmamak için 40 takla atması (aldatilsa da affetme, her türlü yalana inanma, kandirilmaya meyilli olma, kendine değer vermeme, sadece eşe değil ailesine de köle olma, şiddeti bile önemli görmeme gibi) nedeniyle devam ediyor. Benim kendi gozlemim böyle. Boşanmalarin artma nedeni de %30 işte. Azınlık çoğunluk tarafından hiçbir zaman sevilmez zaten.

Konu sahibinin ikinci evliliği olduğu için muhtemelen ikinci bir boşanma yaşamak istemiyor...
O yüzden galiba hissetse değil duyduğu halde sevilmedigini o davayı açmaz...
Artı kendi sevgisi bitmiş dahi olsa da açmaz gibi duruyor...

Konu sahibinin ikinci evliliği olduğu için muhtemelen ikinci bir boşanma yaşamak istemiyor...
O yüzden galiba hissetse değil duyduğu halde sevilmedigini o davayı açmaz...
Artı kendi sevgisi bitmiş dahi olsa da açmaz gibi duruyor...

Iste bosanmak cok yanlismis gibi kadinlar ustunde baski kurulmasinin sonucu bunlar.

Neyse ki buna ortak olmayan insanlar var.

Konu sahibesi, hakkınızda hayırlısı neyse o olsun, size şöyle yapın diyemem, sizin evliliğiniz sizin kararınız ama yazdıklarınızdan yola çıkarak sizin yerinize koydum kendimi, eşim beni sevmediğini açık bir dille ifade etse, bana dokunmak istemediğini söylese devam etmek için uğraşmazdım, bunları duyduğum anda kararım netleşirdi, dostça veda eder, birbirimize karı-koca olamadık ama çocuğumuz için arkadaşça devam edelim der davayı hangimiz açalım deyip konuyu kapatırdım.

Şu son yorumları okurken gözüm kanadı resmen. Adam sevdiğine kanaat getirirse devam etmeye çalışır, sevmediğine karar verirse boşanır. Burada psikoloğa gidin, terapiste gidin, fevri davranmayın demekten başka nasıl bu kadar keskin yorumlar yapıp kesin doğruymuş gibi değerlendiriyorsunuz.

Hayır yani, konu sahibi zaten hayatı boyunca yıkıcı davranmış, hala onu gaza getirip yıkıcı davranmaya teşvik etmekteki amaç nedir? Bu adam illa boşanacaksa, konu sahibi ne yapsa fayda etmez zaten. Lütfen diyorum artık.

Bu ülkede devam eden evliliklerin %70i kadınların boşanmamak için 40 takla atması (aldatilsa da affetme, her türlü yalana inanma, kandirilmaya meyilli olma, kendine değer vermeme, sadece eşe değil ailesine de köle olma, şiddeti bile önemli görmeme gibi) nedeniyle devam ediyor. Benim kendi gozlemim böyle. Boşanmalarin artma nedeni de %30 işte. Azınlık çoğunluk tarafından hiçbir zaman sevilmez zaten.

Avrupa da evlilik birimi kalmadi.. hollanda vs. gibi bi cok ülke evlilik kurumunu ayakta tutabilmek icin kurslar aciyor.. siddet veya aldatilma disinda ortada bisey yoksa neden bosansinlar.. su an aralarinda konu sahibinin hircin davranislari yuzunden gecimsizlik olabilir.. iletisim sorunu cozulmeyecek bi sorun degil kaldi ki konu sahibi hatasini farkedip kendini duzeltmek icin psikologa gidiyor hee yine de adam sevmiyorum diye diretirse o zaman size hak veririm kizlar

Adam seni sevmiyorum istemiyorum demiş, aldatmış bir tüy dikmediği kalmış ve affedilmiş. Ben olsam adamın yerinde ben de aldatırdım, böyle bir kadına saygı duymak zor çünkü.
Mune Mune artik hakarete varacak yorumlar yapılıyor,lutfen kimse kimsenin ne yasadigini neden yasadigini bilemez disaridan atip tutmak cok kolay,saygi duyulamayacak bir kadin oldugumu ima etmissiniz.lutfen sizi terbiyeye davet ediyorum zira benimle bu sekilde konusma hakkiniz yok...

Masturbasyon yapıyorum demesi benim bile canımı sıktı.
Seviyor gibi dedim ama özel olacak bu tarz sorularda..
Cinsel hayatınız çok mu maratondu ki bu adam böyle soğudu?
Eğer istekliyken birden düştüyse bende artık alışkanlık ve çocuğun geleceği için olduğunu düşünüyorum.
Ağlamaları da çocuğa ve size karşı bir vicdan yapma durumu olabilir.
Hayatlarını mı mahvettim vs. gibi..

Avrupa da evlilik birimi kalmadi.. hollanda vs. gibi bi cok ülke evlilik kurumunu ayakta tutabilmek icin kurslar aciyor.. siddet veya aldatilma disinda ortada bisey yoksa neden bosansinlar.. su an aralarinda konu sahibinin hircin davranislari yuzunden gecimsizlik olabilir.. iletisim sorunu cozulmeyecek bi sorun degil kaldi ki konu sahibi hatasini farkedip kendini duzeltmek icin psikologa gidiyor hee yine de adam sevmiyorum diye diretirse o zaman size hak veririm kizlar
Şiddet ve aldatma dışında ortada bir şey yoksa neden bosansinlar denildiği an ben meydandan cekilirim. Çok farklı bakıyoruz dünyaya cunku.

Şiddet ve aldatma dışında ortada bir şey yoksa neden bosansinlar denildiği an ben meydandan cekilirim. Çok farklı bakıyoruz dünyaya cunku.

Sadece siddet ve aldatma demiyorum.. bunlara ek olarak iletisimsizlik.. beraber vakit gecirmekten hoslanmama.. ortak biseyden zevk almama.. bunlar da var.. ama konu sahibinde bu saydiklarimdan sadece iletisim de sorun var o da cozulmeyecek sorun degil ama siddet ve aldatma bunlar affedilemez seyler ben bunu kastettim

Sadece siddet ve aldatma demiyorum.. bunlara ek olarak iletisimsizlik.. beraber vakit gecirmekten hoslanmama.. ortak biseyden zevk almama.. bunlar da var.. ama konu sahibinde bu saydiklarimdan sadece iletisim de sorun var o da cozulmeyecek sorun degil ama siddet ve aldatma bunlar affedilemez seyler ben bunu kastettim
Ben konu sahibine bosan demiyorum zaten. Ben genel degerlendirmemi yazdım sadece. Bosansinlar boşanmasınlar beni alakadar etmiyor açıkçası, benim dusuncem esinin kendisini sevmedigi yonunde. Ikisi karar verirler ne yapacaklarına kocaman insanlar.
Herkesin kriterleri farkli ayrica. Eş bana seni sevmiyorum, senle sevismiyorum anlamiyor musun sevmedigimi dese, buna iletisimsizlik demem mesela. Siz diyin herkesin kendi fikri var.

Artik söz konu sahibinde biz kendi aramizda tartismayalim lutfen arkadaslar..

Back
X