Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz eşimle disardaydık okuyamadım![]()
o sizin görüşünüz. kadın yuvası için çocuğu için çabalıyor. konu sahibi diye bahsettiğiniz kişi güçlü bir kadın görünümü veriyor. boşanmaktan korkacak bir kadın değil. eşinin sevgisine ve kendi sevgisine inanıyor ve ben eminim ki meyvesini alacak. sonuçta herkes hata yapar. evlilik sürekli güllük gülistanlık olamaz. inişleri-çıkışları mutlaka olacaktır. sizin bu yaptığınız yorum moral bozmaktan başka bi işe yaramaz. biraz daha dikkatli olun. zor günler geçiren insan daha hassas olur.Ne kadar da mesnetsiz bir iddia.
Mesaj sahibi oldukca kibar bir sekilde yazmis. Hatta size en yardimci olacak sekilde kendisini esinizin yerinde gorerek yazmis.
Size yuvani kurtarcilar yardim ediyor saniyorsunuz ancak olayi yalnizca sundurmenize yariyor.
Adam size seni sevmiyorum, ozlemiyorum, sevismek bile istemiyorum demis kararli ve sakin bir sekilde.
Daha ne desin? Bir insani rahat birakmak icin daha fazla ne duymaniz gerek?
Su an cocuk ve yuva iluzyonu ile esinizin kafasini karistirmaya ugrasiyorsunuz. Bundan en zararli cikacak olan o yuva ve cocuk olur.
Sevgi bitmis, evlilik de bitmis. Simdi istediginiz kadar evcilik oynayin sizi pohpohlayan uyelerle.
o sizin görüşünüz. kadın yuvası için çocuğu için çabalıyor. konu sahibi diye bahsettiğiniz kişi güçlü bir kadın görünümü veriyor. boşanmaktan korkacak bir kadın değil. eşinin sevgisine ve kendi sevgisine inanıyor ve ben eminim ki meyvesini alacak. sonuçta herkes hata yapar. evlilik sürekli güllük gülistanlık olamaz. inişleri-çıkışları mutlaka olacaktır. sizin bu yaptığınız yorum moral bozmaktan başka bi işe yaramaz. biraz daha dikkatli olun. zor günler geçiren insan daha hassas olur.
Cinsel hayatın monotonlugundan girilmiş, ikinci evliligim olduğu için boşanamayacagima kadar gelmiş inanamıyorum. Hiçbirine cevap veresim yok ama yine söyliyim bundan 1.5 ay öncesine kadar her sevişmemiz sanki ilk sevişmemiz gibiydi. Bizim aramızdaki tensel uyum çok yüksek bunu eşim de surekli söylerdi. Yani gayet tutkulu bir cifttik. Hatta normalin ustunde.Allahım bunlara cevap verdiğime bile inanamiyorum..
Ben işi gücü olan, Türkiye şartlarına gore yüksek bi geliri olan ailesi her durumda gözünün içine bakan bi kadınım. Sosyal çevremde de bana bosanmadan dolayı en ufak bi baskı hissettirebilecek insanlar yok. Bu benim aklıma bile gelmiyo. Kaldı ki boşandıktan sonra çocuğumu alıp baba evine dönme gibi bi durumum da yok zaten. Maddi manevi aynı standartta hayatıma devam edebilirim.
Simdi beni sevmedigini söyleyen adam 2 ay önce ikinci çocuğu yapalim diyordu. Yanından geçerken bile kokumu içine çekerdi. Gözümün içine bakardı. Yahu pışpışlayarak uyuturdu beni. Evet ben onu çok kirdim yıllar içinde. Ben de vaktinde ona seni sevmiyorum dedim. Cocuk olmasa bi dakika düşünmem dedim. O bunlari sineye çekti hep. Şimdi bu adam için sabrediyorum bekliyorum çok mu..
Kaldı ki sevmediğini sadece sözlerinden anlıyorum ben. Hareketlerinde yok böyle bişey. Biz şu halde bile saatlerce oturup sohbet edebiliyoruz bazen şakalasabiliyoruz. Ama öfkesini de saklamıyo zaten. Çooook öfkeliyim sana çooook dedi dün aksam. Ben simdi bu durumdayken bana seni sevmiyorum istemiyorum diyo diye gidip boşanayım mı!!
Bizler burada hiçbirimiz birbirimizi tanımiyoruz sadece yazdiklarimizla biliyoruz. Elbette gercek hayatta olan duyguların hepsini buraya belki aksettiremiyoruz. Buna ragmen burada bazı kadinlarin bu kadar kesin ve net konusabilmelerini ve bu kadınların da genelde hep tüm konularda bu tarz yorumlarıyla var olmalarını evet kimse kusura bakmasın da kendi mutsuzluklarına bağlıyorum ben..
Herkese iyi geceler.
Canım senin mesajını gördüm. Yarın cevap yazacağım olur mu.
Cinsel hayatın monotonlugundan girilmiş, ikinci evliligim olduğu için boşanamayacagima kadar gelmiş inanamıyorum. Hiçbirine cevap veresim yok ama yine söyliyim bundan 1.5 ay öncesine kadar her sevişmemiz sanki ilk sevişmemiz gibiydi. Bizim aramızdaki tensel uyum çok yüksek bunu eşim de surekli söylerdi. Yani gayet tutkulu bir cifttik. Hatta normalin ustunde.Allahım bunlara cevap verdiğime bile inanamiyorum..
Ben işi gücü olan, Türkiye şartlarına gore yüksek bi geliri olan ailesi her durumda gözünün içine bakan bi kadınım. Sosyal çevremde de bana bosanmadan dolayı en ufak bi baskı hissettirebilecek insanlar yok. Bu benim aklıma bile gelmiyo. Kaldı ki boşandıktan sonra çocuğumu alıp baba evine dönme gibi bi durumum da yok zaten. Maddi manevi aynı standartta hayatıma devam edebilirim.
Simdi beni sevmedigini söyleyen adam 2 ay önce ikinci çocuğu yapalim diyordu. Yanından geçerken bile kokumu içine çekerdi. Gözümün içine bakardı. Yahu pışpışlayarak uyuturdu beni. Evet ben onu çok kirdim yıllar içinde. Ben de vaktinde ona seni sevmiyorum dedim. Cocuk olmasa bi dakika düşünmem dedim. O bunlari sineye çekti hep. Şimdi bu adam için sabrediyorum bekliyorum çok mu..
Kaldı ki sevmediğini sadece sözlerinden anlıyorum ben. Hareketlerinde yok böyle bişey. Biz şu halde bile saatlerce oturup sohbet edebiliyoruz bazen şakalasabiliyoruz. Ama öfkesini de saklamıyo zaten. Çooook öfkeliyim sana çooook dedi dün aksam. Ben simdi bu durumdayken bana seni sevmiyorum istemiyorum diyo diye gidip boşanayım mı!!
Bizler burada hiçbirimiz birbirimizi tanımiyoruz sadece yazdiklarimizla biliyoruz. Elbette gercek hayatta olan duyguların hepsini buraya belki aksettiremiyoruz. Buna ragmen burada bazı kadinlarin bu kadar kesin ve net konusabilmelerini ve bu kadınların da genelde hep tüm konularda bu tarz yorumlarıyla var olmalarını evet kimse kusura bakmasın da kendi mutsuzluklarına bağlıyorum ben..
Herkese iyi geceler.
Canım senin mesajını gördüm. Yarın cevap yazacağım olur mu.
Valla şu an o kadar dinginim ki bu mesajların hiçbiri canımı sıkmadı. Sabah ben terapiste gittim, akşam da eşim gitti. Bi kaç gün sonra da birlikte gidelim diye randevu almış.
Eğer bunları sevmediği halde yapabiliyorsa vallahi helal olsun adama. Nirvanaya ulaşmış o zaman benim koca.
Tabi yine de hakkımızda hayırlısı olsun
Çok teşekkür ederim inşallah hepimizin hakkında hep hayırlı şeyler olsun. Ben de düşünüyorum biraz tek başıma bi yerlere gitmeyi. Nereye gidebilirim diye de düşünüyorum..EverMore canım konunu sessizce merakla takip ediyorum uzun zamandır ve dayanamayıp yazıyorum artık.
Eşin seni seviyor bunu sende hissediyorsun, önemli olanda hissedilenlerdir. Kızgın ve kırgın olan herkes karşısındakinin canını yakacak sözler eder ama senden uzaklaştığını hisettikçe pişmanda olacaktır söylediklerinden eminim. Sen eşini sevdiğin için korkuyorsun uzaklaştıkça iyice koparız ve soğuruz diye, bu çok doğal bir korku.
Ama kafanı dinlemen ve sakince düşünebilmen için çocuğunu annene bırakıp uzaklaşabilirsen iyi olur, ve sen yokken eşin seni merak edip ararsa bu demektir ki bu adam sensiz yapamaz. Çocuğum için.. Seni sevmiyorum, vs. diye insan seni çocuğunuz yanında değilken neden merak etsin ki dimi ..
Psikolojik destek almana da çok sevindim, umarım herşey düzelir. Hakkında hayırlısı olsun
yaşananların ayrıntılarını bilmeden bu kadar net konuşunca olaya gerçekçi bakmış olmuyorsunuz.. burada yarım yamalak anlatılan hikayelerden yola çıkarak konu sahibine bu kadar kırıcı yorumlar yapmanız çok saçma.. bu yüzden sizden başka gerçeklikten uzak yorumlar yapan birini görmedim ben. kimi yapıcı konuşup teselli veriyor kimi kalp kırarak konu sahibini incitmeye çalışıyor. her iki durumda da kimsenin eline bişey geçmez. ben veya sen burada ne yazarsak yazalım adam boşanacaksa zaten engelleyemeyiz. bu arada yorumum konu sahibiyle ilgiliydi. uyarı da size geldi.Evet bu benim gorusum.
Mesela gercekcilikten uzak fikirleri de ben zararli buluyorum. Ancak size dikkatli olmanizi oneremem, sonucta siz gorusunuzu belirtmekte ozgursunuz. Benim de oldugum gibi.
Konuya uyari geldi, yalnizca konu sahibine yorum yapmanizi oneriyorum.
Ya konudan bağımsız bu çekti dikkatimi, whatsapp uygulamasında eşinin fotoğrafı vs vardır, arama değil ki bu yanlışlıkla olsun. Whatsapptan yanlışlıkla mesaj attım yalanı değildir inşallah; çünkü öyle bi olay namümkün, yüzde yüz kandırmış eşiniz derim. Ayrıca eşinin fake bi facesi varmış neyi gizliyormuş da fake face açmış orası da enterasan. Sana dediyse ki çok kıskanıyordun sana ders vermek için böyle bi yola baş vurdum o da yüzde yüz yalan. Inşallah kanıt dediğin somut şeylerdir. Allah kimseyi öyle kimseyi böyle bi durumda birakmasin.Askim yazan karsi tarafti,esimin attigi oyle bi mesaj yoktu...onuda neden yazildigini ispatladi niye aradigini kadinin kim ne olduğunu da,yani soyle soyliyim kadin kesinlikle esimin sevgilisi olacak biri degil bundan emin oldum okadarini soyliyim.daha fazla bu konuda yorum yapmak istemiyorum.
Konu sahibi kusura bakmayın
bu konuyla ilgili biraz önce başka bir bayana uyarı geldi. yeri burası değil. konuyu bulup oraya yorum yap istersenYa konudan bağımsız bu çekti dikkatimi, whatsapp uygulamasında eşinin fotoğrafı vs vardır, arama değil ki bu yanlışlıkla olsun. Whatsapptan yanlışlıkla mesaj attım yalanı değildir inşallah; çünkü öyle bi olay namümkün, yüzde yüz kandırmış eşiniz derim. Ayrıca eşinin fake bi facesi varmış neyi gizliyormuş da fake face açmış orası da enterasan. Sana dediyse ki çok kıskanıyordun sana ders vermek için böyle bi yola baş vurdum o da yüzde yüz yalan. Inşallah kanıt dediğin somut şeylerdir. Allah kimseyi öyle kimseyi böyle bi durumda birakmasin.