Yine benliğimle ilgili problemler

Hyuga hinata

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
626
392
103
Merhaba ablalarım, kardeşlerim
Bu da dert mi diyebilirsiniz ama ben sadece paylaşmak istiyorum. Dün 1.5 yıldır konuştuğum kişi ile yolları ayirdik.
Zaten sonucu bu olacaktı. Benim size anlatmak istediğim şey ise şu, sürekli kendi içimde çatışma yaşıyorum. Kendimi hiç beğenmiyorum beğenmek için de ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yeni kıyafetler alayım desem bir türlü ne alacağıma karar veremiyorum bir aydır netten bakmadığım kıyafet kalmadı.
Onun dışında spora başladım, iyi de gidiyordu sınava çalıştım kpss ye girdim vs.
Sporu bıraktım ama yeniden başlayacağım.zinciri kırmamak için yeni hedefler belirliyorum

Yakın arkadaşlarıma anlattığımda veya güvendiğim kimselere, sen zaten güzelsin sadece cabalamiyorsun bir şeylere diyor.
Ya ben cidden ne yapacağımı şaşırdım evde tikildim kaldım üniversite bitti ne arkadaşım var burada ne kimse. Sabahtan akşama kadar evdeyim. İş baksam da düşüncelerim beni mahvediyor.
Herkesin bir şey yaptığını görüyorum ama ben hep evdeyim. Bir şey yapacak kimse yok, kendim de artık ruh hali olarak baya kötüyüm.
Antidepresan falan kullanmak da istemiyorum. Ben hayata karışmak istiyorum

Istemek güzel. Açık olmak güzel. Atılganlık güzel.

Aynen ilaçlara bulaşma, daha çok hasta ediyor. Etkinlikler yok mu çevrende? Ya da kalabalık bir yere gitsen kurs gibi?

Merhaba ablalarım, kardeşlerim
Bu da dert mi diyebilirsiniz ama ben sadece paylaşmak istiyorum. Dün 1.5 yıldır konuştuğum kişi ile yolları ayirdik.
Zaten sonucu bu olacaktı. Benim size anlatmak istediğim şey ise şu, sürekli kendi içimde çatışma yaşıyorum. Kendimi hiç beğenmiyorum beğenmek için de ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yeni kıyafetler alayım desem bir türlü ne alacağıma karar veremiyorum bir aydır netten bakmadığım kıyafet kalmadı.
Onun dışında spora başladım, iyi de gidiyordu sınava çalıştım kpss ye girdim vs.
Sporu bıraktım ama yeniden başlayacağım.zinciri kırmamak için yeni hedefler belirliyorum

Yakın arkadaşlarıma anlattığımda veya güvendiğim kimselere, sen zaten güzelsin sadece cabalamiyorsun bir şeylere diyor.
Ya ben cidden ne yapacağımı şaşırdım evde tikildim kaldım üniversite bitti ne arkadaşım var burada ne kimse. Sabahtan akşama kadar evdeyim. İş baksam da düşüncelerim beni mahvediyor.
Herkesin bir şey yaptığını görüyorum ama ben hep evdeyim. Bir şey yapacak kimse yok, kendim de artık ruh hali olarak baya kötüyüm.
Antidepresan falan kullanmak da istemiyorum. Ben hayata karışmak istiyorum
Senin yerinde olsaydim, tabi istanbuldaysan ismeke kayit olur sevdiğim bir bolumun kursuna giderdim ama bende çok istememe ragmen bu senede gidemeyecegim çunku bebegimi birakacak kimsem yok oyuzden hep yerinde olmak istediklerini degilde suanda senin gibi rahatlikla istediği alanda egitim almak isteyenleri dusun sıkıntılarin azalacaktir umarim bide merak etme herkes bisey yapmiyor ama genelde fark ettiğim bisey var toplulumuzda calişan, birseyler yapan insanlar o sureçte calişmayanlari işe yaramaz olarak goruyor... tabi bu benim fark ettiğim... sadece bana boyle gelmişte olabilir...iş hayatin içinde basarilar dilerimm😊

Istemek güzel. Açık olmak güzel. Atılganlık güzel.

Aynen ilaçlara bulaşma, daha çok hasta ediyor. Etkinlikler yok mu çevrende? Ya da kalabalık bir yere gitsen kurs gibi?
Etkinlik var mı bilmiyorum İzmir de bir ilçede yaşıyorum sınavdan sonra birseyler yapayım diyorum ama ne yapsam bilemedim.
İş arayacağım, büyük ihtimal cv doldurmak için kurs ararım ya da biraz gelişmek için cabalarim

Senin yerinde olsaydim, tabi istanbuldaysan ismeke kayit olur sevdiğim bir bolumun kursuna giderdim ama bende çok istememe ragmen bu senede gidemeyecegim çunku bebegimi birakacak kimsem yok oyuzden hep yerinde olmak istediklerini degilde suanda senin gibi rahatlikla istediği alanda egitim almak isteyenleri dusun sıkıntılarin azalacaktir umarim bide merak etme herkes bisey yapmiyor ama genelde fark ettiğim bisey var toplulumuzda calişan, birseyler yapan insanlar o sureçte calişmayanlari işe yaramaz olarak goruyor... tabi bu benim fark ettiğim... sadece bana boyle gelmişte olabilir...iş hayatin içinde basarilar dilerimm😊
Ben izmir deyim bir kurs arastiricam sınavdan sonra. Ama ekonomik olarak çalışsam daha iyi olur gibi. İş bulursam başlayacağım. Onun dışında ücretli öğretmekige başvurdum atanamazsam ücretli çıkarsa ona gidicem. Ama bana birqz para lazım evde ekonomi biraz bozuk. Ve daha temel ihtiyaçlarımı bile karsilayamiyorum

Bende ayni durumdayım ama kendini kotu hissetme hedefin KPSS olsun hem insanlara cvp veririsin napiyon hedefin fln diye baskı oluyor ister istemez herşey nasip kitapta çok faydalı olur . ne mezunusn bilmkyorm ama katiplik alimlari var on parmak çalış çok faydalı çok zevkli dene bence ;-)

Bende öğretmenim. Kpssde iki kez sınırdan atanamadım. Üniversiteyi dısarda okudum ve geldıgımde aynı senı gibiydim. Kendimi işe yaramaz hissettim kpss yüzünden. Sonra ne mi yaptım. İnternetten eşimle tanıştım. O zamanda özel okullara cv bırakmıstım. 1-2 kurum dönüş yaptı ki geç kalmıstım cv vermekte ama birine basladım. Hatta okul kaynaklı tereddütlerim vardı benim yaşam tarzıma uymadıgı için. o zaman eşimle yenı tanıstgim dönemlerdi ve ona sordum bence başla dedi ve basladım 6. Senemi çalışacagım. Sende bi yerden başla. Evde durmak köreltir seni.
Kpss desen mülakat torpil demek adamın varsa atanırsın bana göre.
Ücretli öğretmenliktense kolej daha iyi.isim yaparsın. özel ders verirsin ve hayatını yoluna koyarsın

Back
X