• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine benn

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.959
3.742
333
Kızlar bugün benden iyi bir haber Kardeşim söz verdi bugün açıköğretime kayıt yaptırmaya gidecezzz çok mutluyum umutluyum sabırsızsım ama diğer yandan korkuyorum lütfen yardım ne yapsam nasıl çalışsamm :)

öncelikle tebrik ederim kardeşinizide sizide.
bu azminizi hiç bırakmayın çok yüklenmeden desteklemeye devam edin:)

yaş kaç.
lise cok kolay. 1sınıfı. 1 dönemde bitirme olanagın bile olabiliyor.
asma kız yüzünü:KK19:
Gerçekten mi 22 yaşindayım biraz geç ve kaç yıl oldu okuldan çıkalı açıkçası korkuyorum biraz çok sagol desteğin için

Gerçekten mi 22 yaşindayım biraz geç ve kaç yıl oldu okuldan çıkalı açıkçası korkuyorum biraz çok sagol desteğin için
arkadaşım 3. sınıf ögrencisi.
anne hemde.
4. sınıfa gecti. ve derslerine cok calışmadıgı ve unutkan oldugu halde sınıfı gecti.
sen calışırsan ohoooo dedigim gibi 1 dönemde bitirirsin 1.sınıfını falan.
derslerde kolay zaten zor degil. hiç kendini kasma. hedefine dogru emin adımlarla ilerlemeye bak :KK19:

arkadaşım 3. sınıf ögrencisi.
anne hemde.
4. sınıfa gecti. ve derslerine cok calışmadıgı ve unutkan oldugu halde sınıfı gecti.
sen calışırsan ohoooo dedigim gibi 1 dönemde bitirirsin 1.sınıfını falan.
derslerde kolay zaten zor degil. hiç kendini kasma. hedefine dogru emin adımlarla ilerlemeye bak :KK19:
Bende öyle yapacam çok teşekkür ederim :KK15:Bu sefer kesin kararlıyım ama dediğim gibi altta kalmak istemiyorum

Back
X