yine bir derdim varrr

venus12

Guru
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
788
801
303
Ankara
kızlar tekrardan merhaba tine bir derdim var eski konumu bilenler var aranızda konum başka bir yere taşınmış linkini koyuyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h.../571834-fikrinize-ihtiyacim-var-kizlar-7.html

şimdi bu açtığım konuyu erkek arkadaşım gördü ve hepsini okumuş bana çok kızdı " ben burda bahsedilen gibi biri değilim hesapların hepsini ben ödeseydim sen yanımda kendini ezilmiş gibi hissedersin o yüzden senin de bir miktar ödemene bi şey demiyordum sen kendini kötü hissetme diye öyle yapıyordum senin iyliğin içindi yani ama madem böyle şeyler yazdın böyle düşündün bundan sana benim yanımda tek kuruş ödemeyeceksin" dedi ve ödetmiyor da her şeyi o ödüyor bi kere yol parası versem onu bile hemen geri ödüyor yanında alışvariş yapamaz oldum kendim için aldığım kıyafetlerin bile parasını o ödemeye başladı ama ben böyle de olsun istemiyorum yaa gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum çünkü buluştuğumuz zaman çok çok fazla masraf yapmaya başladı sonuçta onun da çok fazla parası yok eski hali daha iyiydi çünkü artık yanında hiç rahat değilim yaa ben böyle olsun istemiyordumm napcam şimdii sanırım ona haksızlık yaptım siz ne dersiniz

Öyle yapsa rahatsız oluyorsunuz,böyle yapsa rahatsız oluyorsunuz . Ne yapacak çocuk ?

İlk yapmış olduğu tavır , ne kadar düşünceli bir insan olduğunu gösteriyor ..

Siz bu durumdan nasıl olurda şikayetci oldunuz anlamıyorum,ha o ödemiş ha siz ödemişsiniz ..

Sende olmaz o öder , onda olmaz sen ödersin ..

Bunun muhabbetini yapıyor olmanız bile kötü , bu durumdan rahatsız olduğunuzu dile getirin ..

Böyle yapmaya devam ederse , kırılacağınızı söyleyin

Herhalde vazgeçer ,

Gerçi hiç sanmıyorum bu davranışından vazgeçeceğinide neyse..
:34:

Öyle yapsa rahatsız oluyorsunuz,böyle yapsa rahatsız oluyorsunuz . Ne yapacak çocuk ?

İlk yapmış olduğu tavır , ne kadar düşünceli bir insan olduğunu gösteriyor ..

Siz bu durumdan nasıl olurda şikayetci oldunuz anlamıyorum,ha o ödemiş ha siz ödemişsiniz ..

Sende olmaz o öder , onda olmaz sen ödersin ..

Bunun muhabbetini yapıyor olmanız bile kötü , bu durumdan rahatsız olduğunuzu dile getirin ..

Böyle yapmaya devam ederse , kırılacağınızı söyleyin

Herhalde vazgeçer ,

Gerçi hiç sanmıyorum bu davranışından vazgeçeceğinide neyse..

haklısın işte ben böyle düşündüğü için öyle davrandığını bilmiyodum bunu daha sonra söyledi öyle diyince de kötü hisettim kendimi

haklısın işte ben böyle düşündüğü için öyle davrandığını bilmiyodum bunu daha sonra söyledi öyle diyince de kötü hisettim kendimi

Keşke bu konudaki derdini önce onunla paylaşsaydın ,belkide şimdi bu kötü hissi yaşamamış olacaktın .. Neyse sen sıkma canını , merak etme bir iki gün böyle gider .. Sonra düzelir

ee dikkatli olcaktin okumamasina ama öyle dikkatlide degilsen okuyabilcegi ihtimalinide göze almaliydin bu neysede..

Iste adamin gercek yüzünü gördün ama birsey begenmiyorsun biz ne yapalim ?

Yine yorum yapalim yine sevgilin görsün ne mantiksiz birsey derdiniz yok dert ariyorsunuz sanki..

Bizim yardimimiz dokunmaz bu konuda agzinizi acin vede konusun burda dert yanmak birsey degistirmez.

Ama hicbirseydende memnun kalmiyorsunuz.

Aynen buraya yazdığın şekilde kendini ifade edeceksin.
Haksızlık yaptığını bu şekilde rahatsızlık duyduğunu,seninde rahat olman için biraz fırsat vermesinin gerektiğini söyle.

Bence burda yine konu acmakla büyük hata yaptiniz bence sevgilinizle konusmayi deneyin.

kızlar tekrardan merhaba tine bir derdim var eski konumu bilenler var aranızda konum başka bir yere taşınmış linkini koyuyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h.../571834-fikrinize-ihtiyacim-var-kizlar-7.html

şimdi bu açtığım konuyu erkek arkadaşım gördü ve hepsini okumuş bana çok kızdı " ben burda bahsedilen gibi biri değilim hesapların hepsini ben ödeseydim sen yanımda kendini ezilmiş gibi hissedersin o yüzden senin de bir miktar ödemene bi şey demiyordum sen kendini kötü hissetme diye öyle yapıyordum senin iyliğin içindi yani ama madem böyle şeyler yazdın böyle düşündün bundan sana benim yanımda tek kuruş ödemeyeceksin" dedi ve ödetmiyor da her şeyi o ödüyor bi kere yol parası versem onu bile hemen geri ödüyor yanında alışvariş yapamaz oldum kendim için aldığım kıyafetlerin bile parasını o ödemeye başladı ama ben böyle de olsun istemiyorum yaa gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum çünkü buluştuğumuz zaman çok çok fazla masraf yapmaya başladı sonuçta onun da çok fazla parası yok eski hali daha iyiydi çünkü artık yanında hiç rahat değilim yaa ben böyle olsun istemiyordumm napcam şimdii sanırım ona haksızlık yaptım siz ne dersiniz

Canım nasıl görmüş yorumları anlamadım ama gurur yapmış anlaşılan.
Erkekte gurur iyidir, kafana takma bence bir süre sonra düzelir.

onunla da konuştum özür diledim böyle düşündüğün için yaptığını bilmiyodum dedim ama ne yazık ki işe yaramıyo böyle olunca da rahat olamıyorum

Back
X