yine bir elti gıcıklığı

dududada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
835
293
133
kızlar bisey sorucam.

eltimin eve misafirliğe çağırmak için beni değil de eşimi araması, ve bunu son iki kezdir bariz bir şekilde yapması sizce ne demek oluyor?

eltimin beni araması gerekmez mi?? aramızda da bir husumet yok... hani bir kavga olur bir gerginlik olur ona tepki olarak yapsın... öyle bir şey de yok.

hiç çok samimi olmadık seviyeli bi ilişkimiz var eltimle...

sizin fikrinizi bilmem ama ben gıcık oldum ! :ssz:

kızlar bisey sorucam.

eltimin eve misafirliğe çağırmak için beni değil de eşimi araması, ve bunu son iki kezdir bariz bir şekilde yapması sizce ne demek oluyor?

eltimin beni araması gerekmez mi?? aramızda da bir husumet yok... hani bir kavga olur bir gerginlik olur ona tepki olarak yapsın... öyle bir şey de yok.

Genelde erkek aileleri( bazı ince düşünceli istisnalar dışında) bu tavrı sergilerler. Gıcıklığına değil de sanırım oğulları daha yakınları olduğu için. Benim kv de hep eşimi arardı. Bize gelmek için de bizi çağırmak için de. Eşime bundan bahsettiğimde ' ne var ki bunda ' derdi. Ama sonraları ben takmamaya, eşim de bana hak vermeye başladı. ( bunu sakın tartışarak yapmayın. Güzelce söyleyin. Ben senin aileni güzel ağırlamak istiyorum. Hbrim olursa daha iyi olur gibi)sonra onu aradıklarında beni değil onu arayın deyip beni aramalarını sağladı. Şimdi böyle alıştılar artık. Yani art niyet değil ama genel alışkanlık böyle.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Genelde erkek aileleri( bazı ince düşünceli istisnalar dışında) bu tavrı sergilerler. Gıcıklığına değil de sanırım oğulları daha yakınları olduğu için. Benim kv de hep eşimi arardı. Bize gelmek için de bizi çağırmak için de. Eşime bundan bahsettiğimde ' ne var ki bunda ' derdi. Ama sonraları ben takmamaya, eşim de bana hak vermeye başladı. ( bunu sakın tartışarak yapmayın. Güzelce söyleyin. Ben senin aileni güzel ağırlamak istiyorum. Hbrim olursa daha iyi olur gibi)sonra onu aradıklarında beni değil onu arayın deyip beni aramalarını sağladı. Şimdi böyle alıştılar artık. Yani art niyet değil ama genel alışkanlık böyle.

kv kp ya da kaynım hiç böyle değiller. hatta kv maşallah diyim hep beni arar çağırır. eşim de dududada ya soriyim demiş. bundan ne anlarsınız?

hee bi de daha önce beni arardı . şimd ne olduysa eşimi aramaya başladı...

kv kp ya da kaynım hiç böyle değiller. hatta kv maşallah diyim hep beni arar çağırır. eşim de dududada ya soriyim demiş. bundan ne anlarsınız?

Enteresan. Bi daha öyle yaparsa eşin seni aramasını söylesin. Belki öyle denk geldi, tesadüf oldu. Yani şimdiye kadar hep seni arayan kadın, durduk yerde niye böyle yapsın? Üstünde durma çok fazla.

Acaba sizin farkinda olmadan soylediginiz birsey uzerine mi boyle bir tavir aldi? Eskiden boyle yapmazdi diyince aklima birsey gelmedi yada onun esi oyle yap demiste olabilir bilemedim simdi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Daha once seni ariyorsa ve simdi degistirdiyse eltin kendince biseye bozulmustur.sen de aynisini yapabilirsin veya en guzeli sen anlamamazliga vurup tavrini jic degistirmezsi

Daha once seni ariyorsa ve simdi degistirdiyse eltin kendince biseye bozulmustur.sen de aynisini yapabilirsin veya en guzeli sen anlamamazliga vurup tavrini hic degistirmezsin eltinin gercek derdini ogrenene kadar.bi bakarsin bskslim altindan ne cikacak

Valla görümcen olsa bir derece anlarım.Seni arayacağına abisini arayabilir.
Ama eltine ne oluyormuş ?

Eşine söyle,bir dahaki sefere seni aramasını söylesin.
Ama dudu alınıyor filan demesin.Beni neden arıyorsun ki aç duduya sor desin.
Eşin yapmam derse,o zaman bundan sonra ben de eltimi değil senin kardeşini ararım dersin.

belki siz mesafelisiniz diye eşinizi arıyordur. ama sizde çağıracağınızda aynen onun gibi yapın önce bi... bir daha da eşinizi ararsa eşiniz, bi sizi arayıp sormasını istesin...

O zaman eşiniz sizi araması gerektiğini söyleyip sizi saydırsın ki konunun eşinizi değil de sizi ilgilendirdiğini eltiniz anlasın

benim de görümcem bi cins :) yarından sonra ilk kez evime gelicek eşimi arıyor.Allahtan kayınvalidem düşünceli biri arayıp musait misin kızım birşey istiyor musun diye sordu.görümcem 33 yaşlarında var çok değişik biri nasıl davranıcam bilmiyorum!!

Madem aranızda bir husumet yok, hemen kötü niyet aramayın bence, o an öyle denk gelmiştir belki? :26:
Ben mi çok iyi niyetli düşünüyorum bilmiyorum ama her zaman yapıyor veya bir daha yaparsa siz de aynı şeyi yapın, belki durum değişir.

Son düzenleme:
genelde erkek tarafı öyle yapar, oğullarını arar. ama eltin de bir gelin ve bayan! eşinin akrabası değil ki. :53: bayan bayana seni araması gerekirdi. çok garip olmuş. eşin söylesin bence. "bayan bayana siz daha iyi anlaşırsınız. telefonda görüşün ayarlayın" gibi şeyler desin.

çok saçma, tabi ki sizi araması gerekir.
sonuçta eşinizde size soracak müsaitmisin gidelimmi diye.
eşinize söyleyin eltiniz sizi arasın bundan sonra.
eşiniz söylesin bunu siz hiç açmayın konuyu.
sonra siz kötü olursunuz bunu dediğiniz için

daha önce arayip da şimdi böyle yapıyorsa gerçekten bir sorun var.ya siz farkında olmadan bir şey yaptınız ya da bir arkadaşın dediği gibi öyle tesadüf etti,bence başka açıklaması yok:34:

kızlar bisey sorucam.

Gitme.Eşim bana söylemeyi unutmuş de.

Aramızda çok samimiyet yok demişsiniz ya belki de eşi diyordur kardeşimi ara bakalım müsaitlerse gelsinler diye. Ben tabii bayanı arar sorarım. Ama eşin de ben bilemem eşimi arayıp sor müsaitse ben de müsaitim ben açımdan sorun yok ama ona açıp sor desin yani eşini böyle tembihle ya da gittiğinde mutfaktanız mesela sor neden beni aramıyorsun çağıracağın zaman bir sorun mu var aramızda diye sor kendini yiyip bitirmekten kurtulursun.

Eşinle,sizden oldugundan daha samimidir ondan olabilir belki
Ama tavsiyem,eşinizle konusun bir daha onu aradığın da sizi aramasını söylesin bence

Back
X