• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine bir gaflet mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Yumim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yumim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
1.082
573
38
Eski erkek arkadaşım ayrılıktan yaklaşık bir ay sonra beni aradı ama çok sert konuştum ben. Bir daha aramadı.Ben yazsam ona hata mı olur? Tartışıp ayrılmıştık ikimizde de suç vardı. Ama her zaman alttan alan taraf ben oluyordum o yüzden o bırakamayacagımı sanıyordu .Bu bilgiler ışığında ne tavsiye edersiniz?

Tartisma sebepleriniz ne?Guven sorununuz varsa hic ugrasma bitmisken yine isitma .
Guven sorunu yoksada seviyorsan bir adim atabilirsin.

Eski erkek arkadaşım ayrılıktan yaklaşık bir ay sonra beni aradı ama çok sert konuştum ben. Bir daha aramadı.Ben yazsam ona hata mı olur? Tartışıp ayrılmıştık ikimizde de suç vardı. Ama her zaman alttan alan taraf ben oluyordum o yüzden o bırakamayacagımı sanıyordu .Bu bilgiler ışığında ne tavsiye edersiniz?
Hemen elindeki telefonu yere bırak ve olay mahallinden uzaklaş dostum :KK53:

Onun yerine makarna yap ye ,soslu :KK200:
Aşk acısına iyi geliyor :) bide Nutella vardı :)

O derenin altından çok sular akmistir. .amaç dereye karışmak mi ,yol kesmek mi ?

görüyorum ki sert yaptığınıza pişmansınız
belki o tekrar yazar, o zaman daha ılımlı cevap verirsiniz
fakat bence siz yazmayın ilk adım atan siz olmayın

görüyorum ki sert yaptığınıza pişmansınız
belki o tekrar yazar, o zaman daha ılımlı cevap verirsiniz
fakat bence siz yazmayın ilk adım atan siz olmayın
Evet aslında ben ondan bir özür falan beklerken normal konuşması benim sert davranmama neden oldu. Ardından günler geçti bir daha aramadı. Aramayacak sanırım

Başınmak istiyor musun?
Sonuçta ayrılma aşamasında ikinizde de suç olduğunu söylüyorsun. Sonra çocuk hata sadece kendisinde değilken aramış. Sen bı de içini dökmüşsün ağır konuşmuşsun.
Barışma niyetin varsa onsuz yapamam diyorsan bir adım atabilirsin. Ama ben hayatıma onsuz da devam ederim böyle iyiyim diyorsan bişey yapmak zorunda değilsin

Başınmak istiyor musun?
Sonuçta ayrılma aşamasında ikinizde de suç olduğunu söylüyorsun. Sonra çocuk hata sadece kendisinde değilken aramış. Sen bı de içini dökmüşsün ağır konuşmuşsun.
Barışma niyetin varsa onsuz yapamam diyorsan bir adım atabilirsin. Ama ben hayatıma onsuz da devam ederim böyle iyiyim diyorsan bişey yapmak zorunda değilsin
İstiyorum ama açıkçası onun yine bana aynı şeyleri söylemesinden korkuyorum. " bensiz yapamazsın yaşayamazsın " gibi

İstiyorum ama açıkçası onun yine bana aynı şeyleri söylemesinden korkuyorum. " bensiz yapamazsın yaşayamazsın " gibi
Gerçekten de onsuz olmuyor galiba.
Barışma niyetindeysen daha barışmadan bunların hepsini konuşmalisin derim. Bağırıp çağırmadan kavga etmeden sakin sakin. Belki verdiği cevaplar fikrini değiştirmene kararsızlığını gidemene yardımcı olur

Gerçekten de onsuz olmuyor galiba.
Barışma niyetindeysen daha barışmadan bunların hepsini konuşmalisin derim. Bağırıp çağırmadan kavga etmeden sakin sakin. Belki verdiği cevaplar fikrini değiştirmene kararsızlığını gidemene yardımcı olur
Teşekkür ederim cevaplarınız için. Onsuz da olur da yani ne bileyim saçma bir nedenden dolayı tartıştığımızın için bana zor geliyor şimdi

Peki aradı sizi ama aradığında tavrı nasıldı? Bu da önemli. Pişman olmuş mu geçen süre de kıymetinizi anlamış mı sözsüz olmayacağını anlamış mı

Peki aradı sizi ama aradığında tavrı nasıldı? Bu da önemli. Pişman olmuş mu geçen süre de kıymetinizi anlamış mı sözsüz olmayacağını anlamış mı
Açıkçası pek anlamış gibi değildi. Normal ve sıradan konuştu. Seni merak ettim dedi.

Daha önceki konunuzdaki "Acaba arar mı?" sorusu şu an "Acaba tekrar arar mı?" sorusuna evrilmiş durumda. Madem aramasını istiyordunuz, arayınca neden sert konuşup pişmanlık yaşıyorsunuz?

Daha önceki konunuzdaki "Acaba arar mı?" sorusu şu an "Acaba tekrar arar mı?" sorusuna evrilmiş durumda. Madem aramasını istiyordunuz, arayınca neden sert konuşup pişmanlık yaşıyorsunuz?
Şartlar onu gerektiriyordu :(

O yüzden bir daha aramaz değil mi :KK43:

Aramamasi muhtemel. Önemli olay olmadigi zaman bile 1 ay sonra aramış. Adam bence seni çok iyi tanıyor onun seni aramasını istediğini iyi bildiği için cok üstlemiyor.

Back
X