Gitmek zorunda değilsin lafları komik sen evlisin adam gideceğiz diyorsa gideceksin yoksa hergün kavga çıkar , ya iyice kavga edeceksin yada uyum sağlayacaksın bekarmış gibi hareket edemezsin zaten evlendikten sonra erkeklere birşeyler oluyor hep köprüyü geçene kadar , bunu evlenmeden oturup konuşmak gerek yoksa hep aynı şikauetleri duyacağız
O gün gittim kızlar hiç sesimi cıkarmadan ama birdha böyle bişi olsun istemiyorum dedim ama dinleyene....bayagi mesafeliyim ama anlamıyolarki bi kere gülmem yeterli aradaki mesafenin yıkılmasına anlamıyorlar napsam anlatamıyorum derdimi kocamda iyice düştü onlara sustum anlamadı konustum kavga ettim anlamadı napıcam nası bi yol izliycem bilemiyorum...sanki ben onlara yapmak zorundayım sanki sanki sanki offff...
Kendi ailenizle görüşme sıklığınız nedir?
Aynı şehirdeyseniz kayınvalideye gittiğinizden daha sık anneniz çağırsın.
Ancak öyle anlar sizi
Annem rahatsız etmemek için sık cagırmaz haftada 1bazen 2 ikinci haftayı bulduguda olur ben bir cocukla evliyim ne beklemeliyim((
Söyleyin çağırsın o zaman haftanın 3 günü kv lere gidiyorsanız 3 Günü'de annenize gidin.
Iyice bunaltın ki onu,evde kalmayı özlesin, kavgayla sırayla bişey anlatamazsınız.
Siz " sık gidiyoruz annene" dersiniz , eşiniz burdan karım annemi sevmiyor mesajını çıkartır, o yüzden hiç uğraşmayın, sadece onu yorun.
Boşver tavrını koy.
Eşinin de beynine işle her 2 gunde bir gitmeyeceğinizi..
Erkekler çocuk gibiler, onları yönlendirmek bizim işimiz =)
Yorulmaz şikayet etmez birileriyle olmaya bayılıyor evi otel gibi kullanması dert degil tek annesine gideyim die herseye katlanır
gozumun onunde haylaz bir oglan cocugu belirdi :) hehe.
bence cocukla inatlasilmaz. Kizimdan biliyorum. Inadina gittikce agresiflesip huysuzlasir. Genelde onun istedigini biraz yaparim sonra aklini baska yere cekmeye calisirim. :). Yada istedigi seyleri bildigim icin o ortami olusturmam, ki hemen tutturmasin diye :)
Kolay gelsin sana gencevlim :)
Hahahahahahhaha aynen öyle tam koca bebek:))) ya ugrasir dermanım kalmadı önceden dedigin gbi kandırıyodum ama benim kendime dahi tahammülüm yok su sıralar kendimi tanıyamıyorumki ben bambaska oldum hayatım bambaska oldu bebek gibi sorumluluklarım geliyo zaten zor geciyo dönemin oyyy oyyy:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?