- 21 Kasım 2017
- 30.041
- 131.326
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peşimi bırak da o zamanParantez içinde küçümsüyorum yazıyor. Siz anlaşılır şekilde yazabilseniz biz sizin mesajları alıntılayıp da soru sormayız.
Neresi ordan kız almayacam diyerek ne sorulabilir? Oğlunuzu ne gereksiz yüceltmektir bu. Sanki oğlan altın kaplama. Tüm kızlar beni alsa diye bekliyo. Sanki pazardan elma armut alır gibi tabirler...Yıl 2021 hatırlatma ihtiyacı duydum. Hep akıllara ziyan yorumlarınız.
Peşimi bırak da o zaman
Dedikdlerinizi yapacağım tşk ederim yorumunuz için Allah razı olsunHanımlar kadın burada derdini paylaşıyor, siz birbirinizin yorumundan anlam çıkarıyorsunuz, anlaşamayan yıldızı barışmayan üyelerdenseniz rica ediyorum göz ardı et butonuna basın.
Z zelihamm çok çok geçmiş olsun, kimseden özür dilemeyin siz özür dilenecek bir şey yapmıyorsunuz.
Bu salgınla ilgili genel yazmak gerekirse, özür dileyecek birileri varsa o da hiçbir uyarıyı dikkate almadan, keyfi öyle istiyor diye fellik fellik gezenlerdir.
Korona olduğu halde dışarı çıkıp herkesin hayatını riske atanlar özür dilemeli, siz değil.
Kayınvalideniz gibi insanlar yüzünden bir tanıdığım korona oldu ve maalesef kaybettik, ben ne cenazesine gidebiliyorum ne çocuklarına sarılıp teselli edebiliyorum.
Takdir böyleymiş, kimse sağlığından olsun, sevdiklerinden böyle acı bir şekilde kopsun istemeyiz ama bulaştıran iyileşti evlatlarına sarılıyor, benim yakınımın evlatları artık bir avuç toprağa baba diyecek babalarının toprağına bile dokunamayacaklar.
Lütfen evlatlarınız için, kendiniz ve sevdikleriniz için gerekirse kırın bunun için de özür dilemeyin zira bu hepimizin sağlığını ilgilendiriyor.
Allah hepimizden razı olsun inşaallah, siz haklısınız hem kendinizin hem bebeğinizin sağlığını düşünüp ikaz etmişsiniz kimse umursamamış, kayınvalideniz uyarılarınıza kulak tıkayıp gezdiği için belki evinize de almak istemiyordunuz ama çok özür dilerim eşinizdir haddimi aşıyor gibi oluyorum ama kızıyorum böylelerine, eşinizde duyarsız olduğundan mecbur bırakılmışsınız gibi hissettim.Dedikdlerinizi yapacağım tşk ederim yorumunuz için Allah razı olsun
O kadar haklısınız ki bundan sonra bende tavrımı koyacağım.. tşk ederimAllah hepimizden razı olsun inşaallah, siz haklısınız hem kendinizin hem bebeğinizin sağlığını düşünüp ikaz etmişsiniz kimse umursamamış, kayınvalideniz uyarılarınıza kulak tıkayıp gezdiği için belki evinize de almak istemiyordunuz ama çok özür dilerim eşinizdir haddimi aşıyor gibi oluyorum ama kızıyorum böylelerine, eşinizde duyarsız olduğundan mecbur bırakılmışsınız gibi hissettim.
Genel yazayım benim görüşüme göre kayınvalide bana yabancı ben kayınvalideme yabancıyım kan bağımız yok, birbirimize karşı sorumlu hissetmek zorunda değiliz ama insan kendi kanını evladını, torununu umursamıyor onların sağlığını zerre düşünmüyorsa, benim gözümde kendisinden özür dilenecek bir durum da yoktur.
Bilmem anlatabildim mi bakış açımı? Size el kızı diye bakabilir ama oğlu=eşiniz, torunu=evladınız kendi canı, kendi canlarını düşünmeyen pohpohlanmaz.
Eşiniz annesi üzüldü kırıldı diye şişinmesin, o onun annesiyse, siz de evladınızın annesisiniz, size veya evladınıza olabilecek her şeyde sizden başkasının canı yanmaz, Allah size ve evladınıza sağlıklı ömürler versin.
Çıkarın anne pençelerinizi bence, gerekirse babaannesi de olsa herkesten korurum evladımı, buna eşim de olsan sen dahi karışamazsın deyin.
El kadar bebe mi kocaman yaşını almış sorumsuz bir babaanne mi?
Elbette el kadar bebe kıymetli.
Valla yazacak bsy bulamaidm çok haklısınız ama onun eline su dökebilirmiyim inanın bilmiyorumBence böyle herşeyi büyüterek olay haline getiren, kendini acındıran bir insan ile “savaşıyorsanız”, siz ondan daha büyük oynayacaksınız. Aynı onun taktiklerini, ondan önce yapacaksınız, olayları ondan daha çok büyütüp, ondan daha fazla kendinizi acındıracaksınız.
Mesela o aptal kv yüzünden korona mı oldunuz, tüm sülaleyi arayıp, kayınvalideyi sizi ve küçücük çocuğunuzu hiç düşünmediğini, kendisini onlarca kez uyardığınızı ama gene de kendi bildiğini okuduğunu, çok kötü durumda olduğunuzu, elinizi bile kaldırmaya dermanınız olmadığını, zor nefes aldığınızı, çocuğunuzla hiçbir şekilde ilgilenemediğinizi filan biraz duygu sömürüsü bolca da abartarak anlatıp tüm keskin bakışları ona fırlatacaksınız. Ama kayınvalide aramadan sizin aramanız önemli. O sizden sonra istediğini arasın bakalım, nasıl tepkiler alacak.
Bu bir savaş, unutmayın. Bir muhaberede yenilirseniz, bir sonrakini düşünün. Asla vazgeçmeyin.
Mesela memelerini mi gösteriyor. Kimseye şikayet etmeden, kendisiyle gülerek dalga geçin. “Ay anne senin de ne cahil hareketlerin var” diyip, gülerek yanından ayrılın. Sakin sakin aşağılayın, hor görün. Vazgeçecektir.
Tabi bir başka seçenek de, bunlarla hiç uğraşmadan, o aileden kurtulmak.
Valla yazacak bsy bulamaidm çok haklısınız ama onun eline su dökebilirmiyim inanın bilmiyorum
Tamam çok tşk ederim dediklerinizi uygulicamİlk birkaç sefer bocalarsınız ama sonra öğrenirsiniz. En basit örneği veriyorum. Ben ilk işe başladığımda hiç kimseye iltifat etmek aklımdan geçmiyordu. Yani ne giydiğini bile görmedim çoğunun. İlk birkaç ay zoraki diyordum “ay bugün ne kdr güzel olmuşsunuz” diye ( öyle bir ortam vardı) Ay nasıl seviniyorlar. Her gün kendilerini göstermeye gelmeye başladılar, işler daha kolay halledilmeye başlandı, ay sen nasıl istersen careless’cım demeler. Sonra zaten alıştım. Ağzımdan otomatik çıkmaya başlamıştı.
Bence bu kadının çevrenizdekileri böyle manipüle etmesine izin vermeyin. Vazgeçmeden defalarca deneyin. Yalan olduğunu sadece siz bileceksiniz, sadece size yapmacık gelecek. Sadece oyunu kurallarına göre oynamayı bilin
Ay tiksindim. O ne öyle. Sen haklısın tabi ki. Tavrın da normal.Aynen öyle gel babaannenin memelerini ye annenin ki pis önüne açıp oynatiyo bizimkiler de hahahah gülüyor çok iyi bsy yaoiyo ya
Esin kucuk bebegini ve sagliginizi dusünmek yerine annenin alınmasını mı dert etmişYa arkadaşlar kv kişisi ile malesef aynı binada oturuyoruz anne bizim bebeğimiz iki ameliyat geçirdi lütfen gezme korona çok arttı dedik tabiki umrunda olmadı gitti gezdi heryeri korona oldu bize de indiği için bizede bulaştirdi pozitif çıktı sonuçlarımız dün test yaptırdık balkondan aşağı bakıp e sonuç dedi morelim bozuk bir şekilde pozitif dedim başka da konuşmadım komşum diğer balkondan seslendi sordu sonuç falan pozitif dedim ciğerlerime inmiş dedim kv kişisi sinirlendi galiba içeri girdi birdaha da asla muhattap olmadı bize küsmüş kaynım dün gece bir de aramış annem size küsmüş ağlamış siz soğuk davranışınız kendini suçlamış dedi
Bugün de diğer kaynım arayıp eşimi doldurdu senin karın böyle şöyle soğuk şimdi yine eşim bile demek istemiyorum eşim bana kân kusturuyi sen böylesin sen söylesin burda suçlu benmiyim zorla aradı özür diliceksin dedi ararti aradım açmadı daha ben ne yapayım ki
Burda var oyle biri ya sinirrrr oluyorumSenin kayınveliden miydi çocugu memeleriyle oynatan?
ne garip insanlar var burada okudukça şok geçiriyorum gerçekten allah sabırlar versin yaBurda var oyle biri ya sinirrrr oluyorumkızcagizda okadar sabirli ve saygiliki gelini. Gelini bebegi uyutup uyunca odasina girip habersizce bebegi alıyomus odasina eletip yanina yatirip emzirmeye calisiyomus birde ben yapmiyorum benim adam zorluyo aç emzir diye sende cocugu doyurki emzirmek zorunda kalmayim diyomus. Bigun kizcagizi carsiya yollamis zorla yogurdu sen al gel bugun diye bebegim kucuk durmaz desede. Sonra gelini yollayinca balkonlara cikip kucucuk bebegi birakip gidiyo şeyinin sevdasinda geziyo bebek umrunda degil diye konusmus. Gelin bigun eve kapiyi acmis girmis kayinnası cocugu oturtmus karsisina alti aylikmış ozaman ben senin annenim bana anne diyeceksin diyormus. İceri girmis neoluyor ne ogretiyorsun boyle demis hırsız gibi eve girip senaryomu yaziyosun demis. Daha neler neler. Allahtan kocasi bilmem kac seneden sonra sukur evini ayırabildide kız rahat etti. Allah boylelerini ıslah etsin sinir oluyorum bir kaşık suda bogazım geliyor
Konu sahibi saygi da biyere kadar sakın taviz verme bu insanlar çünki ne saygidan anlar ne baska birseyden. Hersey esinde bitiyor laf soylettirmicek ondan yüz buluyolar çünki ortadaki dengeyi saglayacak yaptiklarinin dengesiz davranislar oldugunu usulünce konusacak annesiyle insan olana yetecek sekilde konusacak. Cocugunla tek birakmamaya calis. Bu gelinin cocugu hicbizaman annesini annesi bilmedi hep babanne cocuk buyudu hala babanne annesini tınlamıyor bile. İlerde cok pisman olmaman icin simdiden önlemini al.
Şu zaman gezilecek zaman mı ya? Bu ne bencillik . Ölmeyi bayılmak sanıyor sanırım kaynana hanım . Ya bünyeniz hastalığa farklı bir tepki gösterip sonuçları ağır olsaydı ? Kaynana hanım ne halt edecekti o zaman ve eşiniz ? Boş bi kafayı doldurmak çok kolaydır . Özür dilemesi gereken kişi belliYa arkadaşlar kv kişisi ile malesef aynı binada oturuyoruz anne bizim bebeğimiz iki ameliyat geçirdi lütfen gezme korona çok arttı dedik tabiki umrunda olmadı gitti gezdi heryeri korona oldu bize de indiği için bizede bulaştirdi pozitif çıktı sonuçlarımız dün test yaptırdık balkondan aşağı bakıp e sonuç dedi morelim bozuk bir şekilde pozitif dedim başka da konuşmadım komşum diğer balkondan seslendi sordu sonuç falan pozitif dedim ciğerlerime inmiş dedim kv kişisi sinirlendi galiba içeri girdi birdaha da asla muhattap olmadı bize küsmüş kaynım dün gece bir de aramış annem size küsmüş ağlamış siz soğuk davranışınız kendini suçlamış dedi
Bugün de diğer kaynım arayıp eşimi doldurdu senin karın böyle şöyle soğuk şimdi yine eşim bile demek istemiyorum eşim bana kân kusturuyi sen böylesin sen söylesin burda suçlu benmiyim zorla aradı özür diliceksin dedi ararti aradım açmadı daha ben ne yapayım ki