Yine bir koca klişesi...

Sevgi konusun da emin olun gözü kapalı aptal biri değilim ,emin olmamın sebebi biz aile olarak erken yaşta ezilen insanlarız yani bırakın kitabı yaşadıklarımız yüzünden ansiklopedi olur,bu yüzden en çok sevdiklerimizi üzüyoruz ben sadece aile kavramını biz oluşturalım diye çok çabalıyorum eşim hala atlatabilmiş değil geçmişini.Çocuk ise beni bu hayata bağlayan tek şey yani çocuğum olmasaydı bi klinikte olurdum heralde.pc de ,telde dışarda vs. şuan aldatma konusu olamaz her adımından haberim olur ,ilerde bilmem ama şuan onu yapacak karakterde değl,biz herşeyi yoluna koyduk hallettik ama şimdi de sorumluluk artıkça ilgisiz olmaya başladı ve ben lohusayım ve inanın benim hiçbir kimseye eyvallahım olmadı ama evlilik o kadar basit silinmiyormuş.

Toparlayıp yazamıyorum k.bakmayın biraz karışık oldu.

Canim sen kendi sevginden eminsin kocalik boyle olmaz kocan boyleydi keske cocuk yapmasaydin hemen

Evet kocanız seviyor hatta deliler gibi aşık ama size değil kendine; dar boğazdasınız ama bana dokunma ,beni bunaltma ,bana zaman ver,hep bana bana diyor, acaba sen ne yapıyorsun? ne hissediyorsun? diyormu........bugüne kadar hep idare ettiniz o istedikçe gönlü oldukça sizi sevdi sadece kendi mutlu oldukça sizi mutlu etti eğer mutsuzsa siz hiç umrunda olmadınız,(genelleme yaptım siz dedim ama üstünüze almayabilirsiniz)evladınizla size sonsuz mutluluk dilerim.

Esin bilgisayar oynuyor borc girtlakta gidip calismiyor mu ?
Ne bicim depresyon bu böyle.
Millet isin kolay yolunu bulmuş valla.
Bir tarafina zor gelen hoop depresyona giriyor. Ama kendi zevkinden mahrum kalmıyor. Hasta felan degil esin kusura bakma ama isini biliyor. Senide sevdigini sanmiyorum adam olan boyle mi yapar. Resmen asalagin teki. Cok bunaldiysan bakirkoye kapatalim seni de boyle bilgisayar basinda daha da bunalcak mazallah.

O zaman mutluluklar sevginiz ilgisizliğin üstesinden gelir

Seven insan böyle yapmaz yapamaz hadi kaldı ki seviyor diyelim ikiniz de seviyorsunuz sadece Sevgi'yle evlilikte yürümez. İçinde hoşgörü mantık yardımlaşma destek anlayış ve bi kaç şey daha olmalı.

Bazı zamanlar oluyor ki ay sonunu zor getırıyoruz yemege ekmek alacak durumumuz kalmıyor.. Bir lokma ekmek yiyoruz yine birbirimize sarılıyoruz..

Geçmişinde sıkıntılar ile buyuyen insanlar daha cok birbirine kenetlenir,birbirinden uzaklaşmaz..Gözlerinizi açın rica ediyorum.

Borç harç olduğı için sana karşı öyle değil evet gerçekten depresyona girmiş sorumluluklarından soyutluyor kendini. Bu arada sana da eskisi gibi kötü davranmıyor çünkü hiç bişeyi takmıyor şuan. Birden silkelenip kendine geldiğinde daha kötüsüyle karşılaşabilirsin ya da daha iyisiyle orasını bilemem. Senin kocan sevip sevmediğini yalnızca sen anlayabilirsin niz burdan bu kadar bilgiyle yalnızca canımı sıkan drumları bilerek sevmiyor diyeneyiz azıcık toparlanın maddi açıdan o zaman ancak anlarsın ama yıpranacağın kesin

Merhaba arkdşlar ;bende evlilik mağduru biri olarak sıkıntılar içime sığmıyor artık,evleneli 3 yıl kadar oldu 2 sene boyunca eşimin hertürlü hakaretlerine maruz kalmışımdır.Hiçbir yere gidemeyiz,yanımızda biri varken beni yerin dibine sokardı hiç olmadı hoşgeldin dedim diye bile kavga çıkartıp tabak çanak kırdığı olmuştur.Son bir senedir düzeldi gibi ,yoksa boşanacaktım,şimdi sorun geçim sıkıntısı yüzünden memlekete geldik burada ailesi zaten sorunlu,borç gırtlakta birde ilgisiz hiç sormaz evde ne eksik ne lazım,sabaha kadar pc başında bugün nasılsın demez,çocuk oldu kendimi geçtim bir çorap bile almışlığı yok çocuğa her şeyle ben ilgileniyorum ,bari diyorum herşeye vaktin var bizede biraz zaman ayır bunalımdayım anlayışlı ol diyip duruyor daha ne kadar anlayışlı olmalıyım ki ayrılmayı düşünüyorum ama sevgimizden de eminim
çocuğuyla bile ilgilenmeyen bir baba...umarım düzelir...dua et...

Back
X