- 3 Haziran 2023
- 1.898
- 462
- 53
- 32
- Konu Sahibi narintanyeri
Merhaba bugün 28+6 olduk 2 hafta önce 1.400 Gr demişti doktor bugün 1.450 dedi sordum 2 hafta önce bu kadarda ultrason cihazı kaynaklı olabilir ama haftasına göre normal dedi sonra baş çapı 2 hafta öndeydi bugün 1 hafta 2 gün önde ölçüldü bı sorun mu var beslenemiyor mu ben anlayamadım gebelik şekeri teşhisi konuldu eğer öyle olsa çocuk daha fazla kilo almaz mıydı çocuğum gelişmiyor mu ay valla kafam Allah bullak devlete gidiyorum doktorun odaları hep değişiyor farklı ultrason cihazları ile bakılıyor valla canım sıkıldı kafama takıldı

bir sorun olsa doktor fark eder ve bunu size söylerdi
 bir sorun olsa doktor fark eder ve bunu size söylerdi evet doktor şükür olumsuz birşey demedi de birde şeyden çekiniyorum gebelik şekeri çıkınca diyete başladım aceba omu etkiliyor zayıf kalıyor diye
 evet doktor şükür olumsuz birşey demedi de birde şeyden çekiniyorum gebelik şekeri çıkınca diyete başladım aceba omu etkiliyor zayıf kalıyor diye 

birde siz şehir hastanesin demi doğum yaptın ya bende devlete gidiyorum doktora bugün dedim doğuma sizin girmenizi istiyorum felan işte ilk gebelik olduğu için ne zaman doğum olacağı belli değil anca ben nöbetine denk gelirse olur dedi eğer sen şehirde doğum yaptıysan ordaki kendi doktorun mu girdi nasıl oldu
 birde siz şehir hastanesin demi doğum yaptın ya bende devlete gidiyorum doktora bugün dedim doğuma sizin girmenizi istiyorum felan işte ilk gebelik olduğu için ne zaman doğum olacağı belli değil anca ben nöbetine denk gelirse olur dedi eğer sen şehirde doğum yaptıysan ordaki kendi doktorun mu girdi nasıl oldu