- 30 Ekim 2018
- 377
- 165
- 18
- 36
- Konu Sahibi Kalenderender
-
ruh hastası, ilgi delisi, bencil, vicdansız...Merhabalar. Artık beni taniyanlar var ama yine de ozet geciyim. Kv kp bosanacaklar. Kv kpyi evden atti. Ikisi de suclu. Kv bize kp icin ev aldirmaya calisti. Almadik. Simdi de kendim alacagim diye tutturdu. Neyse. Konunun gecmisi bu sekilde.
Gelelim dunku olaya. Kvnin alti yasinda torunu var. Esimin ablasinin cocugu. Dun kvde kalmis cocuk. Cocugu 8 de yatirmis uyuyalim diye. Cocugun uykusu yokmus yatakta donuyormus. Kv de olmus gibi yapmis. Ses vermedim diyor. Hareketsiz yattim diyor. Cocuk cok korkmus. Annane nolur ac gozlerini demis. Aglamakli olmus paniklemis yalvarmis cocuk. Kv acmis gozunu. Ne oldu demis. Cocuk da bayildin sandim annane cok korktum bidaha yapma demis.
Kv bunu telefonda esime anlatti. Amaci ne bu kadinin Allah askina. Esime diyor ki bidaha bende kalmasini istemeyecegim. Bana bisey olunca cocuk kafayi yer tek basina diyor. Ben mi art niyetliyim. Akli basinda bir insan neden bunu yapar. Hadi yapti diyelim. Esime telefonda bunu anlatmasinin sebebi ne. Bak oglum tek kalinca bana bisey olur mesaji vermek mi. Bu bosanma olayi beni hepten etkiledi sanirim.
Kesinlikle haklisinizBakıcı tut kendine diyin
Boşandığı kocasına ev alıcak durumu varsa kendine bakıcıda tutabilir
Kendisi soyledi esime.Bu ölmüş gibi yapmış kısmını siz mi ekliyorsunuz kayınvalide mi böyle söylüyor? Çünkü; normalde çocuklar 9 gibi yatırılır ve iyi geceler dedikten sonra konuşma biter. Bilhassa öldü sansın diye yaptıysa sorun da, uyusun diye ses vermediyse bi sorun yok. Çocuğun korktuğunu görünce cevap vermiş zaten.
Evet aynen boyle soyledi. Hatta bidaha bende kal demeyecegim. Bana gercekten bisey oldugunda kafayi yer cocuk dedi. Bunu bugun ona gittigimizde de soyledi anlatti. Cocuklari da yedek anahtar istediler. Bizde de dursun sana bisey olursa eve nasil girecegiz diye. Yani amacina yaklasmis oldu.Kayınvalideniz "Ölmüş gibi yaptım." diye bir cümle kurduysa evet sorunlu. Ölümün provası nedir küçücük çocuğa?
Evet. Bugun cocuklari yedek anahtar istediler zaten. Esim neden ablamda kalmiyorsun sen de gitsene onlarla birlikte dedi. Esim annesi yalniz kalmasin istiyor ama bize gelmesini de istemiyor. Gorumcem de davet etmiyor evine. Ne olacak bilmiyorum. Tum aksam dert yandi kv. Kp desen ayri dert. Babanizi geri cagiriyim eve diyor kv. Bu sefer de cocuklari kabul etmiyor. Kv aglamakli esime sarilip napcam ben oglum diyor kapidan cikarken biz. Gidecegiz yapisti. Herkes cikti evden kurban olurum oglum napcam ben diyor sarilip.Bak tek başıma kalıyorum bana her an bir şey olabilir anlamında yavaştan beraber yaşayalım mesajlı bir konuşma.
Kp bu yaştan sonra kadına ne etti de evden attı? Madem pis herifin tekiydi ne diye bu kadar yıl katlandı? Olmadı yeniden evlendirinEvet. Bugun cocuklari yedek anahtar istediler zaten. Esim neden ablamda kalmiyorsun sen de gitsene onlarla birlikte dedi. Esim annesi yalniz kalmasin istiyor ama bize gelmesini de istemiyor. Gorumcem de davet etmiyor evine. Ne olacak bilmiyorum. Tum aksam dert yandi kv. Kp desen ayri dert. Babanizi geri cagiriyim eve diyor kv. Bu sefer de cocuklari kabul etmiyor. Kv aglamakli esime sarilip napcam ben oglum diyor kapidan cikarken biz. Gidecegiz yapisti. Herkes cikti evden kurban olurum oglum napcam ben diyor sarilip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?