Yine bir silinen , bir giden ...

Random Access

Be Cool ;)
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2016
1.336
3.087
133
31
Ben bugün , "kardeşim" dediğim bir insanı silicem.
Nasıl güç toplayacağımı bilemiyorum . Vodka yardımcı olucak , umuyorum.

Arkadaşlarımı her zaman sevgililerimden üstte tutmuşumdur. Ailemden kaynaklı o sevgi eksiğini kendi kendime oluşturduğum o çocuk parkı alanında , arkadaşlarımla doldurdum.
Güvendim , her birine çok değer verdim. Bu yüzden küçük şeyler de olsa onlarla ilgili meselelere hep çok üzüldüm. Kendimi dışarıya kapattım ve bu insanlara açtım , hep.

Sileceğim , ki 2 yıla yakındır arkadaşımdır. Önce başka bir arkadaşıyla bir sürtüşme yaşadık , bahsetmiştim burda. Kendisine söylemiştim ve bana önemli olmadığını , meselenin tartıştığım kişiyle benim aramda olduğunu söylemişti. Ben şu anda sonra bu kızın dolduruşuna geldiğini düşünüyorum, neyse artık önemi yok. Onunla olan dostluğumu ben koruyamadım sonuçta...

Eski sevgilisiyle sorunları vardı , hatta buradan bir üyelik bile açtık kendisine . Gelip anlatmasını kk da akıl almasını istemiştim. Yapmadı.
Fake üyelikler açıp, eski sevgilisiyle birbirlerini rahatsız ediyorlardı. Defalarca yapma dedim. Hiç dinlemedi. Her seferinde suçu eski sevgilisine atıyordu.
Bu hesaplardan birinin şifresini bana vermişti , girmezdim aslında ama şeytan da dürttü girdim. O kişiliksiz eski sevgilisi de yazınca o an zehir zembelek döşedim buna.

Bir süredir konuşmuyoduk , ben sebebini bile unutmuştum.Ya da şimdi alkolden hatırlamıyorum. Bayram mesajı yazdım. Bana ilişkisine nasıl böyle müdehale ettiğimi , hadsiz olduğumu vb şeyler yazmış. Telefonun ön gösteriminde gördüğümden beri whatsappa giremedim. Gördüğümde yanımda ailem , kız kardeşimin arkadaşının evindeydik, ağlamamak için tuttum kendimi.

Bu gün bir insanı silicem ben gece yarısına doğru , çok çok üzgünüm.

o arkadaşından da belki bu hayatta alacağın bu kadardı
senin verdiğin değerin kıymetini bilmiyor
en güzeli kendine değer vermek
ne aile ne arkadaş hepsi bi yerden sonra fos...

İlişkilerine karışıp gidip çocuğa sövmekle büyük hata etmişsin. Eminim ki arkadaşının iyiliğini istemişsindir ama yapabileceğin en fazla onu uyarmak, tavsiye vermek olur; daha fazlası değil.
Bu sebepten dolayı da arkadaşlığınızı bitirmeyin, affedin birbirinizi ve bir daha birbirinizin hayatlarına müdahalede bulunmayın.

Ee öyle olur işte.
Kazık atanlar sırtından vuranlar yaranıyor bu devirde.
Gerçi karışmamalıydın yazman hata olmuş ama madem birbirinize dost demişsiniz bi erkek bozuntusu için seni gözden çıkarmamalıydı.
Çürükleri at hayatından.

İyi niyetle bile olsa hiç kimsenin özel hayatinin bu kadar içinde olmayin. Eski sevgiliye saydirmak falan çok gereksiz herkes kendi işini kendi halletmeli. Sizden bu konuda bir yardım istemiş mi hayir. Veya siz önceden bilgilendirdiniz mi hayir. O halde?

kızın hesabından sevgilisine sövmüşsünüz ama haklı olduğunuzu düşünüyorsunuz?

Öyle şeyler yazmıştı ki arkadaşıma , cinsel açıdan taciz eden şeyler , tehtidler falan .
Birikti birikti o an patladım işte.
Zaten pişmanım , bir daha da asla.
İnsan hep bir şeyler öğreniyor işte.

o arkadaşından da belki bu hayatta alacağın bu kadardı
senin verdiğin değerin kıymetini bilmiyor
en güzeli kendine değer vermek
ne aile ne arkadaş hepsi bi yerden sonra fos...

Keşke insan dediğimiz varlık , hiç bir şeye bağlanmadan , bağımlılık kurmadan yaşayabilse.
Sevgi ihtiyacı olmasa.
Sağol canımsın,

Ne diyeyim ki çok ,çok üzgünüm hala gücümü toplayamadim .
Böyle şeyleri asla kaldırabilir bir yapım da yok . Ben sesimi bile yükseltmem arkadaşlarıma .

Bir de ben takıntı mi yapıyorum ,zannetmiyorum yaptığımı .
Diğer kızla da alakali olduğunu düşünüyorum durumun .
Biraz da hazımsızlık oldu sanırım .

Kırılmayın ama gerçekten hadsizlik etmişssiniz. İki kişi arasında yaşanan özel diyaloglara burnunuzu sokmanıza ne gerek vardı? İyi niyetli olmanızın hiçbi önemi yok, sizden yardım istenmemis sonuçta sizin yaptığınız çok ama çok büyük hadsizlik. Hayatınızdan silerek o kıza iyilik yaparsınız bence

Eyvallah .

Yalnız şöyle bi kampu spotu geçeyim.
O buraya gelip konu açsaydı eğer , aralarında halledilecek hudutun çoktan geçmiş olduğunu eminim ki herkes söyleyecekti. Çocuktan kurtulmasını , yardım almasını söyleyecekti.
Ben kendisi de kurtulmak istiyo sanıyodum , neyse

Cinsel ilişkileri sırasında kızın fotoğrafını çekip, kendi ayrıldı arkadaşımdan .
Sonra arkadaşım dönmeyince ailesiyle tehtit etti kızı. Fake hesaplar açıp cinsel tacizde bulundu.
Daha olayların tamamını anlatmayacağım.

Buraya gelip konu açsaydı eğer , kimse karışmasın kendi aranızda halledin diyecek miydiniz kendsine .
Merak ediyorum.

Bir de ben takıntı mi yapıyorum ,zannetmiyorum yaptığımı .
Diğer kızla da alakali olduğunu düşünüyorum durumun .
Biraz da hazımsızlık oldu sanırım .
kesin denemez tabi ama ikisi öncesinde konuşmuştur bence de takıntı yapmıyorsun
neden diceksin böyle durumlarda genelde bir dedikodu döner tecrübeyle sabit
o dedikodu seninle dönmediyse onunla dönmüştür muhtemelen

Kimse karışmasın değil de bu derece büyük bi tehdite maruz kalıyosa ailesinden güvenebileceği birine anlatıp polise gitmesini söylerdim. Belki sizin eski sevgilisine yaptığınız hakaretlerden sonra o çocuk daha çok gözü dönecek ve acısını arkadaşınızdan çıkaracak bunu hiç düşündünüz mü ?

"Senden midem bulanıyor artık , x değilim yazma kişiliksiz, terbiyesiz herif" falan dedim.
Hakarete girer mi
Gözünün döneceğini de sanmam , o ezik sapık bir arkadaşıma aslanlanabilir.
Bir de fake lerin kendi olduğunu kabul etmiyordu ruh hastası , başka kim olabilirse ...

Hala nasıl sinirleniyorm ya sanki bana noluyosa

Gerçekten çok , çok zor geliyor.
Bana gelmeden o beni engellemiş wp dan.
Olaylarla şunla bunla hiç alakası olmayan biri de engellemiş.

Bende onları tüm sosyal medyadan engelledim.
İlk gece , ilk gün zor oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…