Ben bugün , "kardeşim" dediğim bir insanı silicem.
Nasıl güç toplayacağımı bilemiyorum . Vodka yardımcı olucak , umuyorum.
Arkadaşlarımı her zaman sevgililerimden üstte tutmuşumdur. Ailemden kaynaklı o sevgi eksiğini kendi kendime oluşturduğum o çocuk parkı alanında , arkadaşlarımla doldurdum.
Güvendim , her birine çok değer verdim. Bu yüzden küçük şeyler de olsa onlarla ilgili meselelere hep çok üzüldüm. Kendimi dışarıya kapattım ve bu insanlara açtım , hep.
Sileceğim , ki 2 yıla yakındır arkadaşımdır. Önce başka bir arkadaşıyla bir sürtüşme yaşadık , bahsetmiştim burda. Kendisine söylemiştim ve bana önemli olmadığını , meselenin tartıştığım kişiyle benim aramda olduğunu söylemişti. Ben şu anda sonra bu kızın dolduruşuna geldiğini düşünüyorum, neyse artık önemi yok. Onunla olan dostluğumu ben koruyamadım sonuçta...
Eski sevgilisiyle sorunları vardı , hatta buradan bir üyelik bile açtık kendisine . Gelip anlatmasını kk da akıl almasını istemiştim. Yapmadı.
Fake üyelikler açıp, eski sevgilisiyle birbirlerini rahatsız ediyorlardı. Defalarca yapma dedim. Hiç dinlemedi. Her seferinde suçu eski sevgilisine atıyordu.
Bu hesaplardan birinin şifresini bana vermişti , girmezdim aslında ama şeytan da dürttü girdim. O kişiliksiz eski sevgilisi de yazınca o an zehir zembelek döşedim buna.
Bir süredir konuşmuyoduk , ben sebebini bile unutmuştum.Ya da şimdi alkolden hatırlamıyorum. Bayram mesajı yazdım. Bana ilişkisine nasıl böyle müdehale ettiğimi , hadsiz olduğumu vb şeyler yazmış. Telefonun ön gösteriminde gördüğümden beri whatsappa giremedim. Gördüğümde yanımda ailem , kız kardeşimin arkadaşının evindeydik, ağlamamak için tuttum kendimi.
Bu gün bir insanı silicem ben gece yarısına doğru , çok çok üzgünüm.