Yine bir silinen , bir giden ...

Ben bugün , "kardeşim" dediğim bir insanı silicem.
Nasıl güç toplayacağımı bilemiyorum . Vodka yardımcı olucak , umuyorum.

Arkadaşlarımı her zaman sevgililerimden üstte tutmuşumdur. Ailemden kaynaklı o sevgi eksiğini kendi kendime oluşturduğum o çocuk parkı alanında , arkadaşlarımla doldurdum.
Güvendim , her birine çok değer verdim. Bu yüzden küçük şeyler de olsa onlarla ilgili meselelere hep çok üzüldüm. Kendimi dışarıya kapattım ve bu insanlara açtım , hep.

Sileceğim , ki 2 yıla yakındır arkadaşımdır. Önce başka bir arkadaşıyla bir sürtüşme yaşadık , bahsetmiştim burda. Kendisine söylemiştim ve bana önemli olmadığını , meselenin tartıştığım kişiyle benim aramda olduğunu söylemişti. Ben şu anda sonra bu kızın dolduruşuna geldiğini düşünüyorum, neyse artık önemi yok. Onunla olan dostluğumu ben koruyamadım sonuçta...

Eski sevgilisiyle sorunları vardı , hatta buradan bir üyelik bile açtık kendisine . Gelip anlatmasını kk da akıl almasını istemiştim. Yapmadı.
Fake üyelikler açıp, eski sevgilisiyle birbirlerini rahatsız ediyorlardı. Defalarca yapma dedim. Hiç dinlemedi. Her seferinde suçu eski sevgilisine atıyordu.
Bu hesaplardan birinin şifresini bana vermişti , girmezdim aslında ama şeytan da dürttü girdim. O kişiliksiz eski sevgilisi de yazınca o an zehir zembelek döşedim buna.

Bir süredir konuşmuyoduk , ben sebebini bile unutmuştum.Ya da şimdi alkolden hatırlamıyorum. Bayram mesajı yazdım. Bana ilişkisine nasıl böyle müdehale ettiğimi , hadsiz olduğumu vb şeyler yazmış. Telefonun ön gösteriminde gördüğümden beri whatsappa giremedim. Gördüğümde yanımda ailem , kız kardeşimin arkadaşının evindeydik, ağlamamak için tuttum kendimi.

Bu gün bir insanı silicem ben gece yarısına doğru , çok çok üzgünüm.
haksızsın kusura bakma ama sanane. seni ilgilendirmez daima ne arkadaşlarımın ilişkisine müdahale ederim ne de ilişkime karıştırırım. ne sevgilim arkadaşımla kıyaslanır ne arkadaşım sevgilimle. ikisinin de yeri farklıdır

Ee sen annesi gibi davranirsan boyle olur tabi ..
koskoca insanlar siz niye karisiyorsunuz ki ?
Ne alaka yani..
Ben olsan senden once davranir ben muhattap olmam
Herkesin akli var fikri var .

"Senden midem bulanıyor artık , x değilim yazma kişiliksiz, terbiyesiz herif" falan dedim.
Hakarete girer mi :KK53:
Gözünün döneceğini de sanmam , o ezik sapık bir arkadaşıma aslanlanabilir.
Bir de fake lerin kendi olduğunu kabul etmiyordu ruh hastası , başka kim olabilirse ...

Hala nasıl sinirleniyorm ya sanki bana noluyosa :KK53:

Kusura bakmayın ama çok ergen gördüm sizi

Gerçekten çok , çok zor geliyor.
Bana gelmeden o beni engellemiş wp dan.
Olaylarla şunla bunla hiç alakası olmayan biri de engellemiş.

Bende onları tüm sosyal medyadan engelledim.
İlk gece , ilk gün zor oluyor.

Kusura bakmayın ama çok ergen gördüm sizi. Herkesin hayatına burnunuzu sokmayın. İnsanlar aileleriyle ilişkileri kopartıyor nelerle uğraşıyor 2 senelik bi arkadaş için 'yok vodkayla kolay olucak yok ilk gece zor oluyor' falan filan çok ergence.

Back
X