• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine bir sorun ve yine ben :( bi bakın lütfen

Ozgee_34

FİNANCE MANAGER
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2013
4.859
997
178
Dün itibari ile moralimin bozukluğu tavan yaptı.
Dün nişanlımla buluştuk konuşma arasında alakasız bir şekilde aşkım haftaya seninle kadın doğum uzmanına gidelim dedi.
Şok oldum ne alaka falan dedim, bende uzun zaman önce kasık bölgemin üstünde ( cinsel organına yakın ) siğil çıkmıştı dedi.
Doktor o zaman evlenmeden önce eşini muhakkak getirmelisin, onada bulaşma olasılığı çok yüksek ve eğer buluşursa rahim ağzı kanseri yapabilir demiş.
Önümüzdeki hafta doktora gidiyoruz :(
Ya ne yapacağım bilmiyorum gece hiç uyuyamadım, bu hastalık cinsel yolla bulaşan birşeymiş, onun günahını allah korusun ben nasıl çekerim :(
Yada bu tedirginlikle ne yapacağım hiç bilmiyorum :(
Eşinin yada kendinizin başından böyle bir olay geçti mi kızlar?
Teyzemin bi arkadaşı ben daha küçükken kocasından böyle bir hastalık kapmıştı çok uzun süre tedaviler gördü o zamanda bu olay o kadar çok dikkatimi çekmişti ki yıllar sonra başıma geleceğini hiç bilmezdim :(

Sanırım doğru söylüyor
Bulasti gi konusunda okumuştum bir makale
Niye korktun ki
Tedbiri alirsiniz

Ne kadar korksan da doktora gitmek en mantıklısı.
Belki bi şey yoktur, varsa da hemen tedaviye başlanır. İhmal etme bence.

Sanırım doğru söylüyor
Bulasti gi konusunda okumuştum bir makale
Niye korktun ki
Tedbiri alirsiniz
Nasıl bir tedavi yöntemi uygulanıyor hiç bilmiyorum :(
Şu hayatta tek dileğim tek hayalim anne olabilmek allah göstermesin rahim ağzı kanseri neyin nesi :(
Gözüme uyku girmedi.
Tedavisini olsam bile sık sık bendede çıkacak birşey haline gelebilirmiş sanırım :(

Ne kadar korksan da doktora gitmek en mantıklısı.
Belki bi şey yoktur, varsa da hemen tedaviye başlanır. İhmal etme bence.
Yok canım asla ihmal edilebilecek birşey değil :(
Önümüzde ki hafta içi gideceğiz doktora inşallah hemen önlem alınır bende hiç çıkmaz :(

Aaa ilk defaboyle bir sey duydummm.sihilmi gercekten yoksa baska bir sey mi?
ama tedavisi varmis ki doktor sizi cagiriyor cnm.korkmayin.allah sifa versin.

Dün itibari ile moralimin bozukluğu tavan yaptı.
Dün nişanlımla buluştuk konuşma arasında alakasız bir şekilde aşkım haftaya seninle kadın doğum uzmanına gidelim dedi.
Şok oldum ne alaka falan dedim, bende uzun zaman önce kasık bölgemin üstünde ( cinsel organına yakın ) siğil çıkmıştı dedi.Şuanda geçmiş birşey yokmuş ama tekrarlanabilirmiş.
Doktor o zaman evlenmeden önce eşini muhakkak getirmelisin, onada bulaşma olasılığı çok yüksek ve eğer buluşursa rahim ağzı kanseri yapabilir demiş.
Önümüzdeki hafta doktora gidiyoruz :KK43:
Ya ne yapacağım bilmiyorum gece hiç uyuyamadım, bu hastalık cinsel yolla bulaşan birşeymiş, onun günahını allah korusun ben nasıl çekerim :KK43:
Yada bu tedirginlikle ne yapacağım hiç bilmiyorum :KK43:
Eşinin yada kendinizin başından böyle bir olay geçti mi kızlar?
Teyzemin bi arkadaşı ben daha küçükken kocasından böyle bir hastalık kapmıştı çok uzun süre tedaviler gördü o zamanda bu olay o kadar çok dikkatimi çekmişti ki yıllar sonra başıma geleceğini hiç bilmezdim :KK43:

Bunu derken, daha önce biriyle birlikte oldu ve bu hastalığı kaptı mı demek istediniz?

Adamın yeDigi hurmalar sadece onu tirmalamiyor
benim anlamadigim neden şimdi? Siğil yeni mi çıkmış.?
Yok canım önceden çıkmış ama geçmiş fakat bu çok sık tekrarlanabilen ve anında bulaşan birşeymiş of allahım az uçkurlarına sahip çıksalar nolur sanki :(
Onun pisliğini ben çekeceğim ya :(
Anne olmama engel olmasında sonuna kadar mücadele ederim ben yeter ki bu kadar ilerlemesin :(

Evet cinsel yolla bulaşan birşeymiş.

Eğer o şekilde bir hastalıksa ben kabul etmezdim sanırım, yani birinden kaptıysa. Ama miktorptur, yada atıyorum bir yerde tuvalete girmiştir ordan kapmıştır ona birşey diyemem, Allahtan gelen hastalığa isyan edecek halimiz yok ama cinsel yolla bulaşan birşeyse üzgünüm.

Eğer o şekilde bir hastalıksa ben kabul etmezdim sanırım, yani birinden kaptıysa. Ama miktorptur, yada atıyorum bir yerde tuvalete girmiştir ordan kapmıştır ona birşey diyemem, Allahtan gelen hastalığa isyan edecek halimiz yok ama cinsel yolla bulaşan birşeyse üzgünüm.
Ne olursa olsun benden önce olan birşey.
Evet onun hatalarının acısını bende çekeceğim ama ilk zorlukta onu bırakıp gidemem, eşim olacak o benim.
Ayrıca geçmişte her erkek az çok böyle şeyler yaşamıştır.
Kalkıp ben yokken elin kızları ile niye yattın, ayrılıyorum senden diyemem.
Yorumunuz için teşekkür ederim ..

Cinsel yolla bulaşan birşey canım :KK43:
Bende senin için araştırdım biraz
Üzgünüm ama cinsel yolla bulaştığı yazıyor çoğu yerde :(
Mesela bi bayan bi erkekle beraber olur ondan kapar sonra başka bi erkekle yatıp ona da bulaştırabilir
Off zor bi durum ya

Evet onun hatalarının acısını bende çekeceğim ama ilk zorlukta onu bırakıp gidemem, eşim olacak o benim.

Her erkek yaşamıyor canım benim eşim ilk defa benimle yaşadı. ..

Rica ederim, elbette insanların geçmişte ne yaşadığı kimseyi ilgilendirmez ta ki ucu bana dokunana kadar, bu benim şahsi düşüncem. O zaman doktorunuzun tavsiyelerine uymaktan başka çareniz yok. Çok geçmiş olsun.

Rica ederim, elbette insanların geçmişte ne yaşadığı kimseyi ilgilendirmez ta ki ucu bana dokunana kadar, bu benim şahsi düşüncem. O zaman doktorunuzun tavsiyelerine uymaktan başka çareniz yok. Çok geçmiş olsun.
Öyle yapacağım mecbur canım :(
Doktor kontrolü altında olmaktan başka çarem yok.
Evet bu herkesin kabul edebileceği birşey değil.
Teyzemin arkadaşının kocası eşine söylememişti, ve inanılmaz yayılmıştı o bayanınki ve iş boşanmaya kadar gitmişti.
Fakat ayrılmadılar onlarda kotrol altında sanırım, soramıyorumda böyle birşey nasıl anlatılır ki :(

Back
X