- 3 Haziran 2013
- 4.859
- 997
- 178
Yahu siz öyle düşünebilirsiniz buda benim fikrim yargılamak kimin haddine?Olur mu canım .
Konu Sahibi ne göre tüm erkekler yaşıyor böyle şeyleri
Çok önemsiz.
Ayrıca yaşamayan erkekte çok nadir ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yahu siz öyle düşünebilirsiniz buda benim fikrim yargılamak kimin haddine?Olur mu canım .
Konu Sahibi ne göre tüm erkekler yaşıyor böyle şeyleri
Çok önemsiz.
Hayat kadını ile birlikte olunduğunda kapılan birşey değil canım.
Eğer 1 kadın sadece 1 adamla birlikte olmuş ve o adamda bu hastalık var ise bile bunu kapabiliyor.
Aslinda en başta bakir olmadığı halde, bakire olmayan kiza or.spu muamelesi yapan erkekler geldi aklima. Yazdim sildim, yazdim sildim..Senden önce oldugunu nereden biliyorsun? Bu cinsel hastaliklari sadece bir iki kisi ile beraber olup kapilmiyor. Adam kim bilir kac kadinla, yada hayat kadini ile beraber olmus.
Bunlar seni hicmi rahatsiz etmiyor? Tersi olsaydi ve o hastalik send olsaydi, nisanlin seninle daha bir dakika duracagini saniyormusun?
Kadinlar niye herseyi kabul ediyorlar, hayret bisey. Herkes bakir kalacak diye bir kaide yok fakat cinsel bulasici hastalik söz konusu. Orda bir dur demek lazim.
Aynen tam aşı seanslarına ayarlamış resmen canım.Zamanlaması da manidar,tam aşıya göre.Tabi ki son karar senin.![]()
Beni Kabul edermiydi orası muallak.
Ama ben kabul ediyorum.
Benden önce olduğunu biliyorum canım çünkü 7 ay önce geçmiş.
Tedavisi olan birşey iğne vurulduğum zaman bana bulaşmasını engelleyebiliyormuşum.
Aslinda en başta bakir olmadığı halde, bakire olmayan kiza or.spu muamelesi yapan erkekler geldi aklima. Yazdim sildim, yazdim sildim..
Cidden acaba konunun kahramani olan adam konu sahibini ayni sekilde kabul eder miydi?
Umarim hafif boyuttadir hastalik. Cunku ileri boyutta olan tam bir illetmis.
Tüm utancıyla size gelip soylemesi de takdire sayab demek ki sizi cok seviyor onemsiyor :) icinizi ferah tutun aşıyla onlenebildigine gore cok problem olmayacaktir.. Allah mutlulugunuzu daim etsin.. :)Teşekkür ederim canım.
Daha önce hiç cinsel deneyimi bulunmamış bayanlar 3 kere aralıklarla yapılacak olan hps aşısını olabiliyorlarmış bu sayede bulaşmasını önlenebiliyormuş.
Daha önce bir cinsel ilişki yaşamadım o yüzden gidip o aşıyı vurduracak nişanlım.
Haftaiçinde doktora gidiyoruz tatlım.
Bunu bana söylerken çok tedirgindi, gözümün içine baktı biran bırakıp gideceğimi düşündü sanırım çok mahçuptu.
Utanıyorum ama sana söylemek zorundayım ileride bu yüzden bilmeden sana sıkıntı yaşatmaktansa ölürüm daha iyi dedi ve söyledi.
Biran şok oldum ama ben ona söz verdim ne olursa olsun onun yanındayım ..
Hastaligin kulucka evresi falan oluyor.Iyide sana öyle diyor, nereden biliyorsun gercekten senden önce oldugunu? Ve 7 ay önce olmus ise, niye sana simdi anlatiyor? Simdiye kadar gecmis olmasi lazim degilmiydi?
Velev ki senden önce oldu, bu adam sadece flört ettigi kizlarla degil, hayat kadinlari ile beraber olmus! Hayat kadini ile! Hani uckurunu o kadar düskün ki af edersin penisini nereye sokacagi hic umranda degil, yeterki cinsellik olsun.
Bilemiyorum, benim migdem böyle birseyi kabul etmek icin bu kadar genis degil
Ayrica hayatta gururlu olmak lazim diye düsünüyorum. Sen aynisini yasasaydin, basit kiz, af edersin oruspu damgasini yerdin. Ama niyese erkek yapinca "ben onun arkasinda duruyorum" oluyor. Hayir yani o seni kabul etmezdi de sen niye onu kabul ediyorsun?
Sizin kararinizi yargilamak degil yanlis anlamayın. Saygi duyarim. Ama iste kadinlara bu kadar haksizlik yapilirken, kadinlarin bu kadar iyi niyetli buyuk yureklu olmasi dokunuyor bir yerde.Arkadaşlar ben nişanlımı kavuk ettim, konuyu açma sebebim bu hastalıkla karşılaşan arkadaşlardan bilgi almak, nişanlımı kabul edip etmeyeceğimi tartışma konusu dhi yapmıyorum lütfen bu tarz yorumlar yazmayınız.
Hayat kadını ile birlikte olunduğunda kapılan birşey değil canım.
Eğer 1 kadın sadece 1 adamla birlikte olmuş ve o adamda bu hastalık var ise bile bunu kapabiliyor.
Cinsel yolla bulasan hastaliklar hayat kadinlarinda olur genelde. Gecmisi seni ilgilendirmez tabi ama hayat kadinindan mi kapmis kiz arkadasindan mi bilmek hakkin. Bu adamin karakterini gosterir. Hayat kadiniyla birlikte olabilmis erkeklerden tiksiniyorum ben.
Valla ben de hastalığı hayat kadınından kapma olasılığının yüksek olduğunu düşünüyorum. Hani Hollanda'da falan yaşasak sevgilisinden kapmış olabilir derdim de, Türkiyede kaç kadının HPV taşıyacak kadar renkli/çok partnerli bir cinsel hayatı oluyor ki? Olanlar var çok çok azınlıktalar, ama onları da hiçbir Türk erkeği kendisine sevgili yapmaz. O yüzden bence de bu virüsü önceki kız arkadaşından kapmış olma olasılığı 0 falan. Çünkü HPV kapacak kadar renkli cinsel hayatı olan bir kızla hiçbir Türk erkeği sevgililik yapmaz. Yapsaydı da bunu konu sahibesine kendini acındırarak, eski sevgilisinden sitemle , aşağılamayla bahsederek anlatırdı. 'Bana HPV kaptırdı pis yollu' diyerek. Ama adam konuyu geçiştirmiş.