- Konu Sahibi MmMarmelaTtT
-
Daha onceden hep kendisi almis keske o zaman bilseydi bu bilgiyi.Evt aile hekimligi ucretsiz veriyor dogum kntrl hapi ve diger korunma urunlerini isterseniz ordan temin edbilirsiniz
Daha once aile hekimine hic gitmemis mi orda zaten soyluyorlar ebeler ve bu bilgileri veriyorlar hatta kayit altinda tutyorlar hatta ben daha dun gittim ve nasil korundugumuzu cocuk istyp istmedigimizi ve korunma urunlerini nsil temin ettigimiz bilgilerini sisteme girdiler mutlaka aile hekimligindeki ebesi kimse onunla gorussun
Yok daha yeni evli sayilir belli etmez o riske girmek istemiyor. Ama daha onceden saece kayit tutulmus birde kendisi calistigi icin aksam gelirken almak hep daha kolayima geldi diyor. Marka konusunda oneri verebilen var mi birde onu soruyor. Kendi kullandigina donmeyecek.En etkili koruma hem eşinin hem de kendisinin korunması. Eğer bir daha asla çocuk istemiyorum diyorsa tüplerini de baglatabilir
Hmm simdi bunlari deyince isler degisti. Onun oturdugu yerde nobetci aile hekimligi gibi bisey var. Yani haftada bir gun bagli oldugu ilceden doktor geliyor. Ebe yok bile muhtemelen ondan bu bilgiyi bilmiyor.Hayir evli olmaniz yeterli evet kendi doktorunuza gidin doktorunuzun yaninda birde ebeniz var zaten ebenizin kim oldugunu ogrenin onunla konusun aile hekiminin isim tabelsanin altinda ebeniz kimse ismi belirtilmistr direk onunla gorusun
Yıllar önce universitede cinsel eğitim ile ilgili bir ödev hazırlamıştım...bitiş cumlem "en iyi korunma yöntemi cinsel ilişkiye girmemek" ile bitiyorduEn etkili koruma hem eşinin hem de kendisinin korunması. Eğer bir daha asla çocuk istemiyorum diyorsa tüplerini de baglatabilir