Yine Bir Yardim ve Yine Ben Burdayim

MmMarmelaTtT

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
319
275
18
Izmir
Normalde bu tarz sorulari ablama sorarim ama bu aralar aramiz acik aklima direk burasi geldi.

Bir arkadaşım dogum kontrol hapina ragmen hamile kaldi ama almayi unuttu mu yoksa kullanirken mi oldu hatirlamiyor. Simdi tekrar korunmaya baslayacak fakat artik kendi dogum kontrol hapina guvenmiyor.

1)Kullanip emin oldugunuz marka nedir?
2)Spiral taktiran var mi oneriyor musunuz?
3)Bir de netten arastirirken aile hekimi veriyor tarzinda bisey okudum sanki (dogum kontrol hapini) boyle bisey var mi?

Evt aile hekimligi ucretsiz veriyor dogum kntrl hapi ve diger korunma urunlerini isterseniz ordan temin edbilirsiniz

En etkili koruma hem eşinin hem de kendisinin korunması. Eğer bir daha asla çocuk istemiyorum diyorsa tüplerini de baglatabilir

Daha once aile hekimine hic gitmemis mi orda zaten soyluyorlar ebeler ve bu bilgileri veriyorlar hatta kayit altinda tutyorlar hatta ben daha dun gittim ve nasil korundugumuzu cocuk istyp istmedigimizi ve korunma urunlerini nsil temin ettigimiz bilgilerini sisteme girdiler mutlaka aile hekimligindeki ebesi kimse onunla gorussun

Daha once aile hekimine hic gitmemis mi orda zaten soyluyorlar ebeler ve bu bilgileri veriyorlar hatta kayit altinda tutyorlar hatta ben daha dun gittim ve nasil korundugumuzu cocuk istyp istmedigimizi ve korunma urunlerini nsil temin ettigimiz bilgilerini sisteme girdiler mutlaka aile hekimligindeki ebesi kimse onunla gorussun

Kendi doktorumuza mı gidiyoruz bunun için? Çocuk sahibi olmak, olmamak filan fark ediyor mu?

Hayir evli olmaniz yeterli evet kendi doktorunuza gidin doktorunuzun yaninda birde ebeniz var zaten ebenizin kim oldugunu ogrenin onunla konusun aile hekiminin isim tabelsanin altinda ebeniz kimse ismi belirtilmistr direk onunla gorusun

En etkili koruma hem eşinin hem de kendisinin korunması. Eğer bir daha asla çocuk istemiyorum diyorsa tüplerini de baglatabilir
Yok daha yeni evli sayilir belli etmez o riske girmek istemiyor. Ama daha onceden saece kayit tutulmus birde kendisi calistigi icin aksam gelirken almak hep daha kolayima geldi diyor. Marka konusunda oneri verebilen var mi birde onu soruyor. Kendi kullandigina donmeyecek.

Not:cocugun kontrolleri sirasinda gorusecek doktoruyla ama hormon tedavisi gordugu icin yine hamile kalmaktan korkup beklemiyor.

Hayir evli olmaniz yeterli evet kendi doktorunuza gidin doktorunuzun yaninda birde ebeniz var zaten ebenizin kim oldugunu ogrenin onunla konusun aile hekiminin isim tabelsanin altinda ebeniz kimse ismi belirtilmistr direk onunla gorusun
Hmm simdi bunlari deyince isler degisti. Onun oturdugu yerde nobetci aile hekimligi gibi bisey var. Yani haftada bir gun bagli oldugu ilceden doktor geliyor. Ebe yok bile muhtemelen ondan bu bilgiyi bilmiyor.

Ben kadın doğum doktoruna gittiğimde bana yazz diye bir marka önermişti kullanmadım yalan olmasın ama diğerlerine göre en iyisi bu dedi bilemeyeceğim

Yıllar önce universitede cinsel eğitim ile ilgili bir ödev hazırlamıştım...bitiş cumlem "en iyi korunma yöntemi cinsel ilişkiye girmemek" ile bitiyordu 😅O aklıma geldi

Canm ebesi illaki vardir ama saolsunlar tenezul edip bilgi vermeye useniyorlar hatta muane etmeye bile bi yukmus gbi davraniyorlar

Back
X