Yine bitirdim

Çok çelişkili şeyler söylüyorsunuz. Erkek arkadaşınıza “Daha önce ilişkiler konusunda tecrübem olmadığı için...” diyorsunuz. Sonra da bize “Önceki ayrılıklarımda perişan oldum şimdi kendimi rahat hissediyorum” falan demişsiniz. Öncesi var mı yok mu? Sevgilinize bu konuda yalan mı söylediniz? Yalan söylediğiniz birinden dürüstlük beklemek garip ve ütopik değil mi sizce de?:işsiz:

Yoo ayrıldıktan sonra yüzyüze görüşmedik tabiki defalarca buluştuk arkadaşları ile tanıştım onun okuduğu şehirde üni okuyorum

Hıı anladım pardoon o zaman şöyle söyliyim size kızdığı şeyleri kendi yapan bir insan size zerre değer vermiyordur. Erkeklik kadınlık değildir bu tür davranışlara kızmak.

Çok çelişkili şeyler söylüyorsunuz. Erkek arkadaşınıza “Daha önce ilişkiler konusunda tecrübem olmadığı için...” diyorsunuz. Sonra da bize “Önceki ayrılıklarımda perişan oldum şimdi kendimi rahat hissediyorum” falan demişsiniz. Öncesi var mı yok mu? Sevgilinize bu konuda yalan mı söylediniz? Yalan söylediğiniz birinden dürüstlük beklemek garip ve ütopik değil mi sizce de?:işsiz:
DÜZELTME: Pardon, tamamen yanlış anlamışım. Aynı kişiyle önceki ayrılıklarmış kastettiğiniz:olamaz:
Dedektif gibi izleme ihtiyacı hissettiğiniz, içinizde bir yerlerde güven duygunuzun kalmadığı biri ile birlikte olmayın. Hem onu boğarsınız hem de siz boğulursunuz.

Bu kişi ile ilgili çok konu açtınız. Hepsinde adam fiyasko. Aynı şeyler yazıldı cizildi durdu. İlk sevgili diye bu kadar kıymet vermeye gerek yok. Çapsız adamın teki. Ayrılmışsınız ama çoğu arkadaş gibi ben de bu ayrılığın uzun süreceğini düşünmüyorum. Ama bu ilişkiden bir cacık olmaz.

Kesin bitti bu defa , hani insan kırılıp hiçbişey hissedememeye başlayıp üzülmüyor bile öyle bi durumdayim

Back
X