kendımı okadar çaresız hıssdıyorum kı aklıma sız geldınız belkı bırılerı anlar benı yardım eder benım dusunemedıgımı dusunur de akıl verır dıye geldım buraya gecen yıl olay yaratmıstı aactıgım konu hatırlayanlar olur muhtemelen esıme yaksmadıgımı dusunup konu acmıstım bı cok arkadas yalan soyledıgımı dusunmustu nese kı sonra anlasılmıstı hersey benım sıkıntım bıtmıyo kı ve cok yalnızım kımse anlamıyo esımın yalanlarından psıkolojım bozuldu gıttım sırf yanına ykısırm umuduyla estetık yaptırdım ne aptalmısım o beenı aldatmıs galıba yanı kız oyle soyluyo ben varken nısanlıyken aramıs ben senınle evlenmek ıstıyorum demıs yoruldum cok ıcınden cıkamıyorum napmalıyım bılmıyorm ustunden dort yıl gectıı bı caresı var mı daha once yalan soyledıgı ıcın esıme sorsamda verdıgı cevaba ınanasım gelmıyo bılınmezlık canımı yakıyo gecmıs dıyıp ustune cızgı cekemıyorum hergun mutlaka gelıyo aklıma kendımı kullanılmıs hıssdıyorum ben neler hayal edıp evlenmıstım oysakııı kımıne komık gelcektır yazdıklarım bılıyorum ama ben sıze zırlaya zırlaya yazıyorum