- 1 Haziran 2018
- 5.330
- 16.351
- 248
- Konu Sahibi La vie en Rosee
bugün belki kaç milyon kez duyduğumuz şeylerden birini daha duyduk.... her cinayetten sonra ah vah ediyoruz, bu son olsun diyoruz... ama yok hep aynı.... kelimelerim kifayetsiz..
pınar Gültekin cinayeti.. kansız evli ve bir çocuk babasıymış. yakmış, üstüne beton dökmüş ve toprak atmış. nasıl bir vicdan bu, nasıl bir yaratık? içim acıyor içim, gencecik kız hayalleri vardı, umutları vardı. sorun ne, kim, kimler? yetiştirenler mi? ortam mı? yoksa hiçbir nedeni yok da tamamen ş*refsizliğinden mi? bilmiyorum...
bi de hala sosyal medyada bu kansızı savunanlar var,
kız bağ evine gitmeyi kabul ediyorsa hakediyodur, hiçbir ölüm sebepsizdir diyenler...
şoklardayım,
artık bu ülkede yaşamak istemiyorum
gün geçmiyor ki yeni bir sapıklık, yeni bir vahşet türemesin!!!
pınar Gültekin cinayeti.. kansız evli ve bir çocuk babasıymış. yakmış, üstüne beton dökmüş ve toprak atmış. nasıl bir vicdan bu, nasıl bir yaratık? içim acıyor içim, gencecik kız hayalleri vardı, umutları vardı. sorun ne, kim, kimler? yetiştirenler mi? ortam mı? yoksa hiçbir nedeni yok da tamamen ş*refsizliğinden mi? bilmiyorum...
bi de hala sosyal medyada bu kansızı savunanlar var,
kız bağ evine gitmeyi kabul ediyorsa hakediyodur, hiçbir ölüm sebepsizdir diyenler...
şoklardayım,
artık bu ülkede yaşamak istemiyorum
gün geçmiyor ki yeni bir sapıklık, yeni bir vahşet türemesin!!!