Yine cok sinirlerimi bozdu kaynanam

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
48
31
Merhaba arkadaslar kayinvalidemin suyuna gitmeye calistikca o beni dis kapinin dis mandali olarak gormeye devam edyo ve benim artik sabrim kalmadi birinin bohcasi olur aileden soylemez bohca sahibi niye gelmiyosun asagida seni bekliyoruz diye arayinca haberim olur bende son dk aramasaydiniz keske derim kaynanana dedik biz sana soylemesini derler yemek olur soylemez davetiye verirler cope atar bu gun artik sabrim iyice tasti kayinbabam bizi alip birinin evine birakicakti bebek gormeye gidicez onuda arkadasim aradi cagirdi haberin var dimi diye oyle ogrendim kayinbabamin isi cikmis bi saat gecikicem demis kaynanamda bana soylemeden akrabalariyla birlikte binmis gitmis kayinbabam beni almaya gelicekmis sirf benim icin koskoca adam isini gucunu birakiyo geliyo ben bu kadinin niyetini gercekten anlayamiyorum artik sonrada ogluna gelinimden hevesimi alamadim diye dert yakiniyo

Tipik kv işte kadin en birinci vazifesini başarmış seni huzursuz etmeyi uzmeyi dis kapinin mandali gibi hisstemeni sağlamış. Aldiris etmemeye calis umursama çünkü bu modeller böyle. Ve boyle devam edecek sen ne kadar iyi olursan ol ne yaparsan yap yaranamazsin... ayrica o ne hevesini alacakmis da alamamis senden anlayamadim.

Oyle seni cagirmadan gittiginde sende baskalarindan duyup gittiginde ortamda soyle annr neden giderken bana haber wermiyorsun bak benide çağırmışlar habersiz cikip gidiyorsun de.. oda olduğuyla kalsin milletin icinde... yada gidilecek yere sen daha once git onu bekleme.

Iyi de herkese söyle onun yanında beni ayrı çağırın haber vermiyor diyeeee

O kişiler de senin ayrı bir iki olduğunu ayrı bir hayatın olduğunu kabul etmemiş ki Kv ye söylüyor

Onunla gitme bir yere çocuk varsa bahane et bugün huysuz ben sonra giderim de

Ayrı bir birey ol X hanımın gelini değil kendîn ol

Belki seninle gitmek istemiyodur. Davet edenlere bir dahakine kv değil bana haber verin o söylemez bana deyin. kendi imkanlarınızla gidip dönün

Tipik k.valide işte. Hic takma kafana, görmezden gel umursama. Mesafeni de koy, eşine de politik davran. Senin taktığını farkettikçe daha çok yapar. Gittiğin evlere de beni ayrı çağırın k.validem bana haber vermiyor diyiver.

Şöyle söyle kv yanında daha iyi olur mesaj onada gitmiş olur 1 vuruşta 2 kuş misali , gelmeyi bende isterdim ama en son benim haberim oluyor onun için lütfen bundan sonra şahsıma söyleyin x kişilere değil

niye bukadar icli dislisin ki kvdenle cagirmazsa cagirmasin kendi hayatin kendi kocan yokmu

Iyi benim kayinvalidem gibi haber verdim gelmedi diye konusmuyomus bare
Ben herkesi tek tek ararim kaynanaya gelinine soyle geline annene soyle falan yapmam sizde gittiginiz yerdekilere tek tek belirtin zahmet olucak ama benim haberim olmuyo cemiyetlerinizde sizi kirmak istemem aranizda bulunmak isterim diyin ben boyle cozdum simdi ilk benim haberim oluyo

eskiden kaynana denmesine kızardım kayınvalide denmeli derdim ama şimdi bende kaynana diyorum. çünkü gerçekten ortalığı kaynatmakta onlardan ustası yok. benim eşimin anneside aynen anlattığın gibi o bizi çağırır biz mutfağa filan gittiğimizde hemen çok dertliyim çok diye başlar anlatmaya ordan burdan teeeee 10 yıl öncesinden. hep kulağıma gelirdi susardım hasta kadın derdim. psikolojik sorunları var beni tanımıyor filan derdim ki ben sürekli tayinle il il gezen biriyim yanında dahi değilim ona rağmen benden hiiiiç memnun değildir. geçen haftalarda bana geldi yine deli deli arkamdan konuşurken yakaladım :) dondu kaldı. yahu evime misafir gelmişsin bari burada gıybet yapma değilmi. amacı çevreme eşime dostuma beni kötülemek. en sonunda sen benden memnun değilsinya bende senden hiiiiiç memnun değilim dedim. bende kaynanam var deyip göğsümü gerip gezemiyorum dedim. aaa dövecek beni dedi bana bir gülme geldi seni neden döveyim paranoyakmısın dedim. bundan sonra bende senin hakkında herkese konuşacağım ben kibar nazik oldukça tepeme çıktın dedim içinden geldiği gibi herkese herşeyi söyleyebilirsin bende söyleyeceğim hazırlıklı ol dedim. döndü ne dedi biliyor musun sende biraz çocuk ruhlusun heralde :) ne alaka dedim. elalem ne der demiyorsun dedi birşey demezler dedim senide biliyorlar beni de dedim. 12 yıldır ailenizdeyim bende kim nedir biliyorum artık dedim. sustu. evine gitti sanırım kimseye birşey anlatmamışki fısıltı gazeteleri haberi ulaştırmadı. sende ona bağımlı olmadığını açık açık belirt. bende senden hevesimi alamadım de. bende senden memnun değilim de. bir akrabaya sana gelicem diye haber ver onsuz git. böyle böyle sen değil o sinir olmaya başlar. üzülme takma kafana. inan ben şimdi daha rahatım çünkü benimde bir ağzım var konuşurum bunu öğrendi :)

terbiyesize terbiyesini vermek fakir sevindirmek kadar sevaptir; siz de bu terbiyeyi cirkinleserek degil, umdugunuz terbiye ile yaklasarak verebilirsiniz karsinizdaki hanima. nedir?

sizi bir yere cagirabilecek herkese kayyum anneniz ile ayri ayri evleriniz oldugunu, katilmanizi istedikleri davetlerini bizzat size yapmalarini salik verirsiniz. sikinti kalmaz.

Merhabalar.
Öncelikle ben, bana ne yapılırsa yapılsın, ilk an cok üzülsem bile, sonradan o kişilere daha iyi davranırım.
O beni üzmüş bile olsa, gördüğümde sanki hiç bir sorun yokmuş gibi konuşarak, evime davet ederek, içten davranırım.
O zaman o kişi kendini sorgular, ben buna ne yaptım, o bana neler diyor diye düşünür.

Hayatı her zaman biraz hafife alın.
Kendinize Zaman ayırın, kendinizi sevin, bol bol kitap okuyun, hayatta sizden daha önemli birşey yok.
Bunu unutmayın ve o zaman anlayacaksınız ne demek istediğimi.

Sen de kayinvLidenle bir yere gitme artik
Ne diye daha gidiyorsun belli ki seninle gitmek istemiyor bir yere

Ayy kayın validen demişya sen beni konuşurken elalem ne der diye sende deseydin sen beni konuşurken hiç elalem neder demiyosun diye hem suçlu hem güçlü iyikide içini boşaltmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…