- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
Herkese Günaydın canlar ballar :) Hemen konuya giriyorum 1-2 ay önce sevgilimle tartisip ayrilmistik bu arada bilen de vardır bilmeyen de kısaca anlatıyorum 2 yıldır sevgilim var ben onun ailesiyle tanistim hatta bayagi samimi olduk ve bu durumdan herkes çok memnundu bende sevgilim de onun ailesi de. Neyse çok şiddetli bi şekilde kavga edip ayrilmistik sevgilim de hiç yapmicagi bişeyi yapıp kiz kardeşini aramış benden dert yakinmis o zaman beni şöyle sıkıyo böyle bunaltiyo diye . Kendi yaptıklarını hiç anlamamıs paşa zade tabi bunun üstüne yediğimiz içtiğimz ayrı gitmeyen kız kardeşi de beni heryerden silip engellemis tabi bunu görünce ben şok. Ayrıldıktan 2 gün sonra barıştik sevgilimle dedim niye engellemis beni hayırdır ben.olanları anlattım oda öyle bişey yapmış işte dedi o zaman. O kadar çok sinirlendim ki tabi bide üzüldüm . En azından bana bi telefon açıp sorsaydi noldu problem ne diye. 2 yıldır arkadasiz bunu hakettigimi düşünüyordum en azından . Ama olan oldu tabi. 2 aydır hiç bi şekilde muatap olmadık geçen ay sevgilimle ailesine gittik kız kardeşi yok evli . 3 aydır gorusmemistik ailesiyle o yüzden gittik annesi babasi bana yine çok iyi davrandilar ama herkesin ağzında oglumuzu üzme muhabbeti. Benim ki artık neler anlattiysa... evlerinde fotoğrafımız vardı çerçeve de bi baktım artık yok. Zaten ben farketmeden annesi söyledi kızım ben sizin fotoğrafı kaldırdım yanlış anlama size çok nazar değiyor kavga etmeye başladınız eve gelen giden ne güzel gelinin var diyo bende kaldırdım ne zaman yüzükler takılırsa koycam dedi bozuldm ama belli etmedim. 2 gün önce de sevgılım ailesini ziyarete gitmiş kız kardeşi de varmış konu benden açılmış annesi kıza demiş senin kelebek le araanda bişe mi oldu bana doğru söyle anlat. Oda demiş ki anne ben onu çok seviyorum abim çok şanslı onun gibi bi sevgilisi olduğu için ikisinin adına da çok seviniyorum ama aralarındaki problemler den bende etkileniyorum o yüzden kelebekle aramiz bozulmasin onu kıracak bişey yapmiyim diye mesafe koymaya karar verdim ne zaman yüzük takilirsa onu öyle bi bağrıma bascam ki o zaman sasacaksiniz demiş. Sevgilim de annesine İyide anne buna kendi başına karar vermiş kelebek de diyo ki en azından arayıp bi durumu anlatsaydi bi telefon acsaydı diyo demiş. Bende o ne demek ya herkes bi yüzuk tutturmus gidiyo bende ortalık malı miyim istediği zaman beni engellesin yüzükler takilinca beni bağrına bassin dedim. O zaman bende ailenin kız kardeşinin sana yaptıklarından veya söylediği laflardan dolayi onlarla arama mesafe koyayım kafama gore davranayim yuzuk takilmadi diye , hoşuna gider mi hiç beni savunmuyosun bile benimle yine konusmasin kardeşin ama madem beni sikayet edip herkese kotuledin git kendi yaptıklarını da anlat o zaman tüm ailen üstüne gitme üzme onu diyo beni kim düşünüyo dedim oda ben aranıza girmem dedi çok sinirlendim ya delirdim resmen kime kızma gerekiyo anlamadım sadece Üzgünüm böyle olmamaliydi sevgilimde beni azarladi çok uzattın sende muatap olma ben sana git konuş diyo muyum diye