yine düşük yine acı:((

gecem1984

ponçiğim benim
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2012
1.096
651
323
Kızlar 6 hafalık bebeğimi bu gun kaybettim sanırım sanırım diyorum cunku 6 ay oncede aynı sekilde düsük yapmıstım karın agrısı ve siddetli kanama... yarin dr a gidicem bu gun pazar cunku cok agladim cunku pko luyum ve klomen+pregly ile olmustu yani bebek sahibi olmam zaten zorken bide onu kaybetmek icim yaniyor kizlar simdi sizlere sorum ben neden dusuk yapiyor olabilirim hangi testleri yaptirmaliyim 6 ayda iki dusuk psikolojim bozuldu artik lutfen yardımci olun Allah kimseye yaşatmasın...

Zor bi durum Allah yardımcın olsun.Benim bi arkadaşımda kan pıhtılaşması vardı.2 ay arayla 3 düşük yaptı.Sonra tekrar hamile kaldı hergün iğne vuruldu bebeğini sorunsuz doğurdu çok şükür.Ama tabi o düşük süreci çok zor.Allah yine versin hayırlısıyla doğurmanı nasip etsin inşallah.

Allah yardımcın olsun düşük olduğun emin misin?
Hangi testleri yaptırman gerektiğini en iyi doktorun bilir.
Ümidini hiçbir zaman yitirme.
Allah sana da bebek nasip etsin inşallah.

Allah yardımcın olsun düşük olduğun emin misin?
Hangi testleri yaptırman gerektiğini en iyi doktorun bilir.
Ümidini hiçbir zaman yitirme.
Allah sana da bebek nasip etsin inşallah.
Yuzde 99 eminim cnm yarin kesin belli olur ayrica bulantim kasik agrim bas donmem hepsi gecti fiziken iyilestim ama ruhen çökmüş durumdayım

Yuzde 99 eminim cnm yarin kesin belli olur ayrica bulantim kasik agrim bas donmem hepsi gecti fiziken iyilestim ama ruhen çökmüş durumdayım
üzüldüm gerçekten
ama ne olur ümitsizliğe kapılma bir çok kez düşük yaptıktan sonra çocuk sahibi olan tanıdıklarım var
sen her zaman olacağına inan yeter ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…