yine enişte,yine işkillenmeyen bir adet bacı.

daha önce de konu açmıştım.belki evham yapıyoyorsun ,sanane diyenleriniz olacaktır ki,kızkardeşim bile sanane demeye getiriyor.ama inanın eniştemin facebook'taki tavrı can sıkıcı.altı üstü sosyal medya anlam yüklememek lazım,ama bilemiyorum.
dün birşey paylaşmış eniştem'' beni sadece ,üzerinde yürürken gözyaşlarımı yutan,hasretime şahitlik eden,yaralı kalbime yoldaşlık eden,suskunluğumu bir tek kendisine karşı bozduğum yollar anlar''
bu adam evli,evli..kızkardeşime mi duyuyormuş özlemi..aşk sözleri değil mi bunlar?
konuyu kızkardeşime açtım.''yeter artık beni de kışkırtacaksın,ne var yani aşk sözü değil onlar,öyle olsa bile beğenip paylaşmış olabilir.ben de aşk şarkıları paylaşıyorum,başkasına mı aşığım ''diyor
bu nasıl gamsızlık?
belki eyleme geçmedi ama platoniği var .kızkardeşimle tanışmadan evvel uzun ilişkisinden yeni çıkmıştı.acaba o kadını mı unutamıyor?gerçi kadın da evli.face sayfasını buldum.
yoksa ben kafayı mı yedim bu cümleye böyle bir anlam yükleyerek.?

Gereksiz hafiyelik yapıyorsunuz. Ve bir evlilkte huzur kaçırıyorsunuz. Böyle bir seyin olacağı varsa engelleyebileceğinizi mi düşünüyorsunuz? Bırakın ablanızı ve eniştenizi hayatınıza bakın. Ben birini aynı yatakta bile görsem gidip söylemem kocasına da karısına da, babasına da anasına da.

daha önce de konu açmıştım.belki evham yapıyoyorsun ,sanane diyenleriniz olacaktır ki,kızkardeşim bile sanane demeye getiriyor.ama inanın eniştemin facebook'taki tavrı can sıkıcı.altı üstü sosyal medya anlam yüklememek lazım,ama bilemiyorum.
dün birşey paylaşmış eniştem'' beni sadece ,üzerinde yürürken gözyaşlarımı yutan,hasretime şahitlik eden,yaralı kalbime yoldaşlık eden,suskunluğumu bir tek kendisine karşı bozduğum yollar anlar''
bu adam evli,evli..kızkardeşime mi duyuyormuş özlemi..aşk sözleri değil mi bunlar?
konuyu kızkardeşime açtım.''yeter artık beni de kışkırtacaksın,ne var yani aşk sözü değil onlar,öyle olsa bile beğenip paylaşmış olabilir.ben de aşk şarkıları paylaşıyorum,başkasına mı aşığım ''diyor
bu nasıl gamsızlık?
belki eyleme geçmedi ama platoniği var .kızkardeşimle tanışmadan evvel uzun ilişkisinden yeni çıkmıştı.acaba o kadını mı unutamıyor?gerçi kadın da evli.face sayfasını buldum.
benim çevremde de var böyle tipler takılma sanki en büyük kazığı onlar yemişler evli ama ayrılık sözleri paylaşır sorarsın çok esaslıydı be der içinde kuşku varsa ara ara yine bak ama çok ta takılma zaten bir şey olsaydı kardeşin hissederdi .

Bence gereksiz bir evham
Ayrıca evli adam evet de, onun paylaştığı seyi karısı bile o kadar takmazken sana ne oluyor?
Diyelim ki platonik olarak baskasina aşık, eee? Seni ne ilgilendirir? Olumsuz bir durumda elbette kardeşin üzülür ve teselli etmek sana düşebilir. Ama bu baskalarinin ozelini bu kadar didikleme hakkini vermez.
Sen kendine bak

Valla ben anlamiyorum, baskalarinin hayatini merak etmeyi insanlar neden kendine misyon eder? Ben kapimi kapattim mi dünya yansa umrumda olmaz ben kendimden sorumluyum, bana ne baskalarinin evinin icinden! Hatta kendi kusurlarimi.torpulemekle.o kadar mesgulum.ki baskalarini gormem bile. Bırakın arkadas baskalarinin hayatini dikizlemeyi!

belki de içten içe boşanmalarını istiyorum.çünkü bu adamdan nefret ediyorum ki o da beni sevmediğini açıkça söylemiş kızkardeşime.umarım biri vardır ve umarım defolup ona gider..

belki de içten içe boşanmalarını istiyorum.çünkü bu adamdan nefret ediyorum ki o da beni sevmediğini açıkça söylemiş kızkardeşime.umarım biri vardır ve umarım defolup ona gider..
Bu ne saçmalık yahu bacının dostu musun düşmanı mı belli değil! Kötü bir temenni açıkçası adamın boş yere günahını alıyor olmayasınız ve içten içe nefret etme nedeniniz ne acaba sizi sevmemesi mi?

Valla ben olsam ben de suphelenirdim ama madem ablaniz artik karismayin diyor, karismayin.
Nasil olsa uyarmissiniz, ablaniz da belli ki bir seylerden suphelenmiyor.
Zaten suphe tohumunu ekmissiniz bir sey varsa bile, artik suyun durulmasini ya da kendi kendine bulanmasini bekleyin.

Bir de insan sirf begendigi icin haleti ruhiyesine uygun olmayan bir seyi nasil paylasir ki?
Ne varmis ben de yapiyorum, denmis ama ban cok tuhaf geldi.
Ya da aktif bir sosyal medya kullanicisi olmadigim icindir.
Hele de boyle bayik bayik cumleler hic hosuma gitmez, belki o yuzden garipsedim.

Kardeşinle kötü olmana değmez Ada'mı sevmiyorsan sevme sen gereken uyarıyı yapmışsın kardeşin düşünecek artık

bu nasıl gamsızlık?
bir kere bu aşk sözü değil dostluğu da anlatır aileyi de eşi de genel bir söz. buda sana yılların kitap kurdu ve editöründen bir açıklama olsun. bence başkalarının evliliğini bozmaya çalışma bırak seni ilgilendirmez ablan haklı

yok artık ya bi insan kendi kardeşinin mutsuzluğunu nasıl bu kadar gönülden ister. pesss

Bu ne saçmalık yahu bacının dostu musun düşmanı mı belli değil! Kötü bir temenni açıkçası adamın boş yere günahını alıyor olmayasınız ve içten içe nefret etme nedeniniz ne acaba sizi sevmemesi mi?
ondan nefret etme nedenim beni sevmemesi değil,genetik bir hastalığımı diline dolayıp acaba çocuğumuzda da çıkar mı diye korkması.hatta evlendikten sonra kızkardeşime kızmış,madem bu hastalık ablanda vardı neden söylemedin diye..yani bu adam benim hastalığımı bilseymiş kızkardeşimle evlenmeyecekmiş demek ki.ben bunu duyduğumdan beri iflah olamıyorum.ve ne olursa olsun ayrılmalarını umuyorum.

neden derdini yollara anlatıyormuş? karısına anlatsın?
ay o onun sorunu sen neden taktin ki.kafaya taktin ki?

Ooo bunlar cok kotu dilekler
Ya sen onla.anlasamiyorsun diye neden yuvalari yikilsin ki? Gorusmezsin olur biter
Hem adamdan hoslanmiyorsun hem de didik didik takiptesin!

Back
X