yine enişte,yine işkillenmeyen bir adet bacı.

daha önce de konu açmıştım.belki evham yapıyoyorsun ,sanane diyenleriniz olacaktır ki,kızkardeşim bile sanane demeye getiriyor.ama inanın eniştemin facebook'taki tavrı can sıkıcı.altı üstü sosyal medya anlam yüklememek lazım,ama bilemiyorum.
dün birşey paylaşmış eniştem'' beni sadece ,üzerinde yürürken gözyaşlarımı yutan,hasretime şahitlik eden,yaralı kalbime yoldaşlık eden,suskunluğumu bir tek kendisine karşı bozduğum yollar anlar''
bu adam evli,evli..kızkardeşime mi duyuyormuş özlemi..aşk sözleri değil mi bunlar?
konuyu kızkardeşime açtım.''yeter artık beni de kışkırtacaksın,ne var yani aşk sözü değil onlar,öyle olsa bile beğenip paylaşmış olabilir.ben de aşk şarkıları paylaşıyorum,başkasına mı aşığım ''diyor
bu nasıl gamsızlık?
belki eyleme geçmedi ama platoniği var .kızkardeşimle tanışmadan evvel uzun ilişkisinden yeni çıkmıştı.acaba o kadını mı unutamıyor?gerçi kadın da evli.face sayfasını buldum.
yoksa ben kafayı mı yedim bu cümleye böyle bir anlam yükleyerek.?
Benim de sizin gibi bir arkadaşım var, zor gerçekten bazen son görülmeyi kapatıyorum o derece:)

Niye gaz veriyosun kardeşine.Boşansınlarmı yani.Hiçbirşey yok yazıda.Binlerce insan paylaşıyo bunları.İçine kurt düşecek kavga edeceklerde başın göğemi erecek.Allahtan kız farkında sana uymuyo.Yoksa mahkemede alacak soluğu.

Cidden size ne ya? Kardeşinizin evliliğini falan mı yıkmaya çalışıyorsunuz? Yaşınız kaç Allah aşkına. Gidin kendinize iş güç bişey bulun. Sarmayın insanların yuvasına.
Yaptığınız ne iğrenç bişey; sapık gibi eniştenizi takip edin, her paylaştığının altında bişey arayıp kardeşinize yetiştirin. Evlilikleri biterse bi küçğk parti vereceksiniz herhalde.
Aman Allah uzak etsin böyle yakınlardan insanları. Evliliğe zararsınız.

Sirf sevmiyorsunuz diye cocugu olan ablanizi enistenizden bosatmaya calisiyorsunuz, hatta iftira atmaya ugrasiyorsunuz. Size ne? Ablaniz seviyorsa size laf dusmez. Gorusmezsin enistenle olur biter. Enistenizle evli olan ablaniz, siz degilsiniz, bunu bi anlayin önce. Eger varsa bi yanlisi ablaniz mudahale eder zaten.

Böyle paranoyakca takip etmeler, gecmisini arastirmalar falan nedir yani. Haddinizi bilin. Ben sizin ablaniz olsaydim cok agir konusurdum.

Hastaliginizin psikolojik olmasindan kuskulanmaya basladim.

Nasil bu kadar emin olabiliyorsun.. Suphelendigin bisey mi var hemen ablani ayaga kaldiriyosun.. onlar evli eger gercek bi gerekcen yoksa kimsenin aklini bulandirmaya huzurunu kacirmaya hakkin yok..

Nasil bu kadar emin olabiliyorsun.. Suphelendigin bisey mi var hemen ablani ayaga kaldiriyosun.. onlar evli eger gercek bi gerekcen yoksa kimsenin aklini bulandirmaya huzurunu kacirmaya hakkin yok..
konu sahibi enistesinin acigini yakalamak istiyomus
insallah hayatinda biri vardirda defoluo gider diyor

gerekceside genetik bir hastaligi varmis enistesi ablasina neden daha önceden bana söylemediniz belki cocugumuzada gecebilir demis diye

bu yuva dagitmak icin bir bahane olamaz tabii...

Belki kotu niyetle yapmiyorsunuz bunlari ama bilmeyen biri kiskandiginizi bile dusunebilir. Bence kendinize baska bir ugras bulun

konu sahibi, eşinin sana yaptığı doğru değil ama senin de hayırlısını dilemek yerine boşansınlar demen çok kötü

öte yandan
asla ama asla eşimin, başkalarına "acaba başkasına mı aşık, unutamadığı biri mi var" şeklinde düşündürecek paylaşımlar yapmasına tahammül edemezdim
eşimin böyle bir paylaşımını görsem çok çok büyük sorun olurdu aramızda
isterse sadece o sözleri beğenmiş olduğu için paylaşmış olsun farketmezdi

Back
X