yine enişte,yine işkillenmeyen bir adet bacı.

Ağır işsizsiniz galiba. Bir de ruh sağlığınız yerinde değil sanırım. Zira bu kadar fesatlık, bu kadar birinin hayatına parazit yapma hırsı başka türlü açıklananaz. Acil tedavi olun. Kardeşinizden de uzak durun, zavallı kız. İnsanın sizin gibi kardeşi varken düşmana ihtiyacı yok. Nefret falan demişsiniz de, siz enişteye ilgi duyuyorsunuz bence de. Allah şifa versin.

Niye enişteni bu kadar yakından takip ediyorsun ki sana ne. dikkat et sen her güzel sözden anlam çıkarıyorsun ya kardesinde bu yakın takipten başka manalar cikarmasin

belki de içten içe boşanmalarını istiyorum.çünkü bu adamdan nefret ediyorum ki o da beni sevmediğini açıkça söylemiş kızkardeşime.umarım biri vardır ve umarım defolup ona gider..
Kardeş misin düşman mı belli değil

Ayy işsiz bacı hala senin konun gundemde mi yahu :)

Sana anlicagin dilden birde ben diyim.
Bak şimdi enisten sana bakmaz yavrum anladin mi? Seni istemiyor. Adamin baldiz baldan tatlıdır diye düşüncesi yok bir kere oldu mu şekerim.
Ablanla onlar gayet mutlu mesut yuvalari var. Artik sen baska kapilara yollan bence sana bu kapıdan ekmek yok.
Namusunla çek git baska yerde namussuzluk yaparsan kendi tercihin yine.
Ama bir insam öz ablasina bunu yapmaz. Bu islerinde bir adabı var simdi burda demiyim.

İçten içe neden boşanmalarını istiyorsun ?
Neden birinizi sevmiyosunuz ?
Enişteye nefret Allah muhafaza bana hiç normal gelmedi
Normal değilsin sen bence ....
Kardeşine yazık durduk yere yuva yikanlardan olma Allah yuva yıkanın yuvasını yıkar ona göre.....
Çık git aralarından sanane ....

Çok ilginç . ablanıza söylemişsiniz, önemsememiş
Daha niye uğraşıyorsunuz ki
Sonra içten içe nefret ediyorum gitsin yazmışsınız
Normal değil bu durum, yazık ablanızı rahat bırakın

Profilinde göz gezdirdim sanırım zaten psikolojik rahatsızlığınız var bu ayıp bişey değil kesinlikle ama kesinlikle tedavi olun hem de hiç vakit kaybetmeden ilaçlarinizi düzgünce kullanın ki ne etrafınıza ne ablanıza zararıniz olmasın daha fazla ablana yazık ....

Ayy işsiz bacı hala senin konun gundemde mi yahu :)

Sana anlicagin dilden birde ben diyim.
Bak şimdi enisten sana bakmaz yavrum anladin mi? Seni istemiyor. Adamin baldiz baldan tatlıdır diye düşüncesi yok bir kere oldu mu şekerim.
Ablanla onlar gayet mutlu mesut yuvalari var. Artik sen baska kapilara yollan bence sana bu kapıdan ekmek yok.
Namusunla çek git baska yerde namussuzluk yaparsan kendi tercihin yine.
Ama bir insam öz ablasina bunu yapmaz. Bu islerinde bir adabı var simdi burda demiyim.
namuzsuz diye sana denir,ahlaksız karı..zorla küfür mü yiyeceksin?

daha önce de konu açmıştım.belki evham yapıyoyorsun ,sanane diyenleriniz olacaktır ki,kızkardeşim bile sanane demeye getiriyor.ama inanın eniştemin facebook'taki tavrı can sıkıcı.altı üstü sosyal medya anlam yüklememek lazım,ama bilemiyorum.
dün birşey paylaşmış eniştem'' beni sadece ,üzerinde yürürken gözyaşlarımı yutan,hasretime şahitlik eden,yaralı kalbime yoldaşlık eden,suskunluğumu bir tek kendisine karşı bozduğum yollar anlar''
bu adam evli,evli..kızkardeşime mi duyuyormuş özlemi..aşk sözleri değil mi bunlar?
konuyu kızkardeşime açtım.''yeter artık beni de kışkırtacaksın,ne var yani aşk sözü değil onlar,öyle olsa bile beğenip paylaşmış olabilir.ben de aşk şarkıları paylaşıyorum,başkasına mı aşığım ''diyor
bu nasıl gamsızlık?
belki eyleme geçmedi ama platoniği var .kızkardeşimle tanışmadan evvel uzun ilişkisinden yeni çıkmıştı.acaba o kadını mı unutamıyor?gerçi kadın da evli.face sayfasını buldum.
yoksa ben kafayı mı yedim bu cümleye böyle bir anlam yükleyerek.?
yanlıs yapıyorsun elınde kanıtın yok ve ablanla eşi arasında sogukluk yaratıyorsun
ne zaman elınde bır delıl var o zaman kardesıne soylersın veya enıstenle konusursun duzelt kendını dıye sonra da ne ıse cozumlenır
bır sozden neler neler yaratmıssınız

biran önce kendinize gelmelisiniz
enişte sizin genetik hastalıktan korkup kardeşinize kızmış ve ordan kinlenmişsiniz adama
ayrılmalarını umuyorsunuz bu düşünceler hastalıktan mı yoksa kindarlıktan mı bilemiyorum
yeğeniniz var ona acıyın bari

tedavi durumlarınız ne alemde bu arada
devam ediyor musunuz?

ay ben utanırım bu arada senın gıbı enıstemı arastırıp kendımce bıseyler buldugumu sanıp ablama bunları soylemeye
olmayan seyler
yapma bunu
yuz yuze bakıyorsunuzz

Back
X